https://www.player.rs/hi-fi/hi-fi-slusalice/headsets-i-gaming/beyerdynamic-mmx-100-grey-32-ohm
https://www.player.rs/hi-fi/hi-fi-slusalice/headsets-i-gaming/beyerdynamic-mmx-100-blk-32-ohm
https://www.pcgamer.com/beyerdynamic-mmx-100-review/
Trebalo bi da su dobre za 10680 din. Mada, ovo je više realna početna cena, nego snižena.
Imam navedeni monitor vec par meseci, i mogu reci za ove novce nema boljeOvo mi deluje kao ok kupovina u današnje vreme, i plus što dolazi iz G-trona
Ovaj novac za IPS 165Hz je sasvim korektno...![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-EK Gaming monitor
Monitori GIGABYTE 23.8" G24F-EK Gaming monitor 23.8'',IPS,1920 x 1080 Full HD,1ms (MPRT - Moving Picture Response Time),16 : 9,165Hzgigatron.rs
Ma koja svađa, oni te bez blama odjebu i kad je regularna cena nekog proizvoda al nema ga kod dobavljača, a kamo li kad je greška u pitanju...Nista, sad mi koji smo uspeli da porucimo, da se svadjamo malo. Mada ovo je Srbistan, kad se napravi greska, nema posledica...
Ne vidim zasto bi zavisilo ko je napravio gresku. Sigurno nije kupac, ali on uglavnom ispasta. Nije da ti ovde "biras da budes zrtva" ovde nemas alternativu. Nemas nacin na koji mozes da se boris protiv povrede tvojih prava.Nema potrebe da idemo u off topic. Sve zavisi ko je napravio grešku, ko kontaktira sa klijentom i zapravo kolika je greška. Naravno, ima velikih kompanija koje imaju protokol za takve situacije, a ima i onih gde se rešava u hodu.
Pred novu godinu sam kupio Naipo masažer po dosta nižoj ceni, jer je ceo dan stajala pogrešna cena na sajtu. Obavestili su me da je greška, ali da će svima koji su naručili biti poslato.
Ja sam pre neki dan, na svom online shop, prodao neki nišan ispod nabavne cene, jer smo prilikom promene cene permutovali cifre u bazi. To je artikl koji prodamo u maks 5 primeraka godišnje. I umesto da nešto zaradimo, mi u minus. Dešava se.
Dakle, "Srbistan", "ovo je Srbija", "svi su prevaranti", "ja sam žrtva" nisu validni argumenti u bilo kojoj raspravi. Osim ako sam ne izabereš da budeš žrtva, e onda alal ti...
Računam na zdrav razum. Još malo i postaje ugrožena kategorija.Ne vidim zasto bi zavisilo ko je napravio gresku. Sigurno nije kupac, ali on uglavnom ispasta. Nije da ti ovde "biras da budes zrtva" ovde nemas alternativu. Nemas nacin na koji mozes da se boris protiv povrede tvojih prava.
Sve što kažeš stoji ali razlika je u tome kako se postaviš prema kupcu nakon svoje greške.Nema potrebe da idemo u off topic. Sve zavisi ko je napravio grešku, ko kontaktira sa klijentom i zapravo kolika je greška. Naravno, ima velikih kompanija koje imaju protokol za takve situacije, a ima i onih gde se rešava u hodu.
Pred novu godinu sam kupio Naipo masažer po dosta nižoj ceni, jer je ceo dan stajala pogrešna cena na sajtu. Obavestili su me da je greška, ali da će svima koji su naručili biti poslato.
Ja sam pre neki dan, na svom online shop, prodao neki nišan ispod nabavne cene, jer smo prilikom promene cene permutovali cifre u bazi. To je artikl koji prodamo u maks 5 primeraka godišnje. I umesto da nešto zaradimo, mi u minus. Dešava se.
Dakle, "Srbistan", "ovo je Srbija", "svi su prevaranti", "ja sam žrtva" nisu validni argumenti u bilo kojoj raspravi. Osim ako sam ne izabereš da budeš žrtva, e onda alal ti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari