Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
55" B3 140k

Bookmate 40%, godinu dana za 3333 din.

Pa nije bas da nema,evo na primer u G. ova dva notebooka su poprilicno snizena,ja sam ovaj 14 inch sa 7840Hs R7 platio 120.000rsd i u tom trenutku u Srb nista slicno za taj novac nisam mogao da nadjem 14/120hz 2k ekran/ryzen 7000 dobar,merkao sam i taj isti 16 inch on je bio 149.990rsd al sam ipak odustao od veceg ekrana,sad taj 14inch kosta 93k a 16inch 116k to nije malo uopste, a realno su dobre masine.gde u SRB za 93k ima R7 7840Hs/2K 120hz/1TB SSD/16ram/AMD 780m? i sobzirom da imam bodova u visini 3500rsd mene bi sad ovaj 14inch izasao 89.900rsd,poprilicna je razlika

Prilozi

• 14.JPG
    14.JPG
    76.5 KB · Pregleda: 277
  • 16.JPG
    16.JPG
    76.7 KB · Pregleda: 283
Poslednja izmena:
Pa nije bas da nema,evo na primer u G. ova dva notebooka su poprilicno snizena,ja sam ovaj 14 inch sa 7840Hs R7 platio 120.000rsd i u tom trenutku u Srb nista slicno za taj novac nisam mogao da nadjem 14/120hz 2k ekran/ryzen 7000 dobar,merkao sam i taj isti 16 inch on je bio 149.990rsd al sam ipak odustao od veceg ekrana,sad taj 14inch kosta 93k a 16inch 116k to nije malo uopste, a realno su dobre masine.gde u SRB za 93k ima R7 7840Hs/2K 120hz/1TB SSD/16ram/AMD 780m? i sobzirom da imam bodova u visini 3500rsd mene bi sad ovaj 14inch izasao 89.900rsd,poprilicna je razlika
Dobra cena, bar za ovaj od 16", pratim ih u Nemačkoj i ovde, nema ni tamo jeftinije.

.. da li ima neka jakna tako do 4000 din 3xl ili 4xl? srednje debljine hvala

nasao sam ovu na face za 3500... mada ne ide mi se u rat. Ima mozda i murija da me cima stalno.. xd

Prilozi

• 371502420_6210631322370330_4482958485673087213_n.jpg
    371502420_6210631322370330_4482958485673087213_n.jpg
    95.4 KB · Pregleda: 159
  • aaaaaaaaaaaa.png
    aaaaaaaaaaaa.png
    24.4 KB · Pregleda: 108
  • Untitled.png
    Untitled.png
    524.9 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Stize mi e-mail od BazzarShop, u TOP ponudama se nalazi Vileda, do 52% popusta... gledam Vileda Turbo Smart sa 42% popusta na 3.500rsd cena ista i na ostalim sajtovima.. mada od letos varira ova cena od 3.500 do 4.200din...
Dogovaraju se ok c ena :D

Jeftina mehanička tastatura. U pola cene.

Naručio sam 11 komada. Za celu igraonicu. Za 2000 mislim da nema nigde mehaničke tastature.

Mi Srbija dala popust 15%, tako da recimo Redmi Smart Band 2 umesto 5.000 kosta 4.240 din , i taman kada sam pomislio da uzmem, nadjem na bazzar.rs za 3.000 sa postarinom, salje CE Shop, da nije neki ogranak CT shopa mozda ?

Verovatno zato sto je popust bio na AIOT asortiman (sta god im to znacilo) i bio je samp 24.11.

Nasi popusti su aktuelne cene u inostranstvu. Videh slusalice Blackshark V2 Pro npr. 18k a 31k precrtana, na Amazonu redovna cena 179$ na popustu 99$. Smesni smo. Nisam dosad nista video sto bi se kvalifikovalo kao "Black Friday" popust. Razocarenje kao i svake godine. Prosle je barem bio onaj Xiaomi preciscivac + TV ko se seca. Osim toga pustinja.

Ima pravih BF akcija, ali veoma malo, uglavnom se radi o klasičnim prevarama od ''sniženja''. Ipak, i ove i prošle godine je malo bolja situacija, jer ne zaboravite da je pre samo 2-3 godine glavna zvezda tadašnje BF sezone bio onaj katastrofalno spor i nepouzdan Kingston USB fleš 🤡
I na kraju, ne treba se oslanjati samo na BF hajp, ko ima iole iskustva sa praćenjem ponude i cena, može solidno da uštedi na godišnjem nivou. Nekada skoro uopšte nisam obraćao pažnju na to, i kupovao sam gde stignem i bez nekog plana, ali u poslednjih par godina sam prilično uštedeo.

Poslednja izmena:
Iskreno vec par godina i sve redje i redje kupujem po redovnoj ceni, uvek moze da se izvija neki popust. I to ono ne da je 10-20% vec minimum 30%.

Ima pravih BF akcija, ali veoma malo, uglavnom se radi o klasičnim prevarama od ''sniženja''. Ipak, i ove i prošle godine je malo bolja situacija, jer ne zaboravite da je pre samo 2-3 godine glavna zvezda tadašnje BF sezone bio onaj katastrofalno spor i nepouzdan Kingston USB fleš 🤡
I na kraju, ne treba se oslanjati samo na BF hajp, ko ima iole iskustva sa praćenjem ponude i cena, može solidno da uštedi na godišnjem nivou. Nekada skoro uopšte nisam obraćao pažnju na to, i kupovao sam gde stignem i bez nekog plana, ali u poslednjih par godina sam prilično uštedeo.
Nema pravih BF akcija. Te akcije koje pominješ uvek postoje, bez obzira na vreme. Znači BF se ne razlikuje od bilo kog dana u godini

Atlas pomoć na putu izuzetno podbacio. Cene paketa sa popustom kao letos šta sam platio.

Lidl daje 50% popusta za punjač za AAA/AA sa četiri baterije u paketu, 1240 dinara

Lidl daje 50% popusta za punjač za AAA/AA sa četiri baterije u paketu, 1240 dinara
Obratite pažnju na Lidl i šta kupujete. Tehničke stvari se ne isplate. Dosta sam stvari kupio, a dosta je njih i crklo.
Baterije kapacitet imaju kao kineske, menjam stalno na njihovoj vagi, dečije igračke brzo potroše.
Veliki gril - crko, kupio drugi, izdahnuo isto
Grejalica - crkla
Dizalica za kola - otišla hidraulika, evo sad cekam kod vulkanizera sat vremena da zamnim gume 😭

Obratite pažnju na Lidl i šta kupujete. Tehničke stvari se ne isplate. Dosta sam stvari kupio, a dosta je njih i crklo.
Baterije kapacitet imaju kao kineske, menjam stalno na njihovoj vagi, dečije igračke brzo potroše.
Grejalica - crkla
Dizalica za kola - otišla hidraulika, evo sad cekam kod vulkanizera sat vremena da zamnim gume 😭
U Lidlu imaš 3 godine garancije (5 na crni alat) i menjaju/vraćaju novac bez problema

Odavno su najskuplji. Ja cekam Vozzi koji je nudio prosle god 30% na sve, a sada nikako da izbace ponudu iako su imali countdown banner za BF
Izbacili su ponudu, preko aplikacije možeš videti. Jedino što je popust ove god 10%. Imaš temu "Usluga pomoći na putu".

Grejalica - crkla
Baterije za xbox kontroler već više od dve godine voze, i rade kao provg dana

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno