Odmah su me odbili i traže originalnu cenu.BC Group nudi vikend cenkanja tj poziva nas da nudimo nasu cenu za proizvode koje bi hteli da kupimo,pa eto,mozda se neko ogrebe za lep popust (navodno su u igri popusti i do 40%)
Ja sam inace u BC group i ranije pokusavao sa cenkanjem, i pre ovog "vikenda cenkanja", uporedio sam sad sa istim proizvodom za koji sam pre par dana dobio cenu od 8765 dinara, sad je 8693. Tako da je to taj njihov pompezni vikend cenkanja.BC Group nudi vikend cenkanja tj poziva nas da nudimo nasu cenu za proizvode koje bi hteli da kupimo,pa eto,mozda se neko ogrebe za lep popust (navodno su u igri popusti i do 40%)
Uzeo bih i ja, da imaju free dostavu ili bar free na paketomat.JA naručio ovde:
USB memorija Kingston 64GB DataTraveler Exodia M (DTXM/64GB) | USB Flash memorije | Skladištenje podataka | Računari | eKupi.rs - Vaša Internet prodavnica
64GB Data Traveler DTXM, 64 GB, USB 3.2 Gen1, Boja Crno-plavawww.ekupi.rs
Za sto dinara duplo više prostora.![]()
Cena usluge dostave je 400 dinara
Jasno da na tim najjefinijim fleshevima ne mogu biti velike brzine, ali 64gb viska da stoji nije nikad na odmetNema svrhe kupovati nešto samo zato što deluje ''neverovatno jeftino/povoljno u odnosu na specifikaciju''. Poenta je da taj proizvod bude funkcionalan, da zaista radi dobro.
A ti najjeftiniji fleševi su đubre. Imate i ovde na forumu utiske ''iznenađenih kupaca'', iz BF sezone 2021. Nemojte bacati pare. Ako vam treba USB fleš, sačekajte da neki provereno dobar (pouzdan i brz) model bude na sniženju, ili koristite ananas akcije (sa besplatnom dostavom) i slično.
Relativno male brzine upisa, pa i citanja, ali je obicno mucenje sa upisom podataka. A moguce i da je los kvalitet memorije koja je sklona greskama i sl. Ali za neku ne-kriticnu namenu i koriscenje, nije losa kupovina.A da li moze pojasnjenje sta fali npr kingston flashevima koje su forumasi postavljali?
Ja bi ih koristio uglavnom da snimim film, seriju ili da prebacim nesto drugo sa kompa na komp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari