Thunderbolt
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.01.2014
- Poena
- 195
A online kupovina prolazi isto?
Odobren cashback, čekam uplatu.P&G Online Promos Serbia
pgonlinepromos.rs
Na potrošenih 3.000 dinara kešbek 1.000 dinara.
Stigle i meni dve, i u petak sam ih vratio, cekam povrat novca ... sve je bilo ok bar sa prvom, al ono je meni bas za indoor lose svetlo .. belo mnogo belo, ko za ordinaciju, a ona svetla onako, kako god da stavim iz lustercica bedno izgleda, nine opetndo sijalice vec verov sam ocekivao da u boji jace svetliStigla xiaomi smart sijalica sa Shoppster-a za 999, potvrđujem da je White AND color verzija bez obzira na neprecizan opis. Isplatilo se.
Edit: Sad vidim da nažalost akcija nije više aktuelna
sad gledam na adidasovom sajtu preko,cena tog modela 170e![]()
Ovo je takođe dobra akcija
Gigatron 15-16.03, 10% popusta, čak i na Top artikle i Šok cene 🙂
recimo ovo
Za Tehnomaniju iskoristi kod koji je kolega okačio u postu #226, ali ostavi i koji dinar sa strane da bi imao i za pomenute iz posta #227 😁Daj link ka ovome, ne pronalazim
EDIT:
Aha, pronasao, trazio sam na Tehnomaniji 🤣
![]()
SONY PlayStation 5 Konzola + God of War Ragnarök
PlayStation SONY PlayStation 5 Konzola + God of War Ragnarök PS5,Da,1 kontroler,Belagigatron.rs
Leglo 1000din.Odobren cashback, čekam uplatu.
Koliko vidim ima i na drugim mestima za slicnu cenu. Jesi li je uzeo na kraju? Razmisljam i ja, iskreno nemam pojma nista o klimama.Cini mi se kao OK ponuda
38k, inverter, 12000BTU![]()
Inverter klime - cene | Inverterske klime 9, 12, 18, 24 | Ananas
Veliki izbor inverter klima online - LG, Hisense, Tesla i mnogi drugi brendovi! Štede električnu energiju i ravnomerno hlade/greju prostoriju - poruči online!ananas.rs

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari