Šta je novo?

Portal 2

Presao sam DLC u co-opu i mogu reci da se neke mape bas, BAS komplikovane, tj. nama dvojici su bili dosta teski i bukvalno nam se glave zagrejale :D
Ovo ne kazem da je mana, bas naprotiv...

Sto se neke manje mane tice, ja u co-opu (generalno) nisam povatao nikakvu pricu koja ima neke veze sa glavnom pricom tj. sa Chell. Cak sta vise secam se, kad sam igrao single player kampanju, pojavila su se ova dva robota i mahali mi, a u co-opu toga nigde nema (da vidimo Chell na trenutak ili sl.)

da. jako je mala igra

ok

Presao sam DLC u co-opu i mogu reci da se neke mape bas, BAS komplikovane, tj. nama dvojici su bili dosta teski i bukvalno nam se glave zagrejale :D

Sto se neke manje mane tice, ja u co-opu (generalno) nisam povatao nikakvu pricu koja ima neke veze sa glavnom pricom tj. sa Chell. Cak sta vise secam se, kad sam igrao single player kampanju, pojavila su se ova dva robota i mahali mi, a u co-opu toga nigde nema (da vidimo Chell na trenutak ili sl.)

i meni, za jednu misiju sam pogledao voktru :(

Uglavnom se da preci i bez toga, ali bas treba da imas kombinatoriku

Znaci ako sam dobro razumeo DLC ima i single player mape i co-op mape?

Pa nisi ni mogao da vidis Chell kad su Co-op desavanja i desavanja DLC-a vremenski posle pustanja Chell na slobodu.

Ne, ne, ne.. niste me dobro shvatili.
Sad sam prelazio i regularni Portal 2 co-op (ovaj pre DLC-a) i to sam kritikovao.
A DLC nema single player mape.. samo co-op i challenge.

Kada sam poceo da skidam video sam da i sa mog linka sajt vodi ka thinkingwithportals. Za sada sam odigrao samo nekoliko od 25-30 od koliko sam skinuo i vecina je sasvim solidna.

Look at that sad little octopus...haha. :D

[YOUTUBE]vSilUQg7CZg[/YOUTUBE]

Konacno. Bice zabavno igrati se ovime. Kreiranje mapa je bila prava muka i polovina ih ne radi :D
Nadam se i da ce pretraga biti olaksana i da ce vise ljudi glasati pa cemo zbog toga moci da igramo najbolje mape. na thinkwithportals ima sjajnih mapa, ali ima i glupih koje su visoko ocenjene.

Super stvar. Pogotovo za browser mapa i voteovanje.

Kad izadje full verzija mozda i napravim koju mapu :)

Perpetual bla-truc od danas ziv.

Znaci map editor za one koje to zanima.

Po meni je interesantnije map browser i lako ucitavanje custom mapa u samu igru...

PS. igra je 5evra ovih dana, pa ko nije jos kupio sad je vreme.

Odlican je editor, jos samo da ubace support za coop play.

Drugari juce sam uzeo Portal 2 za coop ,ali posle instalacije kad se pokrene igra vidim uvodne slike i pukne igra.
procitao sma da ima problema sa antivirus programima, stavio sam disable na avast ,
uradio popravku igre, ali uvek isto, puca igra,a kad se radi validacija uvek nadje jedan file da mu ne valja, i skine ga ponovo ,ali nema razlike.
Imate li neki predlog , do cega moze da bude, btw narodna verzija je radila na obe masine, dok ova placena nece(skinuo sam na jednu masinu , pa sam prekopirao na drugu,isti problem)
stavio sam da se skida cela igra ponovo

Meni je "on screen display server" koji ide uz msi afterburner ubijao sve valve igre na pokretanju. reinstalacija je resila problem.

Drugari juce sam uzeo Portal 2 za coop ,ali posle instalacije kad se pokrene igra vidim uvodne slike i pukne igra.
procitao sma da ima problema sa antivirus programima, stavio sam disable na avast ,
uradio popravku igre, ali uvek isto, puca igra,a kad se radi validacija uvek nadje jedan file da mu ne valja, i skine ga ponovo ,ali nema razlike.
Imate li neki predlog , do cega moze da bude, btw narodna verzija je radila na obe masine, dok ova placena nece(skinuo sam na jednu masinu , pa sam prekopirao na drugu,isti problem)
stavio sam da se skida cela igra ponovo

Slican problem na sestrinom kompjuteru(stariji P4 3Ghz,radeon 3600 agp),narodna verzija radi kako treba,original ima random crasheve i to poprilicno ceste(skroz izbaci na desktop) tako da maltene ne moze da se igra.Vazi i za single player i za co-op i za chambere iz workshopa.Probao sam update drivera,disable antivirusa,jos neke stvari,ali nista ne pomaze.Ako ima neko neku ideju,neka kaze.

starno se ne isplate ovi originali, em platis , em se napatis oko namestanje, i jos na kraju ne rade.

skinuo sam ponovo portal 2,disable na avast, ista prica (tu je bio xp) kopiram sad kod mene (win 7,disable avast), uradim validaciju (ako uradim 5x za redom,svaki put nadje jedan neispravan koji navodno skine) i opet isto

Poslednja izmena:
Vrh Dno