Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko je propustio u Tehno*aniji C2 55” za 132.000, sada je u Emme*eti 142.000.

Izbacili su ponudu, preko aplikacije možeš videti. Jedino što je popust ove god 10%. Imaš temu "Usluga pomoći na putu".
Sramni su majke mi. Ja pozvao dvoje ljudi u aplikaciju i imao već tih 10% popusta, sve očekujem nešto veće i vidim ništa. Pošaljem im upit na mejl imaju li uopšte akciju, oni ponosno kažu uveliko traje 10% popusta 🤣🤣

A sto bi davali kad atlas je daje ništa?

Ko ima decu Babylon Park igraonica daje baš lep popust na najveći paket preko njihove aplikacije :)

Odavno su najskuplji. Ja cekam Vozzi koji je nudio prosle god 30% na sve, a sada nikako da izbace ponudu iako su imali countdown banner za BF
Delio ranije Vozzi i poseban popust kod uz Njuz potkast, ali im neko vreme nisu sponzori...

Ima pravih BF akcija, ali veoma malo, uglavnom se radi o klasičnim prevarama od ''sniženja''. Ipak, i ove i prošle godine je malo bolja situacija, jer ne zaboravite da je pre samo 2-3 godine glavna zvezda tadašnje BF sezone bio onaj katastrofalno spor i nepouzdan Kingston USB fleš 🤡
I na kraju, ne treba se oslanjati samo na BF hajp, ko ima iole iskustva sa praćenjem ponude i cena, može solidno da uštedi na godišnjem nivou. Nekada skoro uopšte nisam obraćao pažnju na to, i kupovao sam gde stignem i bez nekog plana, ali u poslednjih par godina sam prilično uštedeo.
Najveca usteda para na duge staze je da kupujes samo ono sto ti treba cak i kad nije na popustu. Ali BF deluje na ljude psihicki da moraju da kupe nesto sto im nije mnogo bitno jer je "solidan popust". Drugo je kad neki proizvod pratis duze vreme pa bude popust, to je najbolja stvar

Slažem se. Ali mislio sam pre svega na situacije kada pratiš ponudu i cene nekih proizvoda, i uz malo sreće pazariš iste po iznenađujuće povoljnim cenama za uslove našeg tržišta.
Primer - prošle godine u ovo vreme sam kupio miš i tastaturu, koji su (po redovnim cenama) ukupno koštali 36k din, a platio sam ih malo manje od 20k din. Dakle, dve odvojene kupovine, u dve različite prodavnice. Sve stiglo neotpakovano, sa urednim garancijama, računima itd.
A dvocifren broj takvih kupovina sam obavio u poslednje 3 godine, samo treba uložiti malo slobodnog vremena u praćenje ponuda i cena, i pohvatati neke šablone po kojima određene prodavnice funkcionišu.

Ako nekome treba
Edit: prosleđen

Prilozi

• IMG_20231125_145640.jpg
    IMG_20231125_145640.jpg
    83.1 KB · Pregleda: 150
Ja uzeo Prizmin waterpik DentalJet.
Redovna cena 10.000, sad na popustu 7.500 a uz Ananasov vaučer platio samo 5.000.

Nemam mastercard, ako nekom treba pošaljite pm da prosledim vaučer od 2500.
EDIT: Prosleđen

Poslednja izmena:
Ako nekome treba Gigatron kupon od 15% za LG ili Samsung soundbar, neka piše.
Popust je za kupovinu u maloprodaji na maloprodajnu cenu.

Čeka se Cyber Monday :)

Znam, sve sam ja to vratio i dobio novac nazad. Ali po meni nije rešenje kupovati uređaje koji se kvare (iako dobiješ novac) već uzeti nešto što će da traje.
Cimanje je :)

Svi uređaji se kvare. Bilo jeftini ili skupi. U našoj zemlji je postalo fantastika odraditi reklamaciju. Čast izuzecima. Zato ljudi vole Lidl jer nema toliko cimanja i natezanja za prava koja sa uveć definisana u zakonu o zaštiti potrošača.

Propustio sam da kupim fitpass dok je imao 30% popusta, stomacni virus me savio. Da li ima neko neki drugi kod za fitpass?

Ananas MC kod dXY0a593 ako nekome treba
MC1500.png

Ako neko ima kod za 5% popusta u bcgroup popusta zamolio bih ga da mi posalje, treba mi hitno :)
Zauzvrat vas mogu castiti GTA V nalogom ako vam treba.

Proveri za proizvod koji te zanima da ponudiš 1 dinar i upiši svoj Email (za neke proizvode daju popust na taj način).

Za BC valjda kad se registrujes postajes Vip clan i uvek imas tih 5% (mozda bas nema na neke proizvode koji su na nekoj dobroj akciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno