Pokreće se novi kao zvaničan mi store na mi com ali za naše tržište, i piše da će biti poco serija, i u promo periodu 20% popusta na f8 seriju. Dok na drugom mi storu nema, mada sada njima piše da su authorized reseller.Ja ne nalazim da ih ima zvanicno. Gde si nasao?
Ne znam, vidim da piše ostvari 20% popusta na modele poco f8 serije, ali ako je za sve, onda još bolje.Popust od 20% se odnosi na sve Poco telefone, ne samo na F8.
Za sve modele Poco telefona koji su skuplji od Poco F8 pro ili jednake cene sa njim da budemo precizni.Popust od 20% se odnosi na sve Poco telefone, ne samo na F8.
Evo mi ga f3 po kuci, još uvek radi, mada su mu uništeni tasteri za zvuk, pole toga xiaomi 14, i evo sad naručih poco 8 ultra.Super je sto se konacno ponovo moze kupiti Poco, sa garancijom od ovlascenog uviznika🥳
F3 je bio zakon, verujem da su i F8 Pro i Ultra odlicni.
Moj izbor bi isto bio Poco jer kad imaš snapdragon procesor možeš da staviš miui.eu rom koji je po meni dosta bolji , da dodam i baterija je dosta veća.Ja se dvoumim između Poco F8 Pro i Xiaomi 15T...slični su dosta sa performansama a opet ne mogu da se odlučim :-(
Dobra cena.Videcu mozda i ja uzmem.Za sve modele Poco telefona koji su skuplji od Poco F8 pro ili jednake cene sa njim da budemo precizni.
Ja sam naručio F8 Ultra juče 83.999,20 je cena sa popustom za 16+516GB sa popustom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari