Šta je novo?

Popusti tokom 2022.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ananas:
DlWL76D.png

Ako kupujete u Djaksport - ovaj kod i dalje vazi (5% popusta).

DJAK22

Iskopah ga malopre kad sam uzimao zimske cipele i rekoh da isprobam - i radi.

Poslednja izmena:
Extra cena u svakom slučaju. Ja kupio sa KP pre par dana za 5000din + 500din PTT. Sada se razmišljam da li da uzmem i ovaj za 2500din i stavim u štek.

😦

Na Bazzar-u nema vise besplatne dostave na sve. Sada je besplatna dostava preko 2,000 din. Lepo je bilo dok je trajalo :D

^ naravno da nema to je kinez kog oni iz kine naruce za tipa 130 e cak i manje

@Xith moguce da je patka jeftin oglas promocija kao u tehnomaniji ima bicikla za 10k sa diskovima a pitanje jeli je ima na stanju

Mislim da je bolje pitanje koliko to zaista vredi kada ga prodaju za 10k sa zaradom ;)

p.s ko god kupi kineza ok je to bike samo mu odma promenite lanac bez pogovora i "turite" KMC Z7 7, bacite smece od 150 din i nema glava da vas boli 🍻

Udarna srafilica za 2190 dinara. Pretpostavljam da nije neki kvalitet, ali prva sledeća je bar 3-4 puta skuplja

IP kamera 1090 dinara

Nije ti ovo udarna, obična aku :)

Jeste udarni odvijač, prihvat je 1/4 i navodno ima 145nm

IP kamera 1090 dinara

I ja sam jutros kada sam naručivao tiganje (Tefalovi imaju odlične cene, popusti 40-50%) gledao ovu kameru za bebe, jel vredi nešto ili je bacanje para ?

Jeste udarni odvijač, prihvat je 1/4 i navodno ima 145nm
Ni ja ne vidim da igde piše da je udarana niti da išta na to sugeriše. Ako pod prihvatam misliš na otvor za dodatke, koliko ja (amaterski) shvatam on ne određuje da li je udarna, već samo postojanje vibracija.
Ako možeš da pojasniš bilo bi super.

To jeste udarni odvijač, navedenih 145nm obrtnog momenta bi ti verovatno polomilo ruku da nije.
PS udarni nije isto što i čekić pošto spominjete vibracije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno