Vlajsa NBG je napisao(la):Nislije drage pricekajte malo i uplatite adsl samo tamo gde je najjeftinije![]()
TEP3A je napisao(la):512-4xx ADSL over ISDN moze !!!
Sutra idem u ptt da potpisem ugovor (256/64) pa javljam, dok se ortak iz firme juce povezao i kaze da je ptt ok, drzi oko 25-27KB..
TEP3A je napisao(la):imam tehnicke mogucnosti, juce sam potpisao ugovor, danas ili sutra oprema
demosthenes je napisao(la):Au Nislije, stavas je!!!! :d
I ja sam se prijavio kod medianisa, i dobio potrvrdan odgovor za tehnikalije, a interesuje me da li iko zna da li moze i kako da se podeli jedan signal na dva, tj. da sa komsijom podelim taj famozni ADSL? Nesto sam caskao sa jednim ortakom, i on veli da je moguce pomocu rutera, koji kosta 50-70 ojra, sto mi je malo mnogo. Isti ortak tvrdi da je moguce da se jedan od racunara ponasa kao ruter, i ne treba da se gasi uopste, dok ce ovaj drugi da radi normalno. E sad, ako je to sve tacno, moje pitanje glasi: kako ja da podelim 256 kbps na dva signala po 128, i da se komsija i ja ne koljemo kad jedan pocne da skida nesto krpuno, pa da ovaj drugi ne moze ni da otvori html? :type:
bataniki je napisao(la):A ako zelis da protok podelis tako da ti uvek imas svojih 128 kbps, za to ce ti trebati jedan komp koji ce da sluzi kao ruter i na kome ce biti instaliran program koji ce da deli protok.
bataniki je napisao(la):BTW Koliko vremena je proslo, od popune formulara na sajtu, dok ti nije stigao odgovor o tehnickim mogucnostima :type:
bataniki je napisao(la):
demosthenes je napisao(la):Jesi li ti probao ovo?
Nisam jos ugradio ADSL, pa ne mogu da probam.
bataniki je napisao(la):Kako ti pocinje broj telefona, koja je to centrala, ja sam na 269-...
Kakve su sanse da kod mene postoje teh. mogucnosti za uvodjenje.
bataniki je napisao(la):Nisam probao sa internetom, jer i ja cekam odgovor od PTTa i od Medianisa, pa ko se prvi...
Ali probao sam Bandwidth Controller u LANu i zavrsava posao.Probacu i NetLimiter, jer ce i meni trebati sve to KADA mi dodje ADSL.
S tim sto kod mene u mrezi ima 15 coveka, pa ce protok da se deli, i da se deli, i da se deli.....![]()
Kako ti pocinje broj telefona, koja je to centrala, ja sam na 269-...
Kakve su sanse da kod mene postoje teh. mogucnosti za uvodjenje.
petri je napisao(la):Ja sam na 264 i nemam nikakve sanse za sada. Ako si na centrali Bubanj moraces da cekas tamo negde do jeseni...ili kad vec :S:
ja se razmisljam da uvedem wireless jer mi treba net a od adsl-a nista
demosthenes je napisao(la):Ovaj NetLimiter ima posebna ogranicenja za LAN, posebna za NET, bar tako pise u opisu programa, ali sam u screenshot-ovima video da svaki program zasebno moze da se konfigurishe sta da radi, tj. koliko da trosi vezu, ali nisam video da moze da se podesi generalno za kompletni protok, pa me interesuje da li BC ima slicna podesavanja, ili moze da se podesi da jednom racunaru salje pola?
bataniki je napisao(la):Ja sam u onim vojnim zgradama kod kasarne Bubanjski heroji, ali nemam pojma koja je to centrala, znam samo da smo se nacekali dok su svima prebacili na digitalnu pa tek onda nama.
Ali ako ubrzo ne stigne odgovor o tehnikalijama eto mene na Ninet-u ili kome vec![]()
petri je napisao(la):Ti mora da si u Stevana Sremca? ja sam u 19-ici i to mi je stan okrenut ka kasarni sto znaci da mi ne gine medianisov AP u Vojvode Putnika 50 :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari