Šta je novo?

Ployer momo 12

slaba je baterija. Mada zanimljiva je tastatura, ali mi se vise svidja GOCLEVER TAB R106 zbog jace baterije. Kakav mu je ekran?

Poslednja izmena:
I ja se nazalost rastadoh od ployer-a,dobih 3 primerka sa mrtvim pikselima i na kraju mi vratili pare, kazu nece biti uvoza ployer tableta do daljneg.TehnoMS inace je za svaku pohvalu,kod njih bi uvek kupio :)
Kao sto rece ed vi koji ste dobili sav ispravan primerak uzivajte u njemu :)

Ko ih uvozi, da li ste videli na garanciji ili deklaraciji....

e ja sam video, na kutiji ima nalepnica... zaboravio sam ko je, ali sam siguran da je firma iz nisa. pogledajte na kutiji vam pise.

sve ti je to isto kao ovaj ployer i kao onaj prestigio koji si imao samo manje kosta. ako ti ne treba tastatura izaberi odnos stranica koji ti se svidja i kupi. ali naravno pre toga ispipaj vidi kakvi su, sumnjam da su kvalitetno izradjeni kao onaj prestigio, njega sam uzivo video i dobar je. i nemoj vise ovde da pitas :)

Ja sam sa mojim Ployer Momo 12 zadovoljan,imam ga vise od mesec dana i nemam nikakvih problema.Uvoznik je AMS Electronic doo,Nis...

malo deluje bespotrebno za nas koji smo rootovali poslednji ployerov firmware da fleshujemo romanov release 2.. ovaj rom radi toliko super da sam uveliko zaboravio na potrebu za custom romovima! jednostavno radi posao.
Ajde ako neko bude fleshovao taj novi romanov release neka javi utiske. Njega bih definitivno flesovao sada da mi se nesto slucajno zezne u ovom...

Vidim da se u testu na Benchmark sajtu neki NetCat M-12 predstavlja kao solidan uređaj za povoljnu cenu od cca 230 evra. Slične ocene je taj uređaj dobio i u novom broju sveta kompjutera. Tu informaciju navodim u ovoj temi iz razloga jer taj NetCat ima hardverske specifikacije gotovo identične Ployer-u. Ali uz "sitnu" razliku da Ployer Momo 12 košta u jednoj domaćoj firmi 17.690 dinara sa uključenom dostavom. Lako ćete pronaći tu ponudu na netu. To je oko 160 evra i definitivno je znatno manje od ovog "mačora" koji je takođe okarakterisan kao povoljan sa svojih 230 evra.
Gledao sam uživo taj Ployer, a i dosta je o njemu ovde pisano. Slika je odlična, brz je, kvalitet izrade deluje solidno (sve to sam video), a i baterija solidno drži (kaže prijatelj koji ga ima). Ali taj drug koji ga je kupio ima i neke probleme, npr. ponekad se nakon uključivanja vreme resetuje, takođe se primećuje neko treperenje ako je uniformna siva pozadina (samo na toj boji). Ali sve to je mislim zanemarljivo u odnosu na to koliko košta. Rekao bih da je Ployer Momo 12 trenutni best-buy za budžetske korisnike kojima je bitna veća dijagonala ekrana (kao što je meni bitna jer dosta čitam skenirane stripove, imam tablet Toshiba Thrive AT100).

pazi ja sam mog ployera vratio zbog tog treperenja... inace je odlican uredjaj pogotovu za te novce...

lol net cat best buy za 230 eur, pa ja sam toliko platio moj goclever koji ima i bt tastaturu :D haha

inace, sta te cudi, blueberry je nasa firma, podmazali su casopise da ih dobro ocene :D malo podmazes gde treba i dobijes dobre ocene, ljudi kupe i svi kul :D

treba mi stock firmware iz decembra,ostao mi na starom kompu,zaboravih da ga sacuvam...

2013_03_13_21.41.17.jpg
2013_03_13_21.43.28.jpg
2013_03_13_21.42.17.jpg

---- prilozene slike su iz sveze instaliranog roma, sem screenshot aplikacije -----

Pozdrav ljudi!

Ne znam da l' me iko primetio kada sam rekao da sam zainteresovan da upakujem svoj firmware. U svakom slucaju evo veceras sam napravio velik pomak u tom pogledu - ...One small step for a man fazon :).

Ono sto sam uradio jeste minimalno (manje vise samo sam krekovao firmware.img i upakovao sam ga pravilno nazad), ali verujem da cu moci znacajne insteresantne stvari da upakujem kada se jos vise udubim. Za sada "kopam" po romanovom release 2 romu jer zelim polagano u sve to da uhodam, po ugledu na njegov modding.
URADIO SAM:
- Upakovao sam modovan romanov build.prop (dodao sam neke univerzalne android komande koje sam nasao na netu - pominjao sam ranije link gde sam ih nasao, u svakom slucaju veoma su znacajne i znace za lepsi rad tableta - wifi signal improve, ubrzani hw interfejs i sl. ispisacu detalje kada napravim nesto sto bih hteo da podelim)
- SystemUI.apk koji je prakticno sistemski interfejs sam stavio od prethodnog firmware-a jer mi se vise dopadao jer je u notifiation baru imao brightness slider - vidite screenshot;
- Clock.apk je ubacen iz 4.2.2 jelly-a. Jako mi se svidja ovaj sat jer ima jako lepe opcije u sebi (pogotovo volim alarm, koristim ga na DHD-u svake veceri i mnogo mi se vise svidja od prethodnog, nadam se da i drugi misle tako);
- Dodao moj miljeni Apollo..:) ovo verujem da ce mnogima da smrdi, ne znam zasto ali cini mi se da ljudi ne vole bas ovaj plejer i da koriste google ili sta vec.. ja cu ga pakovati zbog tehnickih razloga(mnogo je laganiji u megabajtima :D ) pa ko zeli neka kasnije istalira sta mu volja!:)
- Dodao krsa gluposti koje, rekao bih, samo mene loze - boot animaciju neku drugu(ne volim fejkovanje nexusa boot animacijom), wallpapere neke i zvuke Galaxy TouchWiz-a! (obozavam lock i unlock zvuk!:p)... mada, nista sto vi sami ne biste mogli uraditi sa root access-om.

VOLEO BIH:
- dodao bih Nova ili Apex launcher (naravno lite verzije)
- da dodam jok interesantnih apk - od nexus 10 transformera i sl. uredjaja - 4.2 (tastaturu na pr. - dajte predloge ako neko ima neki),
- da ukopam u xml framework-res.apk-a i SystemUI.apk-a i da dodam reboot dugme, toggles fazone na notification baru i sl.
- ..i najvise bih voleo da se glupiram oko interfejsa! - da napakujem interesante ikonice u navigation baru i svuda po interfejsu (prakticno kao teme koje mozete instalirati uz theme chooser za cm i aokp romove...)
- i ko zna sta jos... :)

ZAKLJUCAK:
Bilo bi mi drago kada bi se neko iscimao ko je upoznat sa ovim stvarima i kada bi me posavetovao ako je u mogucnosti gde i kako najbolje da napredujem u bildovanju ovih romova. Mozda je neko od ukljucenih u temu zainteresovan dublje za android ili mozda zna nekoga.. U svakom slucaju, ovo sto za sada radim je ucenje i zato cheprkam po Romanovom romu, ali bih naravno cim to sve skapiram u potpunosti skocio na fabricki firmware i rootovao ga i pakovao svoje stvari. I u nadi da ployer izbaci nove firmware, pakovao bi ih cim izadju...
Naravno bilo bi ultra kul kada bi se neki junak medju junacima koji ima znanje i iskustvo sa android sdk-om pojavio, zeljan da mi pomogne, makar u obliku saveta. I na kraju krajeva, moj cilj u svemu ovome je da bar malo menjam sistem jer vidim da su svi lepo odustali od developmenta cyanogenmoda za rk3066 a pogotovo za MOMO12 :( Steta, jako kul tab, mnogo vestije opremljen hardverski od mnogih, a zakljucan kernel i ceo sistem toliko da ti treba armija mozgova da ga pipnes...)

I naravno, nista sto je bazirano na romanovim romovima ne bih voleo da delim iz postovanja prema coveku. Jedino ukoliko bi me neko zamolio da mu podelim .img ako bi voleo da mi se pridruzi u razvijanju. Mada, niko nece jos skorije da crkne bez ove moje shklopocije. Kada uradim nesto lepo i pametno, videcu kako i sta.:)

Hvala na paznji,
Nadam se odgovorima!

Pozdrav,

Relja

svaka cast na trudu i angazovanju! sto ne pitas tog romana, on ima neko iskustvo u modovanju tih romova, mozda moze da ti pomogne....

Hvala ed!
Obavezno cu ga cimati. Sem njega, jos par ljudi se bas angazovalo da pomogne zajednici u razvijanju rk3066 firmware-a i njih bi cimao eventualno. No, opet voleo bi kada bi bio neko sa ovih polja da se prikljuci pa da u saradnji deljemo te romove... to bi bilo idealno.:) Mada naravno, eventualno cu cimati i ljude sa strane.

Inace, ed, kako novi tab bre?:) mogao si malo da podelis utiske!!:D

Pozz!

ma nisu imali ployera drugog da mi daju, pa sam uzeo novac nazad i uzeo goclever-a r105bk. ima cela tema o utiscima, u kojoj su na kraju zakljucili da je goclever losiji od ipada 4 i da smo svi trebali da kupimo ipad 4.

Au, bas lepo poredjenje..:D totalno ste pogresili!:D

u svakom slucaju, nadam se da ti lepo sluzi!

Meni nikad nije jasno zašto porede uređaje različite cenovne klase, to je kao babe i žabe

da da x2 i još kusura ostane za polovan automatik :D

izasao je u aprilu novi firmware pod oznakom 2013.04.02, ja ga skinuo pa cu ga instalirati cim nadjem malo vremena da prostudiram kako se to radi..

izasao je u aprilu novi firmware pod oznakom 2013.04.02, ja ga skinuo pa cu ga instalirati cim nadjem malo vremena da prostudiram kako se to radi..

Video, skinuo, probao i vratio se na staro. Poboljsali su samo drajvere neke i kazu da su optimizovali potrosnju baterije.

Planirao sam da 'preselim' moj SlimMod na tu bazu, al sam odustao, jer vidim da promena nikakva ne bi bila. Ovih dana buildujem cyanogenmod tako da cu na njemu da gradim moj rom... od ovih fabrickih cuda sam odustao. A ako budem uspesan sa cm10 vrlo uskoro bih bildovao cm10.1... drshte mi palceve...:)

Nazad
Vrh Dno