THE SERB
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.05.2002
- Poena
- 619
Kakav uvoznik ?![]()
Generalni!?:smoke:
Kakav uvoznik ?![]()
Pa ja sam ga vec porucio jos proslog meseca,ali i dalje sam ubedjen da popcorn ima mnogo bolju i revnosniju podrsku nego xtremer i mislim da je mnogo ozbiljnija prica.Ne kapiram bash fazon, mislish zato shto mogu da kupim sve iz inostranstva ? Pa mozesh i tiali ovo je preskupo ako radi skoro isti posao kao duplo jeftiniji playeri, za te pare ochekujem i DVB-S HD
![]()
Pa ja sam ga vec porucio jos proslog meseca,ali i dalje sam ubedjen da popcorn ima mnogo bolju i revnosniju podrsku nego xtremer i mislim da je mnogo ozbiljnija prica.
Kod kuce trenutno imam 4 NMT playera i moj zakljucak je da je Popcorn za sada najbolji sa cenom,kvalitetom i podrskom.Pogotovo sto ima cela scena koja pravi najrazlicitije programa za njega(naravno kasnije se pojavi i za druge ali za njega je prvo).U proseku na dva nova firmwarea popcorna drugi proizvodjaci ubace mozda jedan.
Ne razumem u cemu je problem sa cenom ako isti uredjaj u nasem okruzenju kosta 230e,a ovde 250e.Ja sam jedan od onih tipova koji misle da neciju pamet,vreme i trud treba platiti:wall:,a ovo je jedna sprava koja to zasigurno zasluzuje.Mozda to smesno zvuci ali tako je!
Pozdrav
Ja ne razumem shta se od playera neshto ochekuje specijalno pa da je popcorn bolji od drugih ?
Velika razlika je recimo ako uredjaj nema 5.1 dekoder kao wdtv, ali xtreamer ima sve bitno shto ima i popcorn, pushta sve formate zbog chega prvenstveno i postoji, ima HDD, USB i Wifi, tako da nikako ne vidim opravdanje u tolikoj razlici u ceniAko popcorn ima bolju podrshku shto se tiche softvera, opet ne vidim kako je to prednost, pa standardi na trzishtu codeca se ne menjaju jednom nedeljno, kada h.264/x.264 bude u manjini za 5 godina ako i tada, lako cu uzeti novu verziju xtreamera pa ce me opet ispasti jeftinije od popcorna koji ce tada dobiti update, a ne vidim razlog da ga xtreamer ne dobije
Ti poshto imash 4 komada, to vec izlazi van okvira korisnika uredjaja, i prelazi u kolekcionara ili tematskog gadget freaka![]()
Jel ima neko problem da odjednom kokica netje da pusti *.mkv (koji je do tad pustala), i ondak mora hard reset :smash: ?
Pa ima usenet client u softveruExtra ovaj popcorn... jos kad bi bila News aplikacija za njega![]()
Mislim svi znamo da si Pr Menadzer uvoznika Popcorna za Srbiju!
Ja ne znam sto si ti uopste kupio taj uredjaj kada toliko osipas drvlje i kamenje po istom,cemu tolika halabuka dal je ovde skuplji Popcorn ili nije ako je skup nisi trebao da ga kupis!Realno gledano sada bih ja kao vlasnik Popa treba da idem okolo i da pricam kakao Popcorn vrh uredjaj a Wd shit.
Pozdrav!
Pa ima usenet client u softveru
Nego moja glavna zamerka je slab protok u LAN-u. Transfer se kreće od 3 do 4 MB/s.
Još jedna stvar... da li je neko uspeo da ga natera da u svakoj situaciji pusti titlove sa našim slovima i prikaže č i ć kako treba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari