Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Piše u uslovima da može da se čeka do 6 nedelja 🙂

Stigla xiaomi smart sijalica sa Shoppster-a za 999, potvrđujem da je White AND color verzija bez obzira na neprecizan opis. Isplatilo se.

Edit: Sad vidim da nažalost akcija nije više aktuelna
Stigle i meni dve, i u petak sam ih vratio, cekam povrat novca ... sve je bilo ok bar sa prvom, al ono je meni bas za indoor lose svetlo .. belo mnogo belo, ko za ordinaciju, a ona svetla onako, kako god da stavim iz lustercica bedno izgleda, nine opetndo sijalice vec verov sam ocekivao da u boji jace svetli

Mislim da je ovo bas dobra cena za auto sediste. Drug je isto platio preko 200e pre godinu dana.

pa skinuli su oni na artikal... npr. patike koje su juce bile 4200 sad su 3600 pa sam ih i narucio 🙂

pobrisan off-topic

nije tema o iskustvu sa pojedinim prodavnicama i/ili lancima prodavnica. hvala na razumevanju

Poslednja izmena:
Vreme je za BUĐENJE, uz ukus i miris najlepše kafe. ☕
Pripremili smo specijalno za tebe sjajnu ponudu Dolce Gusto kapsula.☕

UŠTEDI 💸33% kupovinom Dolce Gusto kapsula po ceni od 599.99 RSD. Ponuda važi do 19.03.2023.godine za uslugu dostave na kućnu adresu u Beogradu i Novom Sadu!
Link ka kapsulama: bit.ly/dolcegustokapsule

Kupovinom u IDEA online prodavnici štedite vreme, izbegavate gužve i sami birate vreme i način dostave.

Vaša IDEA online💌📲!

Ako nekom treba kod na 1.000 din (za kupovinu preko 10.000) u "omiljenoj" nam radnji na forumu.

Prilozi

• Kod.jpg
    Kod.jpg
    102.9 KB · Pregleda: 442
Gigatron 15-16.03, 10% popusta, čak i na Top artikle i Šok cene 🙂

recimo ovo

Prilozi

• PS5.jpg
    PS5.jpg
    69.3 KB · Pregleda: 334
Ovo deluje kao dobra ponuda, fakticki po ceni parocistaca dobija se i ručni usisivac.

U gigatronu popusti na laptopove 25%. Čini mi se da su ok cene sada sa popustom

Cini mi se kao OK ponuda
38k, inverter, 12000BTU
Koliko vidim ima i na drugim mestima za slicnu cenu. Jesi li je uzeo na kraju? Razmisljam i ja, iskreno nemam pojma nista o klimama.

Inace AMSS ima popust dok traje sajam automobila, mislim da niko nije pisao.

za one kome treba bajs 🙂

Screenshot 2023-03-27 at 18.48.05.png

Screenshot 2023-03-27 at 18.48.32.png

jastuk.jpg

Vredi li ovo uzeti? ima li neko uskustva? hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno