Šta je novo?

Playstation Home

E ako mi ne kažete da se šalite sa ovim ozbiljno ću se zabrinuti za vaše zdravlje.

p.s. ovo govorim nakon što sam probao.

E ako mi ne kažete da se šalite sa ovim ozbiljno ću se zabrinuti za vaše zdravlje.

p.s. ovo govorim nakon što sam probao.

Poprilicno je bolesno, istina.. Moze biti dobra fora ako imas neke ortake po raznim zemljama, ne vidjate se cesto, pa kao blejite u necijoj Home gajbi, svi sa slusalicama i mikrofonom i caskate i zezate se... pod uslovom da oni uopste i imaju PS3.

rofl, vidi se da Ceasar visi na netu kad zna skracenice :)

I... kakvi su vam utisci za sad, sta je najzanimljivije, sta vas je odusevilo... Meni nije pucala veza vise posle onoga, stabilizovalo se.. Nisam skinuo sve sto ima, ostao mi bioskop i jos nesto.
Mislio sam da kad se priblizis nekom ili grupi ljudi, da cujes sta oni pricaju (ako pricaju na mikrofon) ali mislim da ne sljaka tako, moraju valjda da te pozovu u razgovor ili tako nesto, mada vidi se tekst koji kucaju kad im se priblizis..
Sta znam, nije losa fora, em je besplatno, ali malo je bolesno, moram priznati :) Bice kao ono na Discovery-ju "How Playstation Home destroyed the world" :D

I... kakvi su vam utisci za sad, sta je najzanimljivije, sta vas je odusevilo... Meni nije pucala veza vise posle onoga, stabilizovalo se.. Nisam skinuo sve sto ima, ostao mi bioskop i jos nesto.
Mislio sam da kad se priblizis nekom ili grupi ljudi, da cujes sta oni pricaju (ako pricaju na mikrofon) ali mislim da ne sljaka tako, moraju valjda da te pozovu u razgovor ili tako nesto, mada vidi se tekst koji kucaju kad im se priblizis..
Sta znam, nije losa fora, em je besplatno, ali malo je bolesno, moram priznati :) Bice kao ono na Discovery-ju "How Playstation Home destroyed the world" :D

E bre Borise čuješ ljude ali treba da se utališ za headset štekaro :d

Ma totalno mi je to debilno :D em sto delim sobu sa burazerom em se osecam ko budala kad pricam preko neta :d Nego mislio sam da mogu da ih cujem kao sto sam tebe cuo.. da slusam druge i da djuskam "rave" pored njih :D

meni se jedino u igrici svidelo kuglanje,za sad mi je ostalo sve bezveze.

Nije ovo igrica, GOW 3 je igrica!! :Klanjanje:Klanjanje :D Ovo su zamislili kao mesto za bleju izmedju igranja igrica i dogovaranje o sledecim igricharskim poduhvatima :)

ma znam pogresno se izrazih :D koliko sam video u Home Teatru ima mogucnost gledanja nekih filmova al je to sa srpskim internetom ne izvodljivo :(

Ovo ce biti mnogo bolje kada budemo mogli da se inviteujemo, i lako pronalazimo na istom mestu, a na slushalice cemo valjda svi da se naviknemo, valjda su se ljudi na pochetku upotrebe telefona isto tako stideli :d

Btw, ja sam se jedno pola sata fenomenalno proveo samo igrajuci ispred onog velikog "kasetofona" :D Znachi cela grupa ljudi se dogovarala kako da igra, a ona mjuza je mnogo jaka :d

Da igranje je lepo odradjeno a najjaca pesma je Tempest :)

Danas izlazi Home Open Beta za sve, ne znam tacno kada, ovo je sada "finalna" verzija, mada nije finalna u smislu da je to to, non stop ce ubacivati nove stvari i funkcije...

Danas izlazi Home Open Beta za sve, ne znam tacno kada, ovo je sada "finalna" verzija, mada nije finalna u smislu da je to to, non stop ce ubacivati nove stvari i funkcije...

Kanda nista danas od tog homa celo popodne zveram na storu kad ce se pojaviti i nista:wall:

e kad se meni pojavio grujo mora da je i tebi dosao invite:D

Vrh Dno