Juce su mi stigle nove slusalice (Hifiman he6se v2) i zvuce sasvim prihvatljivo na mojoj slabasnoj opremi (magni2u + modi2u), ocekivao sam mnogo gore.
Ali glavni razlog za kupovinu osim cene (open box modeli su 400$ na Hifiman shopu, imaju i EU skladiste) je to sto je slusalice neophodno modovati (promena grillova, padova i headbanda) i imati bas-bas jako pojacalo da bi se iz njih izvukao maksimum.
Procitao sam svih 400+ stranica headfi teme i skontao da su preporuceni modeli koji se mogu kod nas kupiti ili meh (nad) ili jako skupi (bha-1, McIntosh).
Razmisljam da narucim Emotiva A2m (trenutna cena je skroz fina), ali sam otvoren i za druge preporuke (samo bez Toppinga ako je moguce).
Druga opcija mi je da uzmem neko vintage pojacalo od pre 30-50 godina, platim da ga neko sredi i koristim uz slusalice (vecina ljudi to radi).
Planiram sledece godine da idem u Minhen na sajam u maju (i da sa sobom ponesem i slusalice), tako da bih sada gledao da uzmem nesto jeftinije kao prelazno resenje, dok uzivo ne probam skuplje varijante.