HAHAHAHA make love not warcraft!A šta ako neko napuca XP pa počne sve da vas dere... Je l ćete da idete u šumu da lovite svinje 3 nedelje o u South Parku![]()
?
E ako mi ne kažete da se šalite sa ovim ozbiljno ću se zabrinuti za vaše zdravlje.
p.s. ovo govorim nakon što sam probao.
lol, vi ladno pisete "lol" a ne znate sta znaci, lol))) lol=laughing out loud, prevedite slobodnim stilom, a evo vam nova zagonetka, rofl
![]()
I... kakvi su vam utisci za sad, sta je najzanimljivije, sta vas je odusevilo... Meni nije pucala veza vise posle onoga, stabilizovalo se.. Nisam skinuo sve sto ima, ostao mi bioskop i jos nesto.
Mislio sam da kad se priblizis nekom ili grupi ljudi, da cujes sta oni pricaju (ako pricaju na mikrofon) ali mislim da ne sljaka tako, moraju valjda da te pozovu u razgovor ili tako nesto, mada vidi se tekst koji kucaju kad im se priblizis..
Sta znam, nije losa fora, em je besplatno, ali malo je bolesno, moram priznatiBice kao ono na Discovery-ju "How Playstation Home destroyed the world"
![]()
Danas izlazi Home Open Beta za sve, ne znam tacno kada, ovo je sada "finalna" verzija, mada nije finalna u smislu da je to to, non stop ce ubacivati nove stvari i funkcije...
Ide uz novi FW tako da ga imaju svi.
E bre Borise čuješ ljude ali treba da se utališ za headset štekaro :d
I... kakvi su vam utisci za sad, sta je najzanimljivije, sta vas je odusevilo...
Jel neko uopste bleji u PS Home ili sam ja jedini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari