Pominjane fleške sa 4. strane - ovog puta besplatna poštarina na eplaneti.
![]()
KINGSTON USB Flash 128GB DataTraveler Exodia M, USB3.2 DTXM/128GB - 0001265471
KINGSTON USB Flash 128GB DataTraveler Exodia M, USB3.2 DTXM/128GB - 0001265471. SKU: 0001265471. Kingston DataTraveler Exodia M ima performanse USB 3.2 Gen 1 za lak pristup laptopovima, desktop računarima, monitorima i drugim digitalnim uređajima. Omogućava brz prenos i praktično skladištenje...eplaneta.rs
![]()
KINGSTON USB 64GB DT Exodia M 3.2 - DTXM/64GB - 0001265481
KINGSTON USB 64GB DT Exodia M 3.2 - DTXM/64GB - 0001265481. SKU: 0001265481. Kingston DataTraveler Exodia M ima performanse USB 3.2 Gen 1 za lak pristup laptopovima, desktop računarima, monitorima i drugim digitalnim uređajima. Omogućava brz prenos i praktično skladištenje dokumenata, muzike...eplaneta.rs
forum.benchmark.rs
Pisao sam za Maxi Online, tu mi do sada uvek najpovoljnije.Ne važi za ta pakovanja...
Nisam razumeo, odnosno samo sam letimično preleteo preko posta, izvinjavam se. Meni se čini da je ovaj popust najkorisniji za neke deterdžente i praškove, za pelene kontam da većina kupuje najveća pakovanja. A ja pre nekih 10-ak dana kupio i tečni i praškasti deterdžent i omekšivač 😀
Zavisi od veličine porodice, mi možemo 5000. Ali svakako nam ne treba toliko stvari, možda vratimo 1000-2000, nije veliko cimanjeKoliko vidim prema pravilima dostupan je jedan cashback po osobi (prema broju računa). Znači porodica može da vrati do 2000 din u proseku... Uz cimanje.
Ispravite me ako grešim.
Nisam se dobro Odrazio. Hvala na ispravci.
Je l' može da se kombinuje DM 15% popust i ovo za P&G? tj. nije protivno pravilima za cashback?
Je l' može da se kombinuje DM 15% popust i ovo za P&G? tj. nije protivno pravilima za cashback?
lirsshop.rs
Dobio sam info od njih da mogu sve registrovane radnje u Srbiji, osim Aman trgovine.Kampanja je organizovana za teritoriju Srbije, u mreži Delhaize, Mercator, Univerexport, dm, Lilly, Metro, DIS, Pharma stores, Super Vero, Aksa, Gomex i drugih tradicionalnih prodavnica na teritoriji Srbije ili na povezanom/partnerskom vebsajtu gde te prodavnice prodaju proizvod osim Aman trgovine.
Je l' se zna koje su to druge prodavnice?
Dobio sam info od njih da mogu sve registrovane radnje u Srbiji, osim Aman trgovine.
Sigurno Aman ne sarađuje sa njima, paralelno uvozi ili su se posvađali.Bilo bi interesantno znati šta je iza ovoga. Amanov Ariel nije P&G proizvod? Proizvodi nisu iz zvaničnog uvoza? Čemu diskriminacija 😁?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari