Šta je novo?

Popusti tokom 2025. - pravila su u prvoj poruci

Lepa danas akcija na Shopsteru na Loreal muske gelove za tusiranje,dezadoranse....ne znam zasto,ali mi cena u korpi i prilikom porudzbine jos manja od one njihove najmanje navedene, golovi 209 din, dezadoranski 253 din.

Odlicni. Steta sto nema crnog gela, ono je fantazija kako mirise. Imace ovo su redovne cene u Nemackoj...

Koje vam cene izbacuje, meni jutros ovako bilo, sad htedoh da porucim i tih crnih i druge mi cene... Mozda sam pre imao neki vaucer unesen, nemam pojma sta je...

Prilozi

• Screenshot_20250513_131349_Chrome.jpg
    Screenshot_20250513_131349_Chrome.jpg
    53.4 KB · Pregleda: 275
Koje vam cene izbacuje, meni jutros ovako bilo, sad htedoh da porucim i tih crnih i druge mi cene... Mozda sam pre imao neki vaucer unesen, nemam pojma sta je...
Ovaj pure carbon je 275, pre njega su bili 209. Ovaj pure carbon uzmite i zahvalite mi kasnije kad pomirisete. Pozz
Samo da ne vazi legenda kako je u nemackoj bolji kvalitet nego kod nas :D

5u1? Pa to i omeksivaci i prasak i vanis,sve odjednom😂😂😂.

Pa to je za muškarce, 1 šampon, 1 peškir.

L'Oréal tesko njesra od proizvoda !
Kupicete pa cete se uveriti.

Ja oko pola godine, prezadovoljan. Pre toga koristio litarski or koprive za sve. Dok mi devojka nije kupila ovaj, sad sam se navuko na miris...

Ja sam već ranije koristio ovaj Barber club gel za tuširanje i dezodorans i isto mi je top miris. Uzeo sam opet istu i ovaj Pure carbon da probam.

Čuje gel za tuširanje ****** 🤣🤣🤣, pa kako majke ti to uspe da bude običan gel za tuširanje. Jedino da ne peni i da miriše na kiseli kupuc.

Probajte Dove ali samo clean comfort.

Koristio bas dugo taj Dove Clean Comfort (sigurno 5 godina) pa probao sve Old Spiceove i definitivno whitewater najbolji meni. Sad rekoh da vidimo taj carbon kakav je.

Nazad
Vrh Dno