meni to lici na neke homosexualne kartice, sa tim gej bojama :> ali ok.. ako vama odgovara..
na sta tebi lichi ovo?
Mozda skok donosi prelazak sa Single na DualCore, ali evo vam testa OVDE da vidite kako na DIRT clock procesora nema nikakav uticaj. I sta kazete na rezultate testova u ovom Review-u.Prešavši sa Venice 3000+ na ovaj najobičniji Brisbane osetio sam priličnu razliku u Colinu.Mislim da kod njega i procesor dosta znači.
brisi to i kupi full igru, i ja nisam mogao da verujem koliko je bolje radila full igra od tog demoa koji je bio vec odavno proban.Инсталирао сам демо дотичне игре и заиста је невјероватно како лоше ради.А не изгледа ништа посебно.
fizika u DIRT-u je bla bla. Masinu od 1.5-2.0t zaustavis gotovo momentalno!!!Ako drugo jezgro ima tolikog uticaja, znači da fizika i AI jedu dosta procesorskog vremena.
Ova podesavanja su ti bez AF. Daj probaj sa AF pa baci neki Shot. Malo mi ove slike deluju isprano, ili se varam, odavno sam izbrisao DIRT.Evo shotova bez drugih kola na relativno high podesavanjima senke su na medim i driver details na medim be m. blura i wind efekta ostalo high.
Mozda skok donosi prelazak sa Single na DualCore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari