Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad nestade i kod mene. Je l' moguće da imaju nekog ko pomno prati ovaj forum? 🤣

Greska ne palite se bas ce daju nesto sto kosta 4000 za 500 din 😊

Sad je opet dostupan, ali izgleda da imaju samo jedan na stanju, ne može da se doda više.

Da nema neko kodove za Coca-Colu? 😅

ali cuo sad da ovi crkavaju kao musice
Jel tačno ovo? Kako se pokazao KA272Ebi onima koji su ga kupili na BF akciji za 12k na Ananasu? Još uvek je ta cena. Važe li još neki kuponi, ja ga merkam kao TV zamenski + monitor, zato mi odgovara mala rezolucija, bitno da ima hdmi.

Mogo si da uzmes uz MC vaucer za 10500 :) pojma nemam ima ljudi koji su uzeli pa nek se jave..

Treba mi kod za planetasport.rs, ako neko ima da ustupi.
Hvala unapred

Meni jos uvek treba za bcgroup ako neko ima :)
I zanima me da li je pri prvoj kupovini bitno da se predje odredjeni iznos da bi se dobio kod za 5% popusta?

Kod ti je mejl sa kojim si registrovan.

Ako si kupovao nesto konkretno nedavno, primenice se 5%.
Iskoristio sam ga jos pre oko godinu dana.., a ako kupis nesto prvi put onda dobijes 5% za narednu kupovinu, posle toga sta god da kupujes primenjuje se samo VIP Cena, cenkanje ili neki drugi kod koji nadjes (mejl kod moze samo jednom koliko znam) :)

Da li je neko zapazio bolji popust za budzet 12000 BTU inverter klimu mozda ?

Bila je pre na Shopsteru ona TCL sa robot usisivačem gratis. Pre par dana sam video i u Rodi.

TCL u određenim radnjama ima besplatnu ugradnju. https://www.comtradedistribution.com/tcl/
S' obzirom kakve su cene montaže to nije losa akcija, mada su cene malo vece u tim radnjama...
Ima malo sutra šarena laža. Kad apliciraš za to, pošalješ dokumentaciju, odgovaraju da su već ugradili klima koliko je bilo besplatnih vaučera.
Jedino što stvarno imaju je ona produžena bezuslovna garancija od 5 godina. To funkcioniše uredno.

Da li neko ima kod za Gigatron popust da mu ne treba?

pozdrav, ako treba nekom. Game Centar prodavnicaIMG_3312.png

Hvala, ali kasno je bilo iako sam video poruku ovde kad je postavljena, stigao sam u 21:40 a rade do 22, bilo je tri na paleti ali nisam uspeo novac zameniti kod njih jer na kartici nisam imao dovoljno novca pošto mi dve trebaju identične. Valjda će biti opet nešto.

Posto sam necijom voljom (a ne znam ni zasto ni na koji vremenski period) uskracen za dozvolu za pisanje na Ananas temi, moram pisati ovde (mimo svake logike)

Bazzar
Xiaomi punjači GaN 65w usbC 2600 din i usbA+usbC 3000 din.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno