Ako ne planiras da kupujes graficku karticu, a ipak zelis da odigras poneku igru na nizim rezolucijama, AMD A10-5800k je najbolje resenje, procesor je jedva nesto slabiji od I3 ali je zato grafika neuporedivo bolja, a i jeftiniji je... Proguglaj, pogledaj na ju tjubu, pogledaj cene pa vidi sta ti odgovara...
E hvala za info, sigurno cu uzeti B75. A kako ti se pokazala ploca? Je'l moze da podrzi 4GB DDR3 u jednom modulu? Nece ici nikakav OC isl vec normalna upotreba
Ova mi najvishe odgovara Asus P8B75-M LX, ako je valjana. U e**i-ju je 5.400 RSD sto mi je povoljno
Mislim da svaka asusova ploca ima svoj bios. Ne bih ti preporucio da pokusavas. Nadji svoju gore u cosku za search: http://www.asus.com/Motherboards/P8B75M_LX/#support_Download_36Jel taj update samo za asus b75 ili ceo chipset?
Radi savrseno. Ja sam je bas u toj prodavnici i kupio pre par meseci, stavio i5 3570k, i ne zaboravi da fleshujes najnoviji BIOS odavde:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1155/P8B75-M_LX/P8B75-M-LX-ASUS-1201.zip
Taj bios ti je izasao pre nedelju dana, trebace ti.
Ploca je savrsena za te pare, sve zivo i mrtvo podrzava, cak imas i PCI slot za neku dodatnu karticu. USB3.0, PCI-E 3.0, SATA 3, apsolutno sve ima i sve savrseno funcionise!
Hvala za preporuku, ali nikada nisam update-ovao BIOS, a vidjao sam na forumu da su ljudi imali problema pri update-u isl.
A inace kako radi ploca bez update-a, tj sa fabrickim BIOS-om?
U cemu je kljucna razlika?
Da vas i ja nesto priupitam:
Zanima me sta je bolje od ove tri varijante za jedan HTPC koji bi bio koriscen iskljucivo za Adobe CS6,Corel Draw,3ds max i slicne programcice.
Takodje ovo sto sad uzmem ne bih menjao na duzi vremenski period (3-4 godine)
Da li je bolje uzeti:
i5 3570k,i7 3770 ili i7 3770k
Ima li neke razlike osim u ceni?
I da li bih mogao da klokujem ove procesore na Asrock M77?
Da vas i ja nesto priupitam:
Zanima me sta je bolje od ove tri varijante za jedan HTPC koji bi bio koriscen iskljucivo za Adobe CS6,Corel Draw,3ds max i slicne programcice.
Takodje ovo sto sad uzmem ne bih menjao na duzi vremenski period (3-4 godine)
Da li je bolje uzeti:
i5 3570k,i7 3770 ili i7 3770k
Ima li neke razlike osim u ceni?
I da li bih mogao da klokujem ove procesore na Asrock M77?
Ma koji god da uzmes bice do jajaja imam i5 i zadovoljan sam sa njim.. Neces pogresiti sa i5
Amd igp uvek ce biti jaci a nikad dovoljan na kraju koliko god da si skroman.
Njemu je A10-6700 idealan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari