Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam ovaj kao što spomenuh u Jysk-u uzeo, tada je bio na 50%,a bas danas naletih da je sada 65%. Meni je posle dormea anatomskog prijala promena, mekan je, a onako srednje visok. I klincu uzeo pre par dana isti samo manji za 1000 din, on recimo vise voli kad je malo nizi-tanji jastuk.

Prilozi

• 20230328_210151.jpg
    20230328_210151.jpg
    237.4 KB · Pregleda: 289
nema više diskusije o jastucima. hvala na razumevanju

Ne pratim Android scenu, možda je dobra akcija (za četiri dana kreće):

Screenshot 2023-04-01 at 15.39.01.png

Ova akcija za Karcher traje do sutra,pa ako neko okleva da zna. Ja sam uzeo, neka se nadje ponekad za pranje auta i po dvoristu. Po recenzijama na yt, uopste nije los, opravdava ocekivanja.

Mislim da je i kamera ok za ove pare.Kad sam uzimao pre, no name kinezi su tako bili 20-25eur, da mi sada treba uzeo bi.

I ako poručite kameru platićete 350 din poštarinu. Preko 3.000 din se ne plaća poštarina.

Kako kad, ima stvari i koje preteknu, nikad se ne zna. Ko se jako naoštrio neka stavi u korpu i neka čeka da klikne samo u 18:01.

Vecita dilema s usisivacem, da li uzeti za 37k sad..ili cekati jos manje. Izgleda 1k skuplje nego pre tri ned..

Kako kad, ima stvari i koje preteknu, nikad se ne zna. Ko se jako naoštrio neka stavi u korpu i neka čeka da klikne samo u 18:01.

Ne može, ako se ubaci pre 18 časova artikal u korpu ulazi po redovnoj ceni.

Nisi me razumeo, ubaci, ali ne kupuj. Od 18h će biti snižena cena i tad kupuj.

Jesam razumeo, ali ako ubaciš u korpu pre 18 sati, ubacuješ sa cenom pre korekcije, bez obzira što klineš na plati posle 18 sati povlači cenu koja je u korpi, a to je ta cena pre korekcije.

Ipak nisu nestale toliko brzo mada sam je uzeo u prvih par minuta. Postarina je 350 sad, ako nekog zanima. Nemaju nista sto kosta manje od postarine tako da mrka kapa.

1680641750320.png

Mislim da je ovo dobra kupovina, pogotovo u odnosu na Michelin-ove koji su neki jurili, a i lidlov je dosta popularan.

Jedino što bih dodao u jednačinu da uz onaj Mišlen ide posuda za šampon, dok je to ovde dodatna oprema koja košta 4k. Ako sam dobro primetio.

Tako je, uz ovaj Karcher ne ide, moze se dokupiti,ne mora ta njihova od 4k,moze i za 2k. Mada meni za pocetak ni ne treba, imam rucni penomat.

edit:evo upravo mi je stigao

Poslednja izmena:
I meni je stigao, ali su mi ******* iz Dexpress doneli kutiju koja je polu-otvorena (sa donje strane pa nisam odmah primetio).
Mozes mi reci da li je ovo na slici sve u paketu ili je bilo jos nesto?

Hvala puno! inace video sam na drugoj prodavnici pise da dolazi i sampon, pa cisto da proverim. Verovatno postoje razliciti paketi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno