Ok, Fiio E10k brisem sa liste.
Sad razmisljam izmedju SMSL M6 i xDuoo XD-05
O2+ODAC mi je zanimljiv, ali mi prelazi budzet od 200 evra, posto vidim da je oko 290 evra.
Sto se tice Schiit Stack-a i njemu je jaca cena + ne bi voleo da gomilam dva uredjaja na stolu. Tad bi zapravo uzeo samo DAC, jer posto su ove senn low imp, pitanje je kolko mi uopste i treba amp, siguran sam da bi malo doprineo, ali vazniji mi je dac, a amp bi mogao da saceka.
Bitno mi je da dac/amp ima veliki ulaz za slusalice, ne onaj mali 3.5, i da ima switch za input, da ne bi morao svaki cas da vadim kablove od slusalica, kad hocu zvucnike da koristim, i da dac ima u sebi headphone amp kao i opciju bass boost, i da dobro zvuci u igrama.
Sto se tice upgrade-a, ja zelim ovo da odradim i bicu zadovoljan, to ce biti to sto se mene tice, sem ako se nekad ne pojavi DAC koji je usmeren ka igracima, ali da dobro radi i u ostalim stavkama i da ima neku mainstream popularnu cenu.
Nisam pristalica toga da dosta love bacam u audio segment, jer mislim da su veoma male razlike izmedju nekog kvalitetnog DAC-a od 300 evra i nekog od 1000 evra, zna u tom audio segmentu dosta da se preteraje sa cenom, a neke audiabilne razlike bas i nema.
Uvek mi je bilo najbolje da uzmem ono sto se smatra kao best bang for the buck.