Šta je novo?

Ployer momo 12

Znam ali kapiram da ako ga placas u nekoliko rata, onda to neces osetiti, no ipak ti najboje znas kako stoje stvari.. Samo ti kazem da mi deluje Go C kao bolja kupovina, evo gledam po netu one neke losije tast od ove, koje ne mogu biti futrola kao ova, kostaju po 40e.. Ipak vredi ovo..

hm... videćemo.... sad treba da pošaljem mail servisu, da vide kako je brljavio tablet, imam video snimak :D jer kažu da se kod njih to ne dešava...

plašim se samo da mi odbiju povraćaj novca, ništa drugo... realno one tablete koji su bili kod mene ne želim nazad, jer koliko god puta da ga oni flešuju ne znam da li će se ponovo ispoljiti problem... a na stranu to što treperi ekran.

Sudeći po D3go-u novi firmware je rootovan pošto se dobija poruka da neće da radi na takvom uređaju.

I na strarom je ista poruka

hm... videćemo.... sad treba da pošaljem mail servisu, da vide kako je brljavio tablet, imam video snimak :D jer kažu da se kod njih to ne dešava...

plašim se samo da mi odbiju povraćaj novca, ništa drugo... realno one tablete koji su bili kod mene ne želim nazad, jer koliko god puta da ga oni flešuju ne znam da li će se ponovo ispoljiti problem... a na stranu to što treperi ekran.

A koji problem ?? Ono sa punjačem i touch-om

aha, sad sam gledao video snimak ponovo i podsetio se kakva je to agonija... inače desilo se jednom i bez punjača... ma uređaji su vidno neispravni, nikakav firmver tu ne može da reši ništa, neću ih nazad.

aha, sad sam gledao video snimak ponovo i podsetio se kakva je to agonija... inače desilo se jednom i bez punjača... ma uređaji su vidno neispravni, nikakav firmver tu ne može da reši ništa, neću ih nazad.

Svašta, verujem ti, nego sam sve to pokušavao da dobijem na mom misleći da je problem do serije i veruj mi nemam treperenja ni problema sa touch-om. Nego jesi li proverio kada imaš problema sa touch-om jesi probao da upališ i ugasiš tablet i da li se isto dešava ?

pa to jeste rešilo problem jednom... desilo mi se jednom i kad tab nije bio na punjaču... ali smoriće me ako se opet desi, a može da se desi, nikad ne znaš... šta ako mi opet nešto zabrljave tabovi treba da im šaljem sto puta kurirom i plaćam poštarinu da bi ga oni samo flešovali? neka hvala...

Zato što to navodi da može da bude ROM problem, ne znam šta da ti kažem, ali u zadnje vreme najbolje rade uređaji kome su se programeri najviše posvetili. Recimo Xperia telefoni. Ovo je lično mišljenje, ali sve mi se čini da je tako. A ipak mislim da bi trebao da tražiš pare nazad 2 kom. je ipak mnogo da oba pokazuju iste gluposti

ma kako će rom da ispravi neispravan ekran... besides, neozbiljni su mnogo u tom oficijelnom servisu. ovaj serviser iz ove firme im je odneo tab, oni kažu ne damo nove, treba da se stavi novi rom. i vrate mu! pa ako treba da se stavi novi rom, stavite ga! i to je prečučalo vikend sad i on opet treba da im nosi, pa da ih ovi zadrže nekoliko dana da im stave novi rom... ej alo dve pune nedelje oni ne mogu da stave rom na tab što traje 5 minuta po tabu. ma ćao zdravo i moje strpljenje ima granice. sad će lepo da vrate pare nazad i neka se slikaju sa tabovima kad nisu hteli nove da daju.

ni kod mene nema toga a drzim osvetlenje uvek na 50% ... a na punjacu radi sasvim normalno ... jedini problem dosad sam imao da nece da ga otkljuca,upalim ga na dugme al ekran ne reaguje,pa sam ga resetovao... jednom samo... inace radi super.
stvarno sam ubedjen da nisam pogresio sto sam ga kupio,mogao sam i skuplji da uzmem al nemam potrebe,isti prestigio je 9k skuplji i mislim da nema nikakvog smisla uzeti njega,nista ne opravdava toliku razliku. a ovaj go clever sa tastaturom tu i tamo,sve je to lepo al ne vidim smisao tastature,i na ekranu brzo kucam i precizno... ako mi vec treba tako nesto uzeo bih lap top od 10` .

i meni se jednom desilo da ekran ne reaguje i da ne mogu da otključam... reset na onaj taster pozadi je rešio stvar...

ne kažem da je momo12 loš ako je ispravan. ovi koje sam ja dobio definitivno nisu i neću da me neko zeza.

ni kod mene nema toga a drzim osvetlenje uvek na 50% ... a na punjacu radi sasvim normalno ... jedini problem dosad sam imao da nece da ga otkljuca,upalim ga na dugme al ekran ne reaguje,pa sam ga resetovao... jednom samo... inace radi super.
stvarno sam ubedjen da nisam pogresio sto sam ga kupio,mogao sam i skuplji da uzmem al nemam potrebe,isti prestigio je 9k skuplji i mislim da nema nikakvog smisla uzeti njega,nista ne opravdava toliku razliku. a ovaj go clever sa tastaturom tu i tamo,sve je to lepo al ne vidim smisao tastature,i na ekranu brzo kucam i precizno... ako mi vec treba tako nesto uzeo bih lap top od 10` .

Delim tvoje misljenje skoro u potpunosti, samo za sledece msm da nisi upravu..

Tast da je npr neka klasicna i ne bi opravdavala dodatni trosak, s obzirom da Momo 12 dolazi sa full size usb portom, ALI npr ja bi taj tablet koristio npr za FB, Skype, i jednostavno multimediju.. E sad ova tast koja dolazi uz GO C se meni mng svidja jer dok si za stolom drzi ti tablet skoro u idealnom polozaju (s obzirom da ima IPS).. Znaci nije ti polozen tablet na sto, vec stoji kao laptop i jos imas tastaturu, a jos preko svega toga, kad ga sklopis dobijes i futrolu.. Meni je najveci problem sa galaxyem taj kad treba da kucam npr poruku na FB, a sedim za stolom, nekako mi je nezgodno da ga polozim i kucam, neprirodno mi je nzm, nisam navikao, a opet da ga drzim dok kucam, gubim na brzini i to mi se ne svidja, tako da je ova tastaturica po meni tj za moje potrebe extra.. A kao sto rekoh slicne kostaju oko 40e po netu, sto znaci da se tablet dobija za nekih 20k rsd, sto je ok..

Poslednja izmena:
zvali smo sad i kažu da je tab u oficijelnom servisu i da ne mofu ništa da kažu dok im ne vrate tabove. kažu javiće se sutra ili prekosutra... svaki put kad zovemo bude sutra ili prekosutra, pa sramota :/

sto se tice cene go clever je sasvim ok sa tom tastaturom. i meni se svidja ta tastatura,stvarno je jako lepa,al mi je ipak bolja verzija tastatura sa futrolom,mnogo je prakticnija i zgodnija za mobilnost,samo je zatvoris i picis dalje,a ova sto je odvojena,treba prvo da izvadis tab iz lezista pa da sklopis. nekome to nije problem al meni jeste posto se na poslu cesto prebacujem sa mesta na mesto i ne bi mi nikako bilo zgodno da nosim rasklopljen tab. ko ga ne seta mnogo go clever je odlican izbor i odlicna cena.
a sto se tice kuckanja na tabu navikao sam se da kucam kao i na mobu,da ga drzim uspravno i da kucam samo palcevima,tu sam se izvestio posle cetiri godine i jedno 15k poruka :D

sto se tice cene go clever je sasvim ok sa tom tastaturom. i meni se svidja ta tastatura,stvarno je jako lepa,al mi je ipak bolja verzija tastatura sa futrolom,mnogo je prakticnija i zgodnija za mobilnost,samo je zatvoris i picis dalje,a ova sto je odvojena,treba prvo da izvadis tab iz lezista pa da sklopis. nekome to nije problem al meni jeste posto se na poslu cesto prebacujem sa mesta na mesto i ne bi mi nikako bilo zgodno da nosim rasklopljen tab. ko ga ne seta mnogo go clever je odlican izbor i odlicna cena.
a sto se tice kuckanja na tabu navikao sam se da kucam kao i na mobu,da ga drzim uspravno i da kucam samo palcevima,tu sam se izvestio posle cetiri godine i jedno 15k poruka :D

Jedno pitanje za tebe.. Kad spustis tab na sto i pocnes da kucas sa svih 10 prstiju, da li ti se desi da preskoci neko slovo? tj deluje o da ne moze da pohvata sta sve stiskas?

da,da,desava mi se to,kao da ekran ne odreaguje ponekad,kad tako kucam na fonu nema toga. i pisao sam za ekran,osim sto sam ga hvalio rekao sam i da je odziv mogao da bude bolji,to mi je bila jedina primedba sto se tice ekrana. ne znam kako na tabovima drugih proizvodjaca,ovo je meni prvi a niko u okruzenju nema tab pa nemogu da proverim.

Hm, u medjuvremenu sam posumnjao i proverio... bolje da je bilo obrnuto. Obrisite postove, steta, ovako nesto bi vam povrsilo posla, pod uslovom da je 10.1.

E al ste nezahvalni, covek se angazovao trosio svoje vreme , pa iako se zeznuo, nigde koja suza zahvalnica :)
E sad ne znam jel to bio Zeka ili Sapa al u ovoj rubrici su takvi :) Ja im ostavio link skoro original sa sve rupama za prednju i zadnju kameru, pa proslo nezapezeno , a ovamo kukali na 5 strana o futrolama :D

hvala za info... ima tih univerzalnih, ali nikad nisu perfektne kao one namenske...

btw ideš na edit, tj. promeni poruku, i tamo imaš snimi, puni editor i obriši. tu možeš da obrišeš svoj post :)

E al ste nezahvalni, covek se angazovao trosio svoje vreme , pa iako se zeznuo, nigde koja suza zahvalnica :)
E sad ne znam jel to bio Zeka ili Sapa al u ovoj rubrici su takvi :) Ja im ostavio link skoro original sa sve rupama za prednju i zadnju kameru, pa proslo nezapezeno , a ovamo kukali na 5 strana o futrolama :D

Ja ih slagao da cu da porucim i futrole i olovke, pa proslo neopazeno, sta ti je.. :D :D relax.. :d

Miglia: sve to nezahvalno:d. A to sa Zekom i Sapom, to je taj problem podvojenih licnosti, uvek se jedna za****:p
Ed: O hvala, presvetli, prosvetlio si me, vise ne zivim u mraku neznanja;)

ček nemo sad da zezaš, nisam hteo da ti solim pamet, gore si napisao da ne umeš da izbrišeš, šta ti je?

inače džaba tih linkova kad to nema kod nas

promaster, šta bi sa olovkama? nisi poručio?

Nazad
Vrh Dno