Odlicni. Steta sto nema crnog gela, ono je fantazija kako mirise. Imace ovo su redovne cene u Nemackoj...Lepa danas akcija na Shopsteru na Loreal muske gelove za tusiranje,dezadoranse....ne znam zasto,ali mi cena u korpi i prilikom porudzbine jos manja od one njihove najmanje navedene, golovi 209 din, dezadoranski 253 din.
Akcija dana - proizvodi | Shoppster
www.shoppster.rs
Pojavio se.Odlicni. Steta sto nema crnog gela, ono je fantazija kako mirise. Imace ovo su redovne cene u Nemackoj...
Ovaj pure carbon je 275, pre njega su bili 209. Ovaj pure carbon uzmite i zahvalite mi kasnije kad pomirisete. PozzKoje vam cene izbacuje, meni jutros ovako bilo, sad htedoh da porucim i tih crnih i druge mi cene... Mozda sam pre imao neki vaucer unesen, nemam pojma sta je...
Ja ne vidim pure carbon, ima carbon bez "pure"?!?Neću više da čitam ovu temu, naručih i ja par komada pure carbon, pa kakvi budu...
Ja ne vidim pure carbon, ima carbon bez "pure"?!?
Samo ovaj rad.5u1? Pa to i omeksivaci i prasak i vanis,sve odjednom😂😂😂.
I sapun clean comfort je vrhunski ali već dve godine ga nema u Srbiji,moram da potezem veze iz Nemacke da mi donesu.Probajte Dove ali samo clean comfort.
Ništa ne priznajem ako nije na bazi mente i ne rashlađuje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari