Šta je novo?

Ployer momo 12

Ja ih slagao da cu da porucim i futrole i olovke, pa proslo neopazeno, sta ti je.. :D :D relax.. :d

Pa nisam ja ocekivao zahvalnost, daleko bilo, to da neki lazu u postovima ne moraju da naglasavaju :D
Nego sam ocekivao da nekom pomognem, resim problem, al ko porucio, porucio, znaci niko :) Rusi ne cekaju i sve pokupovali , to je bila futrola za Ainol Novo 10 koji je spolja isti Ployer, a imala je divna ugravirana Kineska slova ( prevod , nekom drugom prilikom ) da se odmah zna sta je u pitanju :D

Poslednja izmena:
ček nemo sad da zezaš, nisam hteo da ti solim pamet, gore si napisao da ne umeš da izbrišeš, šta ti je?

inače džaba tih linkova kad to nema kod nas

promaster, šta bi sa olovkama? nisi poručio?

Nisam, spremao sam ispite i zaboravim na to.. :( Evo sutra, prekosutra porucujem OBAVEZNO.. :)

Ozbiljan sam bio, prosvetlio si me, sad znam sto nisam znao pre...

zvali smo sad i kažu da je tab u oficijelnom servisu i da ne mofu ništa da kažu dok im ne vrate tabove. kažu javiće se sutra ili prekosutra... svaki put kad zovemo bude sutra ili prekosutra, pa sramota :/

to mezes da ocekujes od svakog servisa danas, jer su zakonski zasticeni i mogu da ti poprave uredjaj u "razumnom roku", a sta se podrazumeva pod razumnim rokom to verovatno svako moze da tumaci kako mu vise odgovara, tebi kao ostecenom je razumni period sto kraci, a njima je sto duzi i to ti je jednostavno Srbijica, rupa bez dna!

tegra3 vs rk3066 r u fcuking kidding me? greota je i porediti ih.

Sto, pa rezultati testova kinez vs usa pokazuju da su izjednaceni...verujem da ce novi quad-ovi iz Rockchipa biti pandan takodje zvucnijim imenima iz tog sveta...
RK3066 je odlican chip!

Poslednja izmena:
pazi, nije tab koriscen pola godine pa se nesto pokvarilo, pa je poslato na garanciju da se popravi. tab je fabricki bio neispravan i vracen je odmah sutradan, i trazena je zamena za nov. oni ga drze dve nedelje, drndaju ga tamo, za sta? dve nedelje da bi ga flesovali? jednostavno necu taj tab nazad, hocu novac, a oni neka ih flesuju kolko god oce.

Nadam se da si dobro procitao na njihovom sajtu, moram reci tonu Gluposti u vezi Online porucivanja, gde pise sve osim onoga sto pise u zakonu, a to je da imas pravo da u roku od 14 dana vratis proizvod i dobijes novac nazad bez ikakvih tvojih objasnjenja, cak i ispravan proizvod. To kod njih nigde ne pise.

E sad nesto kao naknadna pamet, ti nece pomoci, ali nisi trebao da pristajes da roba ide u servis itd. vec da odmah trazis novac nazad, a da oni sa servisom gledaju sta ce. Jel proslo 14 dana ??? Ako nije moras malo i promeniti ton u razgovoru sa njima, jer se sa lepim ne postize uvek dobitak. Znaci ako nije proslo jos 14 dana trazi bezpogovorno na osnovu zakonu da ti isplate tvoj novac nazad. Ne mogu neke njihove Gluposti koje su ispisali na sajtu biti jace od zakona.

Ako nije proslo 14 dana , nemoj samo razgovarati telefonom, nego im posalji mejl , sa zahtevom koji je kao neko pismo ipak nesto drugacije nego razgovor u vetar.

Poslednja izmena:
ma korektni su momci. nema potrebe da se vice na njih niti bilo sta... lepo smo pricali i danas su na mail poslali neki dokument koji treba da se popuni i postom da se u koverti posalje zajedno sa fiskalnim racunom i oni ce uplatiti novac na racun koji im damo.

jedini problem u celoj prici je taj uvoznik i ovlasceni servis ployera, oni su nekorektni... ne znam ko je tacno uvoznik, pise vam na kutiji od tableta...

O.K. onda ja nisam dobro, razumeo, da prodavnica pravi probleme, a posto nije tako jedan + za njih. Uvoznici su vec druga sorta, od njih ne mozes nista bolje ni ocekivati , bore se za svaki dinar kako znaju i umeju, a najcesce preko ledja nas potrosaca.

Poslednja izmena:
ma kul je prodavac bio sve vreme... ali su uvoznici prevrsili svaku meru.

cekam ovih dana da vrate novac, pa da uzmemo nesto drugo... bzv sam izgubio dve nedelje sa ovima....

poslato je sve od dokumentacije za povracaj novca u cetvrtak ja mislim... cekamo sutra da zovemo, valjda ce sutra uplatiti... rastao sam se od momo12 :( sad cu malo na poljake mislim :)

GoClever, valjda... neki poljski Blueberry....

Mislio sam na to da je GoClever poljski brendirani kinez, kao sto je BB brendirani srpski kinez...

kiparski... Samsung, korejski, Apple, americki...

Jedina razlika izmedju "velikih" i "malih" je u ulaznoj i izlaznoj kontroli kvaliteta, mislim na delove, kvalitet ugradnje i kontrolu gotovih proizvoda.

kiparski... Samsung, korejski, Apple, americki...
Не стављај Samsung и Apple који се производе у Кини (мада је мој Galaxy Player 5 био Made in Korea ,) ) у исти кош са "кинезима" тј. гомилom "генеричких" таблета које фирме из Европе и остатка света наруче већ "брендиране" у одређеном броју. Samsung и Apple су праве технолошке компаније које развијају хардвер и софтвер што се и види по квалитету њихових производа. Prestigio, GoClever, Blueberry, Ployer, Nextbook, Quart, MaxTab, BioniQ, MPman, Xwave, Intex... су само трговинске марке које ништа не производе.

Dobro, necu... zovite me Gandi. Mada mislim da si propustio to da sam naveo kljucnu razliku, ne racunajuci softversku doteranost, sto je posebna prica....

Poslednja izmena:
jel to "onaj" galaxy s wifi? koja je to masincina bila... mnogo mi je drag bio
О да :D и мени, много ми је жао што сам га продао. Он и Galaxy Tab 10.1V су ми показали шта значи Samsung тј. "маркиран" уређај уместо "кинеза" :smash:

eto, rastadoh se ja definitivno od ovog taba :( vratili mi novac, sad jurim nešto drugo. da sam dobio ispravan definitivno bi bila dobra kupovina. stvarno za taj novac super performanse, kul je tab skroz. vi koji ga imate uživajte u njemu :)

dobro je ed, bar si dobio kesh. Nacices nesto dobro nema sumnje. Sve se bolji i bolji tabovi nalaze u radnjama i na netu, i iskreno sam ubedjen da ces jos bolju kupovinu naci!;) javi sta si uzeo! Pozz!!

pa vrv će da padne onaj poljak. to mu dođe skoro isto kao da kupiš ployera i tastaturu odvojeno. čak ployer ima bolji proc, na 1.6

Uspeo sam da vratim prestigio, i videh ovu temu i kazem ovo kupujem, ali sto sam dalje citao, uvideo sam da su dosta felericni. Sada sam pitao ove iz tehnoms, i kazu da su ih bas zbog toga povukli iz prodaje. Tako sada cekam neki drugi model.

problem je u tome što veliki broj ih je dolazio neispravnih od samog početka... koliko vidim ako ubodeš ispravan primerak on posle radi dobro... tako je sa svima iz kineske kuhinje. ja sad čekam ovog goclever-a r105bk, ako mi se posreći da ubodem ispravan onda će biti xtra, možeš i ti da pogledaš njega

Nazad
Vrh Dno