Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ananas - 1HXUN - 1000/4000
Samo danas

^
Svi guest useri to dobijaju :)
btw i Ananas je zadnje vreme digao cene i uskladio se sa ostalima oko laznih popusta - a zapravo su to donekle realne cene...

radi ili ne? taj -1000? hvala

Pisalo je da je količina vaučera ograničena, tj broj.

Otvorite svo cetvoro ociju kad kupujete ponesto na aNaNas! :D
Nadjem parfem sa tj. toaletnu vodu "DAVIDOFF" na snizenju sa 11.000rsd navodno na 4.300 :) Na ostalim sajtvorima cak i niza cena bez ikakvih popusta ovo postaje smesno :)

Game Centar ima neku ,,nagradnu igru''. Izgrebao 15 % popusta na periferije.

Otvorite svo cetvoro ociju kad kupujete ponesto na aNaNas! :D
Nadjem parfem sa tj. toaletnu vodu "DAVIDOFF" na snizenju sa 11.000rsd navodno na 4.300 :) Na ostalim sajtvorima cak i niza cena bez ikakvih popusta ovo postaje smesno :)

Ovo je nešto novo kod nas i specifično za ananas? Sto puta je rečeno da se prvo provere cene na drugim mestima pre bilo koje kupovine, a precrtanim cenama valjda odavno više niko ne veruje.
Inače taj parfem koji navodiš je od 200ml, i koliko sam ja ispratio nema ga nigde kod nas po nižoj ceni od te koju si naveo. Osim na jednom mestu, kod istog prodavca koji ga na ananasu prodaje za 4.300 din, a na svom sajtu za 3.895 din a to je Hipper, i koji na oba mesta ima tu precrtanu cenu koju is naveo. To mene recimo iznenađuje. Ili činjenica da Jasmin taj isti parfem od 125 ml prodaje po ceni od 10.590 din, od 200 ml bi verovatno prodavali za 15.000, iako na svim drugim mestima, i kod nas i u inostranstvu košta 35-45 evra.

Postoji vise prodavaca, koji prodaju na ananasu, ja sam kupio neki sharpov tv 70 incha, letos je bila akcija oko 60k,dok je isti takav tv na ananasu drugi prodavac prodavao za 100k.Sto se tice parfema verovatno je tester u pitanju, pa i takva cena

Ima malo sutra šarena laža. Kad apliciraš za to, pošalješ dokumentaciju, odgovaraju da su već ugradili klima koliko je bilo besplatnih vaučera.
Jedino što stvarno imaju je ona produžena bezuslovna garancija od 5 godina. To funkcioniše uredno.
I dalje ima besplatna ugradnja, drugu su u subotu ugradjivali, uzeo u ponedeljak.

Jel ima neko kupon, da mu ne treba, za kupovinu u gigatronu?

Vidim da su na finom popustu, ima li ko iskustva kakve su svakodnevnu setnju 2x dnevno po 6-7km, kakva im je izdrzljivost?

Kada su sledeci popusti na Amazon.de a da mogu da pariraju Black friday ponudi?

U julu primedays

Nije popust ali teško da se može naći nešto sa 32gb Rama ispod 100 hiljada dinara

Laptop 85000din
Lenovo ThinkBook 16 G6 ABP 21KK003GYA

Samo si zaboravio napisati gde ima da se kupi.

Koliko mi je poznato nije zabranjeno kačiti linkove. Mislim da je tako mnogo preglednije i brže.

Pozdrav, da nema neko neki kod mozda za BCgroup, PCpractic, Exceed ili Ananas i Bazzar treba da kupim HP stampač mozda sa kodom uberem neki popust. Hvala

Samo si zaboravio napisati gde ima da se kupi.
Ekstra ako mogu linkovi,

Evo lista svih 32gb koji su raspoloživi, ima dva intel procesora i jedan ryzen ispod 100k dinara 😁
Pa ko voli neka izvoli ;-)
Realno 16 je minimum dok sa 32g ste mirni nekih 10 godina, e sad koji procesor to je stvar izbora, ja preferiram ryzen jer više se dobija za dati novac
V.I.P. ejdžojuesi :)
Proverio sam cenu u VIP-u, dosta je veća 98k, ima u drugim radnjama za 86k

Poslednja izmena:
I samo dodatak da budemo precizni, dobijaju i zaposleni u pomenutim ustanovama 😀

Meni su dali u vrtiću pre nekih 10-tak dana.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno