Šta je novo?

Portal 2

+1

Super epic experience :) Sve su nadmasili sto se moglo nadmasiti. Umetnicko delo :)

Jel ovo neka zezancija?! :zgran:

Prilozi

• Desktop_2011_04_20_23_08_19_284.png
    Desktop_2011_04_20_23_08_19_284.png
    120.1 KB · Pregleda: 219
ko je zainteresovan da se malo igramo u co-opu na narodnoj verziji neka mi ostavi msn/skype na pm :p

Otkad to narodnoj verziji radi co-op. Jel moze objasnjenje/instrukcije na PM?

Stigao u chapter 2, level 6.
Desavali su mi se ispadi iz igre.
Kofd ulaska u igru, zasto mi se pali web kamera?

Otkad to narodnoj verziji radi co-op. Jel moze objasnjenje/instrukcije na PM?

Ma samo treba da se gost konektuje na ip adresu pre nego sto host pocne da hostuje. Cudno deluje, ali izgleda da radi. Kada pocnes host, igra trazi prijatelje, a posto nisi na steamu ne moze da ih nadje. Zato moras imati konekciju pre pocetka hostovanja.

@borab,
Je l' se bas ukljucuje video snimanje ili mozda imas i mic na kameri pa igra detektuje za coop.

Poslednja izmena:
Ako neko ima original i raspolozen je za coop nek mi se javi. Imam mic.
Da li bench ima svoju steam grupu?

edit - ima, upao sam u BenchRS grupu. Mozete me naci tamo pa ce cimajte ako ste za coop.

Poslednja izmena:
Virus? Trojanac?

meni isto igra hoće ponekad da izleti na desktop. malo iritantno. loš crack i preasume

takođe @subtractor ako može neki step by step tutorial za taj co op ili neki link, pošto se ne razumem baš najbolje. preko kog programa se radi to konektovanje na IP?

Poslednja izmena:
Ma samo treba da se gost konektuje na ip adresu pre nego sto host pocne da hostuje. Cudno deluje, ali izgleda da radi. Kada pocnes host, igra trazi prijatelje, a posto nisi na steamu ne moze da ih nadje. Zato moras imati konekciju pre pocetka hostovanja.

@borab,
Je l' se bas ukljucuje video snimanje ili mozda imas i mic na kameri pa igra detektuje za coop.

Moguce je da ukljucuje samo mic.

Meh, no cake...

Igra je stabilna kao zemlja, nijednom nije prsla, sem na kraju posle odjavne špice.

Poslednja izmena:
Da, hteli su da urade isto sto i u prvom, ali ovog puta je pesma losija.

Verovatno zato sto je vec vidjeno bilo. Ali je dobra pesmica. :)

Inace, mnogo mi se dopala i pesma "Exile Vilify" koju sam cuo u igri na radiu. :)

Poslednja izmena:
Izasao je prvi Update. :)

Pocetak jeste mlak ali ubrzo se stvari komplikuju, kao u nekom savrseno izreziranom filmu. Naravno dijalozi razbijaju, voice acting isto, zaonetke "standardno" zanimljive. Kad se sve sabere i oduzme, ja sam prezadovoljan :D.

Zaboravio sam da pohvalim i dizajn lokacija izmedju soba, prilikom bekstva itd. mada je i to ocekivano. Negde sam procitao da nema napretka u odnosu na prvi deo, ne bih se slozio.

Ne da je igra dobra, nego je genijalna :Klanjanje

Ne sećam se kada me je neka igra poslednji put tako privazala, instalirao igru i bez pauze dogurao do 4. chapter-a, skoro pa pola igre, sad mala pauza za fiziološke potrebe, pa nastavljamo :)

Multiplayer je dosta losiji od single. Moram reci da sam razocaran. Glados je dosadna. Komentari su podjednako sarkasticni i sve, ali sve nekako prazno deluje. Samo mi smeta, dok u singleplayer nisam mogao da docekam da cujem sta ce sledece da kazu ona i ostali. Takodje su zagonetke mnogo prostije. Nigde se nisam zaglavio (u single sam morao malo da razmislim na pojedinim mestima). Zapravo su prelake. Razocaravajuce prelake. I na sve to sve mape se predju za manje od nekih 3-4 sata. Sad smo ortak i ja proleteli kroz multi. Dobra strana je, naravno, sam pojam multiplayera (odnosno igranje sa nekim). Pricali smo preko team speaka dok nije pukao server i onda shvatili koliko je teza sinhronizacija i dogovaranje oko zamki, ali na srecu pomagala (tajmer, pointer...) vrse posao odlicno. Neophodna sinhronizacija, mogucnost da ubijes ortaka (i on tebe), slozenije zagonetke... stvarno nude dosta, ali utisak uzasno kvare prelake zamke. Dzaba im mogucnost jako slozenog nivoa kada cak i tako ne prestavlja problem. Vecinu nivoa zapravo prelazi samo jedan igrac dok mu drugi samo daje mogucnost dodatnog portala tu i tamo. Nista vise.

Crashove u multiplayeru pripisujem narodnjaku, ali ne mogu da tvrdim da je zbog toga. Nisu random vec se desavaju na istim mestima stalno. Probacu reinstall i update i nadam se da cu igrati ko covek.

najpostenije moguce je reci ne svidja mi se igra, nije moj tip i cao zdravo :)

igra je pravi dragulj u moru gluposti... ovo su igre koje je pc izbacivao na regularnoj bazi plus nije indi developer vec prava aaa... odlicna! degustiram polako, da uzivam sto vise moguce :)

Igra je prekratka za količinu prenetog materijala. Manje fabule bi pomoglo. To je, majq mu bre, Portal, treba samo da prelaziš sa zagonetke na zagonetku i da ih bude što više. Završih za popodne i veče...

ja ne mogu duže od sat vremena da igram bilo koju igru, mada priznajem dugo vremena je prošlo od kako me je neka igra uopšte terala da i toliko visim na kompu, ME2 je zadnja pre ove.

Nije naivan ovaj Portal 2 po pitanju zahtevnosti. Probao na laptopu i vuce se jedva

Nazad
Vrh Dno