Šta je novo?

Pomozite slepcu

Sympathy Chan

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2011
Poena
240
Ćao, uzeo bih neki komp, ali uopšte nisam pratio ništa što se tiče komponenata jer sam uglavnom igrao CS i indie igre na laptopu, pa bih sad na neki mali upgrade. Elem, ja bih uzeo ovaj http://emmi.rs/emmi-konfiguracije-altos-suprimo-storia.11.html?productId=48386 sa ovom http://emmi.rs/grafičke-kartice-(vga)-geforce-gtx960-msi-t-oc-4gb-ddr5.11.html?productId=54402 grafičkom umesto date jer vidim da je cena jako slična, a ova mi deluje bolje jer 4 > 2, jelte. E sad, ja bih dao par hiljada dinara više, ako mislite da bi trebalo uzeti neku jaču grafičku ili procesor ili šta god.
Inaće, ne kupujem ni monitor, ni zvučnike, ništa, sve već imam, samo kućište mi treba, igrao bih se u 1080p i nisam FPSwhore i neću plakati ako mi padne na 55 FPSa na ultramegagiga high detaljima. Meni ovo deluje sasvim okej sa današnje igre i mislim da će raditi i u skorijoj budućnosti sasvim fino.

Daklem... predložite. :)

+1 za 256 GB SSD.

OK je i 128 GB, ali staviš dve igre i pun.

Onda cepaj :)

Ja sam sa mojom mašinom, koja je slična tvojoj, više nego zadovoljan.

Taj LC power je smeckast. Bolje neko krsteno napajanje, masina je bas fina. I ta grafika verujem da vuce podosta struje. Poz

Ne uzimajte patriot blast, crkavaju na dnevnoj bazi... Kingston V300 je isto otpad.
Znam 6-7 ljudi koji ga uzese u zadnja 2 meseca i crkao.

Nije problem samo sto crkavaju, vec je v300 ubedljivo najsporiji I najstariji ssd na trzistu. Ako se ne varam, to je jedan od prvih modela SSDova koji se pojavio, tehnologija jos od pre 4 godine...

Za iste pare imas mnogo bolje ssd-ove, cak i za manje od 50eur ovde kod nas. Ako mozes, otkazi taj V300, ako ne mozes prodaj ga na oglasima i kupi neki drugi

Grafička mi se greje k'o konj. U prvih 10 dana je bilo normalno, onda sam čuo iz kompa da ventilatori duvaju baš jako povremeno, pa smanje, kad igram nešto i tako naizmenično. Je l ima neko rešenje za ovo? I šta bi mogao biti problem?

Otvori stranicu kućišta ako je i dalje isto onda je do grafičke a ako se onda ne greje onda moraš da središ strujanje vazduha u kućištu.
To je neka moja logika :)

Vrh Dno