jorgovan je napisao(la):Ljudi daj manite se ne ADSL tema, vezanih za programe...
Ima li neko info za centralu 51x
djalf je napisao(la):@bataniki
Cisto da ti pomognem, i MAC adresa moze da se menja uz pomoc SMAC programa.
jerry.drake je napisao(la):Da li neko u Nišu, osim mene, ima problema sa pucanjem veze na PTT ADSL-u ?
bataniki je napisao(la):I eto mog razocarenja.
Danas mi stigo mail od PTTa da ne postoje tehnicki uslovi za uvodjenje ADSLa na mom broju telefona 269-xxx. Nije navedeno nista konkretno kao problem...
I AM SAD... :-(
Igvan je napisao(la):E pa ljudi svaka mi cast, upravo Vam se javljam preko PTT ADSL ali sa Betelovom opremom!
Da, dobro ste procitali, nije stamparska greska.
Cekao sam ADSL kod PTT-a 12 dana. Kad sam ih zadnji put zvao (danas) rekli su da nemaju odgovor od Telekoma za moj broj. Ja sam rekao da onda idem kod drugog ISP sa cime su se oni slozili!!!
Odem do Beotela kazem im da imam ugovor sa PTT-om ali da nema signala 12 dana i da oni nemaju pojma sta je u pitanju.
Devojka u Beotelu kaze Ok nema problema dobi ces ti kod nas signal za dva dana i da mi modem...
Dodjem ja kuci instaliram modem i imam sta da vidim lampca na modemu svetli kontinuiranio sto kako mi je ona objasnila znaci da imam signal.
Pozovem druga koji ima PTT ADSL, on mi izdiktira podesavanja za modem i user i pass i ja sam na netu!
Signal imam verovatno vec deset dana sto znaci da sam tezak baksuz, da njesra bude jos vece dao sam novac za prvi mesec Beotelu (1790din).
Sto se ne raspitash kod nekog drugog provajdera, mozda ti neko da malo drugachiji odgovor, kao npr. Igvan
BTW, jel tvoju situaciju sa 15 korisnika na LAN-u resavate samo softverski ili sa ruterom?
Igvan je napisao(la):E pa ljudi svaka mi cast, upravo Vam se javljam preko PTT ADSL ali sa Betelovom opremom!
Da, dobro ste procitali, nije stamparska greska.
Cekao sam ADSL kod PTT-a 12 dana. Kad sam ih zadnji put zvao (danas) rekli su da nemaju odgovor od Telekoma za moj broj. Ja sam rekao da onda idem kod drugog ISP sa cime su se oni slozili!!!
Odem do Beotela kazem im da imam ugovor sa PTT-om ali da nema signala 12 dana i da oni nemaju pojma sta je u pitanju.
Devojka u Beotelu kaze Ok nema problema dobi ces ti kod nas signal za dva dana i da mi modem...
Dodjem ja kuci instaliram modem i imam sta da vidim lampca na modemu svetli kontinuiranio sto kako mi je ona objasnila znaci da imam signal.
Pozovem druga koji ima PTT ADSL, on mi izdiktira podesavanja za modem i user i pass i ja sam na netu!
Signal imam verovatno vec deset dana sto znaci da sam tezak baksuz, da njesra bude jos vece dao sam novac za prvi mesec Beotelu (1790din).
Sutra epilog price...
jorgovan je napisao(la):Ljudi daj manite se ne ADSL tema, vezanih za programe...
Ima li neko info za centralu 51x
Yellow Pinky je napisao(la):Sta se bunis... Pored tog meseca koji si platio dobio si i jos 2 meseca DZABE net.... mislim da je to mnogo bolja solucija nego ptt......
Ja sam potpisao ugovor sa PTT-om pre 8 dana i od njih ni traga ni glasa... Ako me do sutra ne pozovu idem da raskinem ugovor i idem kod Beotel.net-a. :crash:
Perica je napisao(la):Ma ljudi vi ste u pravu ali ja i nisam zeleo da prelazim kod drugog provajdera, hteo sam da ostanem kod onog kod koga sam i potpisao ugovor. Mene zeza provajder koji je napravio neki svoj pakleni plan da privuce nove korisnike na takvu mucku. Ali se nadam da ce se u ponedeljak sve srediti, mislim da je doslo verme za to.
Maga je napisao(la):Koliko GB je limit kod ptt 256/64 paketa od 1700 din? Jel zna neko?
Maga je napisao(la):Jel ima nekoga ko je kod ptt adsl da mi kaze da li je bez ogranicenja na
256/64 i kako radi ptt adsl? Koliko je trenutno download kb/s? U slucaju da je bez ogranicenja, pretpostavljam da je to samo u promotivnom periodu
Maga je napisao(la):Jel ima nekoga ko je kod ptt adsl da mi kaze da li je bez ogranicenja na
256/64 i kako radi ptt adsl? Koliko je trenutno download kb/s? U slucaju da je bez ogranicenja, pretpostavljam da je to samo u promotivnom periodu
Maga je napisao(la):Pa ne bi reko da je kod svih za te pare neograniceno. Postoji flat ali sa ogranicenjem. Nema nigde neograniceno 256/64 ispod 2100-2200 din. Ako ima - ispravite me. Voleo bih i ja da znam gde
Downstream 256K
Upstream 64K
Dinamička IP adresa
Besplatan Setup
[B]Neograničen protok[/B]
Mesečni pristup
Dial-up FULL nalog
Mailbox 100MB
Agregacija 1:16
Cena 1500.00 DIN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari