nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Jel se ne plašite da ćete udariti u TV ili nešto drugo u stanu? I da li se vezujete za zid/plafon?
Ocistis veci prostor gde ti je mesto na kome igras, skeniras i ootom stavi stolicu i tu sednes i igras. Kad te pita da promenis na seating ignorises. Aj bas cu danas da vidim kako sam odradio.A, ok, nikada nisam probao da setujem veci prostor za sedenje, nisam ni znao da moze..... Hvala!!!!!!!
Da, uz case je došloGde si nabavio R i L? Uz case?
Montiraj kameru na celo bez stabilizacije i pogledja snimak pa ces vidjeti koliko ti se glava trese dok hodas. Zatio imamo oci. Tako bi ti bilo sa VR-om da ne mozes pomjerati ocima.Bas sad gledam ovaj klip gore i imam pitanje... jel ovo podrhtavanje toliko uocljivo i vidljivo kada se koristi VR?
Gledam kako gleda vozila u salonu i vec posle 10 sekundi nisam vise hteo da gledam dalje, non stop sve drhti kao da se "snima" bez neke stabilizacije.
Meni je to uzas, zato pitanje jel to zaista tako kada se stavi kaciga na glavu? Ako jeste, dal se covek jednostavno navikne na to? 🤔
Ja koliko se secam tabla mi je bila čitka, nisam u Srbiji ša ne mogu da proverim. Sto se tice samog focusa provalio sam da nije samo do toga gde oci gledaju nego gde je sredina headseta uperena. Tako da ako ti je headset uperen gore a ti ocima gledas dole mutnije je nego kad headset spustis dole. Takodje kad ne igram neko vreme ( recimo nedelju dana) i ponovo upalim VR treba ponovo vremena da nadjem taj sweetspot. Meni taj fovoted rendering deluje kao omašaj, ne znam koliko bi performanse patile da ga nema ali kazem deluje mi kao loše rešenje za sada...Da li još neko ima problem sa PSVR2 u GT7 da mu je unutrašnjost automobila mutna, konkretno instrument tabla, volan itd. je daleko od oštrog, praktično nečitko?
Uzeo sam na probu PSVR2 od drugara, pre kupovine, sa velikom željom da kupim, ponajviše zbog GT7, ali ne mogu se otresti utisku da je instrument tabla mutna do te mere da je neupotrebljiva.
Radio sam kalibraciju više puta, i svaki put kada se promeni korisnik, opet uradim kalibraciju i podešavanje razmaka između očiju. U drugim igrama nemam taj problem (Pistol Whip) ali je i drugačija igra. Generalno, postoji problem sa oštrinom kad god je nešto van centra i to je očekivano i normalno, koliko sam čitao, ali u GT7 ne mogu da pročitam ništa sa instrument table/u kokpitu.
Čitao sam dosta, kažu da je problem do VAC (Vergence-accommodation conflict) i da se vremenom oči/mozak naviknu. Zanimaju me vaša iskustva, da li se ovo zaista vremenom popravlja?
19. april
Zapravo postoji PC verzija na Steamu, izašla u septembru 2022Ovo kao neka nezavrsena steam igra iz 2004.![]()
Ja sam igrao Pavlova, imaj na umu da mi je ovo prvo VR iskustvo tako da mozda neko drugi moze da da bolju recenziju ali smatram sebe veoma kriticnim tako da cu ti dati moje misljenje:Jel probao neko Pavlova, vidim na reditu komentare da je odlican, zabavan. Sprdaju se ljudi igraju zmurke i sta sve ne.
Imam isti case super je ali brate vonjavio je samo tako, mene kod njega brine sto je unutraa plis pa mora da se dobro vodi racuna pri pakovanju VRa u njega i da se obavezno koriste ti gumeni stitnici za sociva pre stavljanja u case. Zamerka je i mrezasta vrecica i gde stoji rajfeslus jer moze da zagrebe VR.
Meni je Instrument tabla cista, ali primetio sam taj problem kad sam menjao VR izmedju mene i sina cak i pri kalibrisanju ociju, moras da iskalibrises ne samo oci vec i eye tracking i velicinu ekrana i kad sve to odradis i kad se smestis u igracku poziciju moras dugo da pritisnes OPTIONS dugme da bi podesio da ti slika bude centralno poziconirana u odnosu na tvoj polozaj glave/ tela.Da li još neko ima problem sa PSVR2 u GT7 da mu je unutrašnjost automobila mutna, konkretno instrument tabla, volan itd. je daleko od oštrog, praktično nečitko?
Uzeo sam na probu PSVR2 od drugara, pre kupovine, sa velikom željom da kupim, ponajviše zbog GT7, ali ne mogu se otresti utisku da je instrument tabla mutna do te mere da je neupotrebljiva.
Radio sam kalibraciju više puta, i svaki put kada se promeni korisnik, opet uradim kalibraciju i podešavanje razmaka između očiju. U drugim igrama nemam taj problem (Pistol Whip) ali je i drugačija igra. Generalno, postoji problem sa oštrinom kad god je nešto van centra i to je očekivano i normalno, koliko sam čitao, ali u GT7 ne mogu da pročitam ništa sa instrument table/u kokpitu.
Čitao sam dosta, kažu da je problem do VAC (Vergence-accommodation conflict) i da se vremenom oči/mozak naviknu. Zanimaju me vaša iskustva, da li se ovo zaista vremenom popravlja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari