cekaj cekaj, Dule, sad su ti normalne teksture, tj. ostre ?! FPS je ostao isti kolko vidim (STALKER konkretno). Sta se desilo ? Samo drajveri su bili problem ili sta ? Jesi uspeo da ustanovis ? (ovo je VEOMA bitno, barem meni bi bilo bitno)
A sta je uopste X1250?![]()
The AMD 690 series chipset incorporates ATI Radeon(tm) X1250 graphics into its design to ensure The Ultimate Visual ExperienceTM for Windows Vista.
neki mastermind :D je napisao(la):ATI x1250 is good obnboard graphics...do'nt purchase any DX10 card ...
Samo ih ima na tom jednom mestu, to je ustvari citav paket, avivo driveri i hdaudio zvuk itd... inace verovatno ce ti sporije raditi na x1xxx.
Ti si definitivno na platnom spisku zelenih :d...
Sam drajver je zapakovan 36mb , sad da ti nije mnogo, za dial up?
Nije, nije, ako imaš vremena i dobre volje, samo kači!![]()
Da li ovde iko zapravo igra igre ili se svi izdrkavaju buljeci u staticne slike koje su uhvatili i gledaju teksture? Igranje, dinamika, strava dozivljaj, tako su to bese zamislili1 Apsolutno nije vazno da li je 5 fps manje ili vise i da li je nesto manje ili vise mutno ako je igra DOBRA.
Boze...
(jedino ako i kad stigne Civilization Revolution za PC ne bude zahtevnija od Oblivion-a)
@gx-x pitao sam za uputstva jer me zanima koliko je moja x1950pro bolja/gora od x2600xt. Nije mi jasno kakv nastup sam ja to imao, pored toga napisao sam sledece
"BTW mislim da bismo svi trebali da merimo sa istim setovanjima da bi se lakse poredili rezultati."
Izgleda da nisi procitao do kraja moj post ili ga nisi razumeo...U svakom slucaju nisam ja pogresio pod-forum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari