Šta je novo?

POPCORN A110 napokon u Srbiji

THE SERB

Čuven
Učlanjen(a)
08.05.2002
Poena
619
Dokopao sam se svog primerka i sprava je vrh pogotovo sada sa novim firmwareom.Kada se pusti na novom Samsungu serija 6 model 650 izgleda vrhunski.Zvuk je vrhunski,slika,brzina reagovanja na komande,daljinski,finalna izrada,jednostavnost koriscenja,podrska za titlove sto posebno u fajlu sto u mkv. fajlu,web pristup,mogucnost upgradea,moze cak i da sluzi kao samostalan torrent downloader,mogucnost pristupa youtubeu i jos nekim servisim,internet radio stanicama,online igrama,itd.....Ne znam sta vise da nabrojim(zvucim kao trgovac:smoke:).Verziju bez wifi-a sam platio 250e ovde u Bgdu.

Pozdrav

p.s pronaso sam na netu da je moguce istu nadograditi na wifi verziju kupovinom usb wifi dongla,to moram da probam!

Poslednja izmena od urednika:
daj neki detalj kako da ja npr. takođe platim 250e, wi-fi nebitan.

daj neki detalj kako da ja npr. takođe platim 250e, wi-fi nebitan.
Pa lepo,odes tamo u tu firmu koja ga uvozi izbrojis 250e i problem resen!Vec mi je editovan post zbog informacije koje sam dao tako da sve ostale detalje koji te interesuju mozes da me pitas na PM.

Pozdrav

Poslednja izmena od urednika:
Da na ovom forumu anarhija stvarno vlada, prodavci i preprodavci bi mogli da pišu postove kao što je tvoj prvi sa sve brojevima telefonima i adresama prodavnica.

Da na ovom forumu anarhija stvarno vlada, prodavci i preprodavci bi mogli da pišu postove kao što je tvoj prvi sa sve brojevima telefonima i adresama prodavnica.

I kako cemo onda da resimo stvar deljenja informacija medju clanocima foruma? Koga sta interesuje neka koristi PP (odnosno PM)? Hmmmm, nije da sam dzangrizalo, ali eto i mene zanima di ga je kupio? A ako ja budem 183 lik koji ga je to pitao preko privatne poruke, kontam da ce isti poludeti!

A zar ne postoji forum "Gde da kupim" ;)

Ipak mi je ovo bolja varijanta od WD TV playa.
Koji si mi hard stavio?

Kako sad da pitam ono sto me interesuje ?

Poslednja izmena:
Ipak mi je ovo bolja varijanta od WD TV playa.
Koji si mi hard stavio?

Kako sad da pitam ono sto me interesuje ?

Ova konstatacija ti je glupa, jer je pocorn tri puta skuplji a nije bas puno bolji, za te pare kupis wd player i my book od 1tb, a torrente ionako skidas na racunaru.

popcorn je mama za wdtv plejer.

zaboravio si da dodaš da uz wd moraš još i neki A/V receiver da kupiš (200e) da bi uopšte mogao zvuk da čuješ. nemam lično nijedan film bez dts-a.
plus bolji daljinac na popcornu.

Poslednja izmena:
Iskreno za jos 50-ak evra kupujes AZBOX, koji je po meni mnogo bolje resenje.

Gde si ga kupio ?
Nije valjda da je gazda foruma zabranio da se iznose imena prodavnica, koje nisu platile reklamu na benchu.

Kome je sta glupo, nebih da komentarisem. Bitno je kome sta treba, a i sam znas da cena PCHA nije 3x skuplja od WDTV. To sto si se *****ucnuo, tvoja je stvar.

Evo lista istog proizvoda prepakovana u druge marke

Gde si ga kupio ?
Nije valjda da je gazda foruma zabranio da se iznose imena prodavnica, koje nisu platile reklamu na benchu.

Kome je sta glupo, nebih da komentarisem. Bitno je kome sta treba, a i sam znas da cena PCHA nije 3x skuplja od WDTV. To sto si se *****ucnuo, tvoja je stvar.

Evo lista istog proizvoda prepakovana u druge marke

Tacno nije 3x nego 2,5, bolji jeste ali za te pare skoro mozes sastaviti slabiji HTPC koji je opet bolja opcija, DTS se prebaci za 5min. u AC3 ako nemas reciver jeste poaso ali ***. druga opcija je wd + reciver malo skuplje od popcorna za koji opet moras imati neki reciver ili pojacalo pogotovo ako zelis 5.1 jer gledati film stereo je bezveze.

Iskreno za jos 50-ak evra kupujes AZBOX, koji je po meni mnogo bolje resenje.

E ovo mi treba. Mislio sam da popcorn ima mogucnost snimanja sa tv-a. Sada vidim da nema.
Ovaj azbox, bi mi zamenio "Samsung R-121" stanalone dvd recorder i "Akai-733Gx" video recorder.

AZBOX jos nije gotov proizvod (firmware mu se jos sredjuje i bagovit je ) ne kazem da nije dobar samo da nije jos to gotovo da upalis i radi i da se razumemo ja NE prodajem nikakav sat reciver ;)

Sto se tice AZBOX pitajte St. Svetu, poseduje uredjaj i koliko znam zadovoljan je istim.

Da prekinemo raspravu gde moze da se kupi POP CORN. NT Company je uvoznik mada koliko ja znam jos nisu poceli prodaju za nekih 10 dana, tako su bar meni rekli. Pretpostavljam posto je nov proizvod treba onaj cuveni sertifikat iz Nisa.

Ma ona glupost koju izdaje Elektronska industrija za svaki novi uredja koji se prodaje na nasem trzistu. Tzv. atest. Nacin da drzava uzme pare.

Ma ona glupost koju izdaje Elektronska industrija za svaki novi uredja koji se prodaje na nasem trzistu. Tzv. atest. Nacin da drzava uzme pare.

E ovo je vrh brate. Kad su tako pametni, sto ga sami nisu napravili.
Da se nadovezem samo na atest.
Znate li sta je taksa na fonogram?

To je kada pravite neki skup u nekom hotelu, e tada morate da platite porez na multimediju. Bez obzira dali slusate Cecu ili drzite strucnu prezentaciju.

popcorn je mama za wdtv plejer.

zaboravio si da dodaš da uz wd moraš još i neki A/V receiver da kupiš (200e) da bi uopšte mogao zvuk da čuješ. nemam lično nijedan film bez dts-a.
plus bolji daljinac na popcornu.

"uopšte" misliš samo na dts? koliko se dobro sećam kod mene se ac3 lepo čuje,ako tebe gledanje flima u stereo formatu zadovoljava onada bravo za tebe. ja sam još pre kupovine wd playera razmartao da kupim neki 5.1 sistem i vec imam usb hdd od 160 gb.

Sta sve necu da cujem..... :(
atest je obavezan za svu robu.ateste danas izdaje i kurta i murta,jedna od tih firmi je i ta iz nisa(nije EI) njihov biser je izdavanje atesta za kineski falsifikat nemackog kathreina ufs910.verovatno izdaju ateste i za ostale clonove!@Phoenix,sta to ne radi na az box-u? naprotiv,to je jedini linux risiver koji se ne zaglupljuje svakih pola sata a sve se resava daljincem,pocev od ubacivanja novog FW-a do reboot-a.zakljucak,za 50 evra vise imate sve sto ima popcorn+hd risiver(snimanje hdkanala)+cs+mogucnost ubacivajna dodatnog dvt-2 ili dvbc tjunera.ne zaboravite da se srbija opredelila za dvbt-2 (mpeg4).znaci,nijedan tv sa dvbt(mpeg2)tjunerom nece moci da otvara buduce digitalne zemaljske kanale.

"uopšte" misliš samo na dts? koliko se dobro sećam kod mene se ac3 lepo čuje,ako tebe gledanje flima u stereo formatu zadovoljava onada bravo za tebe. ja sam još pre kupovine wd playera razmartao da kupim neki 5.1 sistem i vec imam usb hdd od 160 gb.

Potpuno si u pravu stereo valja samo za muziku a film samo 5.1.

atest je obavezan za svu robu.ateste danas izdaje i kurta i murta,jedna od tih firmi je i ta iz nisa(nije EI) njihov biser je izdavanje atesta za kineski falsifikat nemackog kathreina ufs910.verovatno izdaju ateste i za ostale clonove!@Phoenix,sta to ne radi na az box-u? naprotiv,to je jedini linux risiver koji se ne zaglupljuje svakih pola sata a sve se resava daljincem,pocev od ubacivanja novog FW-a do reboot-a.zakljucak,za 50 evra vise imate sve sto ima popcorn+hd risiver(snimanje hdkanala)+cs+mogucnost ubacivajna dodatnog dvt-2 ili dvbc tjunera.ne zaboravite da se srbija opredelila za dvbt-2 (mpeg4).znaci,nijedan tv sa dvbt(mpeg2)tjunerom nece moci da otvara buduce digitalne zemaljske kanale.

pa kako onda sada gledamo Digitalni program sa dvbt tjunerom

zato što još rade u dvbt-1

zato što još rade u dvbt-1

nije mi samo jasno zašto testiraju u mpeg2 ako će emitovati u mpeg4, kad onda planiraju da počnu mpeg4 testiranje. imaju još samo 2 godine fore. džabe što je do 2015 rok kad će hrvatska, rumunija, mađarska i bugarska zvanično isključiti analogne odašiljače 01.01.2012, a naši ako ništa ne poduzmu neće niko imati sliku ko nema total tv ili onaj šit digi. ima samo da šušti i da veje "sneg".

Nasi to rade u strogoj ilegali. Da se neprijatelji ne dosete.:d
Al ce da bidne posla za "Bozic@sinovi" oko reciklaze starih televizora.

mislis, "reciklaze" ? :)

nije mi samo jasno zašto testiraju u mpeg2 ako će emitovati u mpeg4, kad onda planiraju da počnu mpeg4 testiranje. imaju još samo 2 godine fore. džabe što je do 2015 rok kad će hrvatska, rumunija, mađarska i bugarska zvanično isključiti analogne odašiljače 01.01.2012, a naši ako ništa ne poduzmu neće niko imati sliku ko nema total tv ili onaj šit digi. ima samo da šušti i da veje "sneg".

Ja privatno ne znam nikoga (lažem znam jedne) koji trenutno primaju TV signal by air, odnosno svi su priključeni na nekog cable providera.

Tako da na većinu urbane populacije ovo nema mnogo uticaja jer će se digitalizovati kada im se digitalizuje i cable operater.

ja sam lično zbog nenormalno lošeg prijema u NS-u bio prinuđen na total tv. kod mene u veterniku ladno nijedan kanal ne možeš uvatiti a da ima dobru sliku.

Vrh Dno