Gde sam ja napisao da moraju na hardu da se cuvaju ?Pa obzirom da u danasnje vreme cloud servera i svega moraju poruke da se skidaju i cuvaju na hardu.
Opet ja bas hocu ?Nije bitno - bitno je da se exportuju kao XML, CSV na externi file. Ako bas hoces cuvanje van onda treba imati export/import to/from cloud opciju.
Ajde da te pitam ja nesto - jel brises ti mozda mail-ove ili zadrzavas to kao komunikaciju koju si imao sa nekim. Mozda hoces u nekom trenutku da nadjes nesto u pm-ovima pa da odes do tog clana odmah i oosaljes mu poruku jer se ne secas ko je bio. Priznajes da je mnogo zgodnije od kopanja po xml ili csv.Kazi lepo lenj sam i mrzi me da brisem poruke a ne tu kao los forum i ostale fore...
Ajde da te pitam ja nesto - jel brises ti mozda mail-ove ili zadrzavas to kao komunikaciju koju si imao sa nekim. Mozda hoces u nekom trenutku da nadjes nesto u pm-ovima pa da odes do tog clana odmah i oosaljes mu poruku jer se ne secas ko je bio. Priznajes da je mnogo zgodnije od kopanja po xml ili csv.
Nisam dosao da se svadjam vec da predlozim.
Isto tako nekad su telefoni imali SMS limite ako se secate, a danas nemaju bas zbog napretka u hw i sw. Ako postoji tehnicka mogucnost da imamo dosta vise prostora za PM zasto je ne bi dobili. I da stave neograniceno ne bi se nista desilo sa sajtom - prostora bi zauzelo mozda 0.1% vise i mozda 1% usporilo citanje pm-ova iz baze.
Ko je radio development na sistemima sa po preko milion korisnika i po stotine miliona unosa tipa geolocation znace o cemu pricam - ovo sa PM je smesno za danasnje servere.
Ajde da te pitam ja nesto - jel brises ti mozda mail-ove ili zadrzavas to kao komunikaciju koju si imao sa nekim. Mozda hoces u nekom trenutku da nadjes nesto u pm-ovima pa da odes do tog clana odmah i oosaljes mu poruku jer se ne secas ko je bio. Priznajes da je mnogo zgodnije od kopanja po xml ili csv.
Nisam dosao da se svadjam vec da predlozim.
Isto tako nekad su telefoni imali SMS limite ako se secate, a danas nemaju bas zbog napretka u hw i sw. Ako postoji tehnicka mogucnost da imamo dosta vise prostora za PM zasto je ne bi dobili. I da stave neograniceno ne bi se nista desilo sa sajtom - prostora bi zauzelo mozda 0.1% vise i mozda 1% usporilo citanje pm-ova iz baze.
Ko je radio development na sistemima sa po preko milion korisnika i po stotine miliona unosa tipa geolocation znace o cemu pricam - ovo sa PM je smesno za danasnje servere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari