Šta je novo?

Playstation Home

Najbolje... tih "zena" cu da se najvise plasim... :D

hehe i izadjete da se vidite kad ono neki bubuljicavi klinac :D

Poslednja izmena:
Nema veze. Uvalim nekome Resistance za Motorstorm :)...

Hocu i ja! Kako kako?

Meni je stigao poziv jos pre neki mesec preko PS underground-a a pre neku nedelju su me pitali da li sam zainteresovan za resistance 2 betu. Registruj se na forumu, budi aktivan i pre ili kasnije neko od modova ce te staviti na listu za bete. Al nemoj mnogo da se radujes, nisu dzaba to bete- u pitanju su nedovrsene verzije sa mnogo mana i koje umeju debelo da kidaju zivce tako da se cesto isplati sacekati finalnu verziju.

Poslato oko 100.000 beta pozivnica evropskim korisnicima, proverite mail-ove, a sledeceg cetvrtka ce slati jos toliko... mozda me u*ere kao za KZ2, pa da vidimo o cemu se tu radi...

Poslednja izmena:
Nije dovoljno samo da mozesh da ga skinesh, vec da to radi ;) Lepo dole pishe "Strictly for analysis and development purposes".

Poslednja izmena:
Ja bas i ne razumem najbolje o cemu se ovde radi, ali koliko sam shvatio ovo bi trebalo da bude ok, ali ne da visis na tome nego kratko da se dog za nesto... :) Kad to izadje mozda utaknem ps3 cesce na ovaj moj adsl, mada kad bolje razmislim koliko puca u vecernjim casovima, nije vredno truda... :wall:

Poslednja izmena:
Ma home je za homoseksualce:) t je ono kao simps samo drukcije kao mozes da se druzis da pisas slicno bla bla sve vidjeno
Ali bi voleo da mozes da se ozderes i sve porazbijas kao u kafani:)

Ja sinoc skino temu i jutros mi stigo invite. Ono je super, stalno visim na bilijaru :)))). Malko sam ga prosao i svidja mi se.

Ja sam uzo na USA. Odes na Theme&Wallpaper onda na kucicu sa PS3 Themes i tu je nadjes

aha valjda ce mi dati i taj home pa da vidim sta tamo ima:)

Ej ja nisam dobio majl a na koji majl ce m poslati to?
Nararno da sam se salio za homeseksualce:)

Treba da ti stigne na adresu na kojoj si se ulogovao, tj sa akaunta na kom si skinuo theme, e pa ta mail adresa

A prokleti EU store ne dobija nista od toga, nema ni te Home teme, nema ni HD Helghan Trejlera, do qrca vise...

Uh kad bi ja znao kako da vidim koju sam adresu stavio bilo bi jos dobro:)

Trebalo bi kad se ulogujes ides na Menage account ili slicno

Vrh Dno