Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pominjane fleške sa 4. strane - ovog puta besplatna poštarina na eplaneti.

Stigle su. Za te pare su savim korektne. Mada ja ne snimam neke velike fajlove.

Pomenuta USB flash memorija ima slabije benchmark rezultate za r/w od Exodia modela (hit za Black Friday 2021.) ali u realnosti ima stabilnih 10MB/s za write za razliku od Exodia kojoj posle par minuta brzina transfera ozbiljno padne ispod 10MB/s i varira sve do završetka upisa, tako da na kraju i sporije kopira podatke nego pomenuta sa ove akcije.

Stigla xiaomi smart sijalica sa Shoppster-a za 999, potvrđujem da je White AND color verzija bez obzira na neprecizan opis. Isplatilo se.

Edit: Sad vidim da nažalost akcija nije više aktuelna

Verovatno nije, bilo je po slicnoj ceni na ePlaneti:

Nije, na vise mesta je ta cena.

Upis 10mb/s, navodno stabilan za razliku od one Exodie

Mesecno pakovanje pampersa u odabranim maloprodajnim objektima...

Ok u kojim? Kako me nervira ovo kad nije kompletno obavestenje...

Sta sad moram da im pisem...

Imas u uslovima na sajtu koji objekti mogu, a koji ne. Mesecna pakovanja pampersa ne ulaze.

Gledah i ne nadjoh...

Ok, ne mora mesecno, uzecu 2 manja...

Edit: nasao.

Dm ima 15% online na sve. Nije loše za mesečna pakovanja njihovih pelena.

Meni se isplati kada uhvatim na maxi kod od 1000 dinara pa naručim onda pampers ab 4 monthly pack, uvek bilo i na maxiju na akciji bar 1000 dinara + još 1000 na kupon i dodam nekih sitnica i pelene mi izađu povoljno po komadu.

Ne važi za ta pakovanja...

Nisam razumeo, odnosno samo sam letimično preleteo preko posta, izvinjavam se. Meni se čini da je ovaj popust najkorisniji za neke deterdžente i praškove, za pelene kontam da većina kupuje najveća pakovanja. A ja pre nekih 10-ak dana kupio i tečni i praškasti deterdžent i omekšivač 😀

Nisam razumeo, odnosno samo sam letimično preleteo preko posta, izvinjavam se. Meni se čini da je ovaj popust najkorisniji za neke deterdžente i praškove, za pelene kontam da većina kupuje najveća pakovanja. A ja pre nekih 10-ak dana kupio i tečni i praškasti deterdžent i omekšivač 😀

Koliko vidim prema pravilima dostupan je jedan cashback po osobi (prema broju računa). Znači porodica može da vrati do 2000 din u proseku... Uz cimanje.

Ispravite me ako grešim.

Koliko vidim prema pravilima dostupan je jedan cashback po osobi (prema broju računa). Znači porodica može da vrati do 2000 din u proseku... Uz cimanje.

Ispravite me ako grešim.
Zavisi od veličine porodice, mi možemo 5000. Ali svakako nam ne treba toliko stvari, možda vratimo 1000-2000, nije veliko cimanje

Kampanja je organizovana za teritoriju Srbije, u mreži Delhaize, Mercator, Univerexport, dm, Lilly, Metro, DIS, Pharma stores, Super Vero, Aksa, Gomex i drugih tradicionalnih prodavnica na teritoriji Srbije ili na povezanom/partnerskom vebsajtu gde te prodavnice prodaju proizvod osim Aman trgovine.

Je l' se zna koje su to druge prodavnice?

Je l' može da se kombinuje DM 15% popust i ovo za P&G? tj. nije protivno pravilima za cashback?

Ja kako razumem moze. Samo prosto moras da kupis robe za 3000din. E sad ja sam gledao pravila i kako sam razumeo ne mora svih 3000 din da bude na jednom racunu? Tj moze vise racuna ali da je ukupno 3000din? ili gresim

Kampanja je organizovana za teritoriju Srbije, u mreži Delhaize, Mercator, Univerexport, dm, Lilly, Metro, DIS, Pharma stores, Super Vero, Aksa, Gomex i drugih tradicionalnih prodavnica na teritoriji Srbije ili na povezanom/partnerskom vebsajtu gde te prodavnice prodaju proizvod osim Aman trgovine.

Je l' se zna koje su to druge prodavnice?
Dobio sam info od njih da mogu sve registrovane radnje u Srbiji, osim Aman trgovine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno