Sad je 3500, nisu se nešto pretrgli biliTastatura HyperX Alloy Core RGB u GameS-u je 2999, što je vrlo dobra cena za tu tastaturu.
Ja jedino ovakve ventilatore vidim tamo na akcijiJa i dalje vidim da je na stanju 🤔 ima ga izlistanog na strani www.uspon.rs/akcija
Jel tačno ovo? Kako se pokazao KA272Ebi onima koji su ga kupili na BF akciji za 12k na Ananasu? Još uvek je ta cena. Važe li još neki kuponi, ja ga merkam kao TV zamenski + monitor, zato mi odgovara mala rezolucija, bitno da ima hdmi.![]()
Monitori | Akcija | Cena i prodaja monitora za kompjuter | Ananas
Monitori za kompjuter i laptop - različitih rezolucija i dijagonala. Iskoristi akcijske cene monitora i poruči online!ananas.rs
ali cuo sad da ovi crkavaju kao musice
Iskoristio sam ga jos pre oko godinu dana.., a ako kupis nesto prvi put onda dobijes 5% za narednu kupovinu, posle toga sta god da kupujes primenjuje se samo VIP Cena, cenkanje ili neki drugi kod koji nadjes (mejl kod moze samo jednom koliko znam)Kod ti je mejl sa kojim si registrovan.
Ako si kupovao nesto konkretno nedavno, primenice se 5%.
Ima malo sutra šarena laža. Kad apliciraš za to, pošalješ dokumentaciju, odgovaraju da su već ugradili klima koliko je bilo besplatnih vaučera.TCL u određenim radnjama ima besplatnu ugradnju. https://www.comtradedistribution.com/tcl/
S' obzirom kakve su cene montaže to nije losa akcija, mada su cene malo vece u tim radnjama...
Hvala, ali kasno je bilo iako sam video poruku ovde kad je postavljena, stigao sam u 21:40 a rade do 22, bilo je tri na paleti ali nisam uspeo novac zameniti kod njih jer na kartici nisam imao dovoljno novca pošto mi dve trebaju identične. Valjda će biti opet nešto.
Ovo je regularna cena za inverterku. Ja sam prodavao letos Teslu za 33.500. Vox i Vivax su bile oko 33.990/34.990 zavisno od rabata dobavljača.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari