Ne znam kako si to zamislio, ali skupljanje novca u humanitarne svrhe mora biti vrhunski organizovano. Ko stoji iza projekta, gde ide novac, kome ces dati uplate na uvid kada se sve zavrsi, imas li ekipu na terenu koju mislis pomagati, kojim sistemom ces dobijeni novac rasporedjivati, ko ima prioritet u dobijanju....Da li Kick Starter dozvoljava podizanje humanitarnog projekta?
I ako direktno ne dozvoljavaju, moguće je da se nađe rupa u sistemu.
Trenutno nisam u mogućnosti da proverim, razmislite o tome, iznesite vaše predloge i mišljenje
Da li Kick Starter dozvoljava podizanje humanitarnog projekta?
I ako direktno ne dozvoljavaju, moguće je da se nađe rupa u sistemu.
Trenutno nisam u mogućnosti da proverim, razmislite o tome, iznesite vaše predloge i mišljenje
Suzdržite se s analizama!
Krenuo sam da pišem i ja, pa sam shvatio da je ovo tred za pomoć, ne za analizu. A ako sam ja mog'o da se suzdržim mogu i svi drugi. Kad prođe neposredna opasnost sumiraćemo utiske.
Update za halu Pionir pošto sam bio tamo jutros, rekli su mi da za bebe imaju svega dovoljno, kao i higijenska sredstva, a u trenutku kad sam bio falilo je donjeg veša, posteljine i maski. Verovatno i za druge punktove važi pravilo da treba prvo pitati šta im treba pa onda odneti jer se situacija naravno stalno menja.
Tako mogu da izsprozivam koga god zelim i da pljujem do sutra i kazem > KOrisno je da znamo kome da se okrecemo kome ne...Jeste, da znaju ljudi kome da se okrenu u ovim teškim vremenima, od koga da očekuju pomoć.
Tamo kod vas opasna klizista ***e.Mnogi su popustili sa zivcima a kako i ne bi kada su danima bili zaboravljeni i izolovani od ostatka drzave.. https://www.youtube.com/watch?v=HixsjV0N-kg
U ovom kraju sada je ovo selo prioritet, mora se naci vremena i sredstava za pomoc http://www.ugradu.info/index.php/valjevo-vesti/12809-deo-sela-rebelj-na-medvedniku-vie-ne-postoji-
Makar na 2 tocka treba dostaviti hranu, nadam se da cu to uspeti do utorka..
Vučić: "za sada imamo 12 mrtvih"
Irinej: "pa to je nekako podnošljivo..."
Sam grad je dobro prosao u odnosu na neke druge ali je u okolini horor, dok se sve ne sredi necu se zaustaviti, do poslednjeg dinara koji imam
Uvrede? Vidi sine, ne znam ko ti drma kavez, ali ako si gledao nemontirani materijal na pinku danas oko 15h, mogao si jasno videti i čuti konverzaciju dotičnih, na obodu Obrenovca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari