Svestan sam da postavljam apsolutno bezvezno pitanje, ali me zanima koje su posledice ako bi TENT bio ugrozen? Vidim da svi o tome pricaju i niko ne detaljise, a mene bas zanimaju tehnicki detalji...
Hostel Tash-Inn u Bulevaru Kralja Aleksandra 062/8328-491 PETAR NENADIC
I ja sam video na fejsu da su ih zabranili.
Lemi kaže:
19/05/2014 u 02:59
Radio Amateri su „uklonjeni“ iz Obrenovca po nalogu nekoga iz Vlasti. Izgleda se moglo čuti više podataka sa terena o broju nastradalih nego što gospodi iz Vlade odgovara.
http://repo.etfovac.com/amateri.mp3
I ja sam dobio istu poruku :Моја жена и ја смо једва нашли воду вечерас(све по списку оном који је пустио буву да је вода у Београду неисправна)
SMS je napisao(la):Voda iz cesme nije za pice. Javila mi je koleginica, sestra joj radi u laboratoriji i upravo su dobili informaciju. Siri dalje.
I ja sam dobio istu poruku :
Poruka je stigla pre dva dana, što nije imalo nikakvog smisla, tako da sam je ignorisao, ali sam razmišljao ko je mogao to da smisli, ko ima koristi od te lažne poruke(mada je lako ustanoviti od koga je za poruka prvo krenula, ako hoće to da saznaju) ?
Poruka je verovatno samo prosleđena, tako da je ostala u originalu
Protiv sam ove frke koja se dize oko pijace vode, neopravdana je, cak i neumesna atm.
Ipak, ne treba iskljuciti zdrav razum.
Ne mora voda da se zamuti niti da ima ikakav smek da bi bila po standardnim uslovima nepodesna za pice. Plavljenje bilo kakvog tipa moze da dovede do problema sa vodom. Tu su i podzemne vode kao dodatni problem. Svaki vodovod je u izvesnoj meri ranjiv na takve probleme - na Zlatiboru recimo je dovoljno da pada malo jaca kisa pa da ko pije cesmovacu dobije proliv. Oni osetljivijeg stomaka reaguju burnije, i to je individualno.
Idem cistom logikom, pa na ovo gore dodajem:
1. ovo je ipak malo jace od obicne kise
2. ne bi objavili da je voda umereno kompromitovana, ni ne treba. Ima daleko vecih problema u ovom trenutku.
3. ovo nisu standardni uslovi - kriterijumi moraju da se prilagodjavaju
Bottom line za moju porodicu: moji klinci piju flasiranu vodu ovih par dana, zena i ja ne.
Kutija, svaka čast na trudu tebe i zaposlenih.
A sad malo komičnih situacija: jeste čuli da apeluju na ljude da ne donose sarme u centre za prihvat ljudi?![]()
![]()
![]()
Ovde kod mene se organizuje pomoc.Veceras idem da odnesem nesto od stvari.Imam par pitanja.
1. Sta je po vama u ovom trenutku naj potrebnije za te ljude,decu od stvari,lekova,higijene i sl?
2. Na koji racun se moze uplatiti poveca suma novca skupljena od nas koji smo napolju a da ide u prave ruke?
Hvala i boze pomozi tim ljudima da preguraju ovo sto ih je snaslo
Ja sam inace rodom iz Vrsca/Vlajkovca gde hvala bogu nije kriticno ali stomak mi se prevrce svaki dan kako pratim sva desavanja tamo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari