Šta je novo?

Popusti tokom 2025. - pravila su u prvoj poruci

Ponovo free dostava planetasport

Svojevremeno kad sam radio u advertising agenciji pričao mi je kolega koji je jedno vreme radio u Australiji da su imali neku agnciju ili šta već na čijem čelu je bio neki pop. Kaže j im je majku koliko je prijavljivao lažna oglašavanja i dovodjenje kupaca u zabludu. To sve na cele marketing kampanje pa em ti propadne kampanja em platis kaznu. Da se razumemo taj lik je preterivao i bio ekstreman ali mora da postoji neka granica da se zna šta nudiš kupcu/korisniku i naravno koliko to tačno košta. Toliko je dozvoljeno da se baljezga po reklamama i prpmotivnom materijalu da to nije normalno. Mislim da su tu telekomunikacije i banke no.1 da te dovedu u zabludu šta ti nude i ša dobijaš za ono što plaćaš ako ne procitas 3 puta polako šta piše.

1000005172.png

Skupo je to za telefone koji su bili izloženi na demo stolu....

Опет galaxy watch5 pro 20k у Г.
1740737018892.png

Још нешто што ми запало за око.
1740737059182.png

Evo predlog sa cim da obradujete zene za 8. mart :D

Screenshot_20250303_215704_Gmail.jpg

atlas.jpg
Велики атлас Србије је идеалан поклон за вас, ваше сараднике и пријатеље, и прави капитал за све љубитеље географије, историје и културе наше земље.
Искористите прилику за куповину нижу - 30% у марту месецу
Шта можете наћи у Великом атласу Србије:

• Свеобухватан приказ Србије, природна богатства, културне раритете и историјски развој наше државе (историјске мапе немањићке државе, Душановог царства, Краљевине СХС...)
• Географске и тематске карте праћене илустрацијама и описима
• Мноштво невероватних и важних чињеница о геологији, рељефу, клими, водама, вегетацији, земљишту, животној средини, становништву, насељима, привреди
• Детаљан опис 10 регија Србије
• Планове 21 града Србије
• Бројне илустрације, карте и фотографије, које употпуњују географску колоритност Србије
• Културно наслеђе Србије
• Бројни QR кодови са информацијама

1000005609.png

Ima LG Oled G2 55" za 120k na eplaneti. 5 godina garancije, može na rate a cena skoro kao na kp. Deluje kao dobar deal.
Hvala na dojavi, uzeo sam nedavno. Na kutiji je pisalo da je iz outlet prodavnice u Kragujevcu, ali je TV koji je stigao bio nov i neotpakovan.
Imao sam loših iskustava sa Giatronom i prošlim TV-om koji je stigao korišćen, ovaj nije. Iako nema opcije u LG softveru za Evropu da se proveri rad ekrana, ima ona fora sa USB-om i tu mi je vratilo 40 minuta koliko je prethodno radio kod mene.

Samo imam jedan problem, rešio sam se kutije pre nego što sam popunio za produženu garanciju.
Jel zna neko ko je uvoznik LG OLED G2 televizora koje prodaje ePlaneta?

@Envoy drago mi je da si pazario. Tv je odličan! Moj je uvezao Comtrade, pa možeš videti sa njima.

Besplatna dostava danas 18ti mart Planetasport.

Za 300 dinara kakva god da je vredi je uzeti.

Kupis kapu od merino vune i miran si, jeste skuplja ali znas da neces imati ulepljenu kosu, koza ce ti disati, nece biti znojenja i ostalih neprijatnosti... Sve ovo od akrila/poliestera je za bacanje...

1742846841673.png

Amazon od ponoci krece sa nekim popustima, videcemo sta nude. Mislim da oko 7 dana traje akcija

Popust uz kod NL30

Mi Store
https://mi-srbija.rs/ (novi sajt)

31.3.-6.4.
rođendanska nedelja

9 artikala/paketa na popustu
izdvajam: Redmi Note 13 8+256GB 18.999 rsd + Redmi Watch 5 Lite 1 rsd

Ko treba da menja gume a kupuje nove neka pogleda ovu promociju mozda mu bude zanimljiva.

Nazad
Vrh Dno