Šta je novo?

Popusti tokom 2022.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
uglavnom kod Rumuna nalazim ovaj Heinner, google prevao :)

Prilozi

• Heinner.jpg
    Heinner.jpg
    111.2 KB · Pregleda: 386
Poručio sam i ja takođe juče, danas me zvali i stiže mi prekosutra 🙂

Šta ste dobili od poklona? Ja i sestra nešto poručili, oboje dobili "Novogodišnju dekoraciju"

Stigao meni ovaj "udarni odvijač". Obična aku bušilica-odvijač, nema to veze sa udarnim...

Pa na osnovu toga što je obična šrafilica, nema ni prineti tih 145nM, nego je mali kompaktan aku odvijač.
I na sajtu su promenili opis, ne piše udarni odvijač nego aku odvijač-bušilica.

Vecina strip izdavaca ima neke akcije u toku... carobna knjiga, beli put, darkvud, makondo itd

Pa na osnovu toga što je obična šrafilica, nema ni prineti tih 145nM, nego je mali kompaktan aku odvijač.
I na sajtu su promenili opis, ne piše udarni odvijač nego aku odvijač-bušilica.
Meni se čini da i nemaš baš iskustva sa udarnim odvijacima, zar ne?
Znači udarni odvijač nema nikakve veze sa čekićem, hiltijem ili bilo kakvim vibracijama.
Udarni odvijač radi na principu tako što šraf vrati malo nazad pa ga zaleti napred (rotacioni udarci). I to uradi npr 50 puta u sekundi tj neprimetno za oko.
Ovde se sigurno radi o udarnom odvijaču, a moguće je da su slagali za obrtni moment (nemam kilo ključ to da testiram)
PS udarni odvijači obično i jesu manji od klasičnih...

nije tema o prepoznavanju alata

Nema više na stanju.
Meni je stigao juče, ali još nisam isprobao... Kod rumuna na sajtu piše "impact driver", javljam ako uspe da odvrne šraf od točka 😀

Stigla bicikla sa Tehnomanije, realno za te novce cu je rado raskupusati i prebaciti delove na druge dve bicikle.

Moram da priznam da su ove godine i prodavci i kurirske sluzbe mnogo spremnije. Decembra sam imao 10-15 narudzbina, uglavnom za poklone i sve je stizalo uredno, najcesce za jedan dan.

Stigla bicikla sa Tehnomanije, realno za te novce cu je rado raskupusati i prebaciti delove na druge dve bicikle.

Moram da priznam da su ove godine i prodavci i kurirske sluzbe mnogo spremnije. Decembra sam imao 10-15 narudzbina, uglavnom za poklone i sve je stizalo uredno, najcesce za jedan dan.
Cekaj bre , pa zar je toliko los bicikl? kako ga isporuce, tj u cemu dodje? Inace sam ga video izlozenog u radnji kod Zmaja, deluje za taj novac odlicno.

Cekaj bre , pa zar je toliko los bicikl? kako ga isporuce, tj u cemu dodje? Inace sam ga video izlozenog u radnji kod Zmaja, deluje za taj novac odlicno.
Videćemo. Uradićemo mu svakako prvi servis i videti kakav je pre nego što definitivno rešimo da li će za delove ili će Gospođa da ga koristi.

Ne ide da donosim konačni sud nakon što sam biciklu video ni minut/dva.

Dolazi žalostno upakovano u kutiju tako da sedlo i guvernal vire, ali nije bilo oštećenja.

Mene bi bilo sramota da ovako upakujem i pošaljem bilo šta :ROFLMAO: Baš javi utiske šta kažu klinci...

Za one novce (9000 dinara beše) to je odličan bicikl. Ne sećam se sada 100% svega, ali znam da sam ga video kad je prvi put neko postavio link. Za decu i po kraju milina, malo para za dečju radost. Source: trust me bro I was a kid once.

Obično ovih dana za takav traže od 15-16k pa sve do 25k dinara.

^ pa bas su digli cenu ovog modela sa 10 na 17k u roku od par dana :D
meni sutra stize, nadam se u jednom komadu :D

@Daki_81 zameni mu lanac preporuka, imam i ja kineza nije los

Ko zeli da pogleda bicikl ima izlozen u radnji kod Zmaja, inace mislim da nijedan bicikl ne posotji za 10k sa disk kocnicama...jos ima shimano menjac i brzine...za te pare top.

Samo vise nije 10 000 :)

@Dwyane Wade to je fake shimano ~ shimeng pise na kaseti nazad 🎅

Može li neko ko je kupio bicikl da postavi ovde izvod/račun sa cenom da se malo šalim sa Tehnomanijom. Izvinjavam se za OFF.

Postoji li mogućnost da se na iPon-u prijavi za novosti putem Email-a (tj. za obaveštenje o popustima) i da li može da se prati određeni proizvod da stigne Email kada je na popustu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno