Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno 8400din sada

Prilozi

• Screenshot_20230203-220112_Brave.png
    Screenshot_20230203-220112_Brave.png
    132.9 KB · Pregleda: 390
"Ovo se razvodnjava do besmisla." XD

BC Group nudi vikend cenkanja tj poziva nas da nudimo nasu cenu za proizvode koje bi hteli da kupimo,pa eto,mozda se neko ogrebe za lep popust (navodno su u igri popusti i do 40%)

Poslednja izmena:
Ima li negde povoljno jakni vecih brojeva..?

BC Group nudi vikend cenkanja tj poziva nas da nudimo nasu cenu za proizvode koje bi hteli da kupimo,pa eto,mozda se neko ogrebe za lep popust (navodno su u igri popusti i do 40%)
Ja sam inace u BC group i ranije pokusavao sa cenkanjem, i pre ovog "vikenda cenkanja", uporedio sam sad sa istim proizvodom za koji sam pre par dana dobio cenu od 8765 dinara, sad je 8693. Tako da je to taj njihov pompezni vikend cenkanja.

daj link, ne mogu da ga nađem

edit: našao sam ga

Poslednja izmena:
zamolio bih sve da preskočimo Mikro princ u ovoj temi ovih dana. očigledno firma ima probleme (ne može 350K nakon primene 10% popusta da bude 8K, što je ~2,5% od 350K a ne 90%)
@RingeRaja dao je link. klikneš i vidiš ovo
Screenshot_2023-02-04-10-30-56-822_com.android.chrome.jpg

za pitanja o pravima kupaca, istaknutim cenama itd itd postoji posebna tema. ova tema je isključivo za popuste (ne i za propuste)

Poslednja izmena:
MikroPrinc sajt je uhakovan, zvanična informacija ukoliko nije bilo očigledno po cenama.

PHP 5 will no longer be supported with security fixes, starting on 1 January 2019... Oni drže v5.6.40 ...

proteini.si-adv.png

Smece od proteina. Uvek uzimati proveren i siroko testiran proizvod. Pritom taj protein ni ne kosta toliko, nego su mu nabili cenu da bi bio veci popust.

*** nisam znao da su smece, slucajno vidim na Maxiju pa zato javljam.
A sto se tice popusta, standardna praksa kod svih.

Verovatno ne služi mnogo čemu, ali ako neko voli...

Simpa popust ako je nekome potrebno.

JA naručio ovde:

Za sto dinara duplo više prostora. :)
Uzeo bih i ja, da imaju free dostavu ili bar free na paketomat.
Cena usluge dostave je 400 dinara

Inace sad gledam ima od 64gb i za manje, 433din. :)

Na Bazzaru i ePlaneti je 200din. dostava.

1675782358498.png
1675782429697.png

Poslednja izmena:
Na ekupi je imala opcija da se pokupi u radnji, znam da sam uzimao jednom tako, proveri da li jos moze.

Nema svrhe kupovati nešto samo zato što deluje ''neverovatno jeftino/povoljno u odnosu na specifikaciju''. Poenta je da taj proizvod bude funkcionalan, da zaista radi dobro.
A ti najjeftiniji fleševi su đubre. Imate i ovde na forumu utiske ''iznenađenih kupaca'', iz BF sezone 2021. Nemojte bacati pare. Ako vam treba USB fleš, sačekajte da neki provereno dobar (pouzdan i brz) model bude na sniženju, ili koristite ananas akcije (sa besplatnom dostavom) i slično.

A da li moze pojasnjenje sta fali npr kingston flashevima koje su forumasi postavljali?

Ja bi ih koristio uglavnom da snimim film, seriju ili da prebacim nesto drugo sa kompa na komp.

Nema svrhe kupovati nešto samo zato što deluje ''neverovatno jeftino/povoljno u odnosu na specifikaciju''. Poenta je da taj proizvod bude funkcionalan, da zaista radi dobro.
A ti najjeftiniji fleševi su đubre. Imate i ovde na forumu utiske ''iznenađenih kupaca'', iz BF sezone 2021. Nemojte bacati pare. Ako vam treba USB fleš, sačekajte da neki provereno dobar (pouzdan i brz) model bude na sniženju, ili koristite ananas akcije (sa besplatnom dostavom) i slično.
Jasno da na tim najjefinijim fleshevima ne mogu biti velike brzine, ali 64gb viska da stoji nije nikad na odmet :)
Da se nadje pri ruci za prebaciti neki film ili cak i kao kratkotrajni storage.

A da li moze pojasnjenje sta fali npr kingston flashevima koje su forumasi postavljali?

Ja bi ih koristio uglavnom da snimim film, seriju ili da prebacim nesto drugo sa kompa na komp.
Relativno male brzine upisa, pa i citanja, ali je obicno mucenje sa upisom podataka. A moguce i da je los kvalitet memorije koja je sklona greskama i sl. Ali za neku ne-kriticnu namenu i koriscenje, nije losa kupovina.

Ima i na Shoppsteru 199 dostava ili free na paketomat.

ovo deluje kao zanimljiva ponuda, nisam istrazaivao koliko kostaju zapravo u solo varijantama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno