Pa dobro ali neko je rekao da mu je posle menjanja te paste znatno opala temp na dodir.
Mislio sam kada postane crvsta da ne moze da se koristi.
Kako si ti promenio pastu na chipsetu? On je samo onaj mali pravougaonik. A pasta je bila na onom metalnom kao hladnjaku u nekom uokvirenom delu necim sundjerastim ili slicno.
Ja sam skinuo staru (ekstra lako skida sa onim cleanerom) i stavio u sredinu tog metala pastu i onda ga vratio na mesto.
Na onaj mali pravougaonik samo ili i na one chipove pored???
Ja sam samo na onaj kvadrat na metalu okviren a ocistio i jedno i drugo.
Ko ima mogucnosti neka unese u kucu nesto Americko kupljeno u Bgd. Ako nista drugo to su ove 2 flasice i pasta Ceramique. Ovaj Purifier i Cleaner su odlicni i lepo mirisu.
Ovaj Purifier i Cleaner su odlicni i lepo mirisu.
Koji hladnjak da uzmem za naponsku i dali bih mogao neki veci klok kad bih stavio?![]()
Nova moda modding-a. Procesor i cooler su mi polirani, a i lepo mirišu![]()
Ako treba nekome pozajmicu mu onda.
Mislim dok bi kupio benzin i sta ja znam bilo bi kao pola para sto sam platio ovaj remover i purifier.
e vidis,i mene to interesuje,ali neznam dali postoji uopste neka varijanta koja se moze nabudziti na naponsku,kod mene je naponska takodje vrela kada cpu obavlja neki posao u fullu....
Daj i meni malooHvala unapred
HR-09 mozda?
Jel postoji nacin da ofarbam chipset cooler u crno???
Ne greje se to kao procesor, mozda bi mogao auto lak neki???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari