Sramni su majke mi. Ja pozvao dvoje ljudi u aplikaciju i imao već tih 10% popusta, sve očekujem nešto veće i vidim ništa. Pošaljem im upit na mejl imaju li uopšte akciju, oni ponosno kažu uveliko traje 10% popusta 🤣🤣Izbacili su ponudu, preko aplikacije možeš videti. Jedino što je popust ove god 10%. Imaš temu "Usluga pomoći na putu".
Delio ranije Vozzi i poseban popust kod uz Njuz potkast, ali im neko vreme nisu sponzori...Odavno su najskuplji. Ja cekam Vozzi koji je nudio prosle god 30% na sve, a sada nikako da izbace ponudu iako su imali countdown banner za BF
Najveca usteda para na duge staze je da kupujes samo ono sto ti treba cak i kad nije na popustu. Ali BF deluje na ljude psihicki da moraju da kupe nesto sto im nije mnogo bitno jer je "solidan popust". Drugo je kad neki proizvod pratis duze vreme pa bude popust, to je najbolja stvarIma pravih BF akcija, ali veoma malo, uglavnom se radi o klasičnim prevarama od ''sniženja''. Ipak, i ove i prošle godine je malo bolja situacija, jer ne zaboravite da je pre samo 2-3 godine glavna zvezda tadašnje BF sezone bio onaj katastrofalno spor i nepouzdan Kingston USB fleš 🤡
I na kraju, ne treba se oslanjati samo na BF hajp, ko ima iole iskustva sa praćenjem ponude i cena, može solidno da uštedi na godišnjem nivou. Nekada skoro uopšte nisam obraćao pažnju na to, i kupovao sam gde stignem i bez nekog plana, ali u poslednjih par godina sam prilično uštedeo.
Znam, sve sam ja to vratio i dobio novac nazad. Ali po meni nije rešenje kupovati uređaje koji se kvare (iako dobiješ novac) već uzeti nešto što će da traje.U Lidlu imaš 3 godine garancije (5 na crni alat) i menjaju/vraćaju novac bez problema
Samo što ih još ne bacaju iz aviona.Kako se dolazi do kupona za popust za kupovinu u Djak prodavnicama?
Super stvar.. A da li neko zna da li se može sad kupiti kuponi a kasnije iskoristiti?hvala za post, odličan popust
Pogledajte prilog 415263
Znam, sve sam ja to vratio i dobio novac nazad. Ali po meni nije rešenje kupovati uređaje koji se kvare (iako dobiješ novac) već uzeti nešto što će da traje.
Cimanje je![]()
Proveri za proizvod koji te zanima da ponudiš 1 dinar i upiši svoj Email (za neke proizvode daju popust na taj način).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari