Šta je novo?

Playstation Home

lol, vi ladno pisete "lol" a ne znate sta znaci, lol :)))) lol=laughing out loud, prevedite slobodnim stilom, a evo vam nova zagonetka, rofl :)

Poslednja izmena:
Dobio sam user i pass da bi skinuo Home, ali gde bre to da upishem ? ;) Na PSNu mi trazi mail i pass :)

ja sad gledam ovaj moj mail i pise da je moglo samo u vremenu od 5 PM - 7 PM PST

Pavle i meni je pisalo nesto u tom fazonu, zakasnio sam koji sat i uspeo sam, probaj.

Evo ja upao, taman sam skinuo onih ~100mb i evo sad da bi izashao iz stana, skidam josh 50 ;)

Stigo i meni code, al me se*u ove bete :d

Nego, jel moz se sheruje KZ beta ? :) Daj lozachu napravi pauzu jedan dan, da ja probam :)

Btw, bilijar u Homeu je kewa :) Ne znam samo kako funkcionishe to da se nadjemo tamo mi koji se poznajemo ? Jel to treba neki invite preko ID-a ili kako ?

Poslednja izmena:
Ne dam KZ2! :D Nemoz se sharuje...

Sad bio sa ppredragom u mojoj gajbi :d Izbacuje me non stop, ili su neki problemi trenutno, ili treba dobar upload za Home koji ja nemam... Vec vidim kako na Home moze da se ubije koliko hoces sati, ali ne znam da li je to dobra ili losa stvar :)

I meni je stigla "pozivnica"... Da se prijavim samo :d

... Primetih da nesto nema puno zena ...

Poslednja izmena:
ubacih ga i ja :) zasad dobro radi i bas je extra uradjen.

A *** uvek ima tih sponzorusa ima gruja da ispegla karticu dok napravi lom u kafani :D

Niko nema problema sa izbacivanjem? Non stop me izbacuje...

nop, meni sljaka super. Ja sam skoro uvek kod bilijara :)

lol Baner, mislim da smo se preozbiljno nalozili na Home, kontam da cak i Sony nije hteo(ocekivao) da ce Beta imati takav uspeh :)

Aj da se dogovorimo i napravimo neko zezanje, kuglanje/bilijar :) Ne znam ni kako to funkcionishe sa inviteovanjem ili shta :)

PSN ID mi je banemitic :)

Poslednja izmena:
Evo nekako sam uspeo da pokrenem download "home square-a", kad sam u svojoj gajbi ne puca, puca izgleda kad ima mnogo ljudi na jednom mestu... Koja ti je konekcija Sario i kako si povezan na net (rute, direktno kabl PC-PS3?)

@ Driver

Imas ono "Send invite" i pozoves ljude iz Friends liste tamo gde se ti nalazis.. Poslao sam ti request, pa ti saljem invite

Poslednja izmena:
Povezan sam direktno, modem na PS 3, tu mi je konekcija 3072/384 (kablovski). Kod mene recimo, pravi problem, kad udjem na bilijar, pa treba par minuta da mi se ucitaju likovi, dok to ne prodje, vidim ih ko duhove :). Moze driver, organizovacemo, nemoj samo danas, ima lepih tekma na tv-u :). Ne treba ti invite, treba ti samo da smo svi tamo, i da ima slobodan sto :)))). Meni je nik WolfhoundNS

A šta ako neko napuca XP pa počne sve da vas dere... Je l ćete da idete u šumu da lovite svinje 3 nedelje o u South Parku :D :D:D?

lol, nadam se samo da ce sve lepo biti sredjeno oko Trophy Room-a. Da mozemo da se falimo sa trofejima :). Predjes igru, dobijes trofej i pozoves prijatelje na zurku da proslavite i da vide trofej :)

Evo nekako sam uspeo da pokrenem download "home square-a", kad sam u svojoj gajbi ne puca, puca izgleda kad ima mnogo ljudi na jednom mestu... Koja ti je konekcija Sario i kako si povezan na net (rute, direktno kabl PC-PS3?)

@ Driver

Imas ono "Send invite" i pozoves ljude iz Friends liste tamo gde se ti nalazis.. Poslao sam ti request, pa ti saljem invite

Nema requesta nigde :)

Mislim da ti je to u onom PDA uredjaju (valjda je PDA :) ). Pogledaj tamo, malo je zbrkano to.

Ma friend request sam ti poslao, pogledaj tamo u "message box-u" u XMB-u :)

LOL, pa nemam ga :) Poslao sam i ja tebi i ne odgovarash :d

Vrh Dno