Naravno da nije normalno, pod uslovom da nemaš šurnaest pozadinskih procesa, u šta sumnjam, mada ni onda ...Da li je normalno da sa isključenim wifi-om, mobilnom mrežom i gps-om u stanju totalnog mirovanja potroši 4% za 4 sata. Inače mi brzo curi baterija, ne znam da li može i 5 sati SoT da izgura.
Iskreno ne znam više ni sam. Izguram ceo dan to stoji. Ali imam utisak da mi traje isto kao i kod f3, koji sam imao pre ovog, kada je bio nov a očekivao sam više zbog jačine baterije. Ali to je valjda to, nije loše. Izgleda da sam očekivao više nego što treba.Naravno da nije normalno, pod uslovom da nemaš šurnaest pozadinskih procesa, u šta sumnjam, mada ni onda ...
Je l' je "sela" baterija na svoje mesto?
Inače telefon je odličan da ne pomisli neko da hejtujem ili tako nešto.Iskreno ne znam više ni sam. Izguram ceo dan to stoji. Ali imam utisak da mi traje isto kao i kod f3, koji sam imao pre ovog, kada je bio nov a očekivao sam više zbog jačine baterije. Ali to je valjda to, nije loše. Izgleda da sam očekivao više nego što treba.
Opštepoznato je da Snapdragon troši bateriju u mirovanju. Naravno, potrebno je da pogasiš i telemetriju (Authorisation & revocation, Withdrawal of consent, Personalized ads, itd).Da li je normalno da sa isključenim wifi-om, mobilnom mrežom i gps-om u stanju totalnog mirovanja potroši 4% za 4 sata. Inače mi brzo curi baterija, ne znam da li može i 5 sati SoT da izgura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari