Adam K
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2006
- Poena
- 360
Шта год ти рекао у односу на ployer итекако јесу "бренд"meh, kod nas je tek sad zaziveo rk3066, i to samo u par tableta, u ovom, u jednom prestigiu od 8" i u jednom prestigiu od 10" koji je koliko vidim totalno isti momo12, a skuplji je 10k dinara lol. bre totalno su izmezli ovi iz prestigia izgleda umislili da su neki brend![]()
Није 10K већ 8K
Искусио сам на својој кожи шта значи натезање око враћања таблета и мислим да никад не бих успео да нисам могао ићи лично. Желим ти да ти врате паре и да купиш неки други, "крштени" таблет, ал' бојим се да то неће ићи тако лако.
Друга је ствар што као што сам већ пуно пута рекао никада не бих узео "кинеза" био он ployer или prestigio. За ~200е доступна је гомила Samsung-ових седмица које су људи узели код нас преко оператера. Слично или мало више кошта половни Nexus 7. Ускоро ће стићи и јефтине Acer-ове и Samsung-ове седмице.
Какав год "кинез" био по спецификацијама увек ће по изради, квалитету и софтверу остати кинез. Не причам напамет, протурио сам кроз своје руке и више таблета него што бих желео :d
Poslednja izmena: