Šta je novo?

Playstation Home

Je l zna neko kako da napravim sebi glavudžu a da ona na kraju ne ispadne kao da izgledam kao glumac ili maneken :D?

Ja sam napravio ubedljivo najružnijeg lika na ps home. Original uncle Fester

ja sam napravio zensku.I kada sam izasao na centar jedno 10 likova me startovalo i pitali me da li sam stvarno zensko i da li stvarno tako izgledam.No life

ja sam napravio zensku.I kada sam izasao na centar jedno 10 likova me startovalo i pitali me da li sam stvarno zensko i da li stvarno tako izgledam.No life
Yup i meni se istoi desili. Naime toliko me je smorio PShome da sam napravio tog ženskog lika i svi se popalili. Ni ulazim više u njga, retko kad.

Zamislite kad bi MS napravio Home. Svi bi izgledali ko voditelj i voditeljka iz filma Idocracy, pričali bi ko glavni lik iz GeoW i naplaćivali bi prodavačice ljubavi na svakom ćošku... pravim parama :D, kao što u ostalom na XBox sve mora da se doplati :D

Morace da uvedu dosta stvari da bi bas "zazivelo". Recimo opcija u koju boju hoces da farbas gajbu, odredjene delove, namestaj, gomilu besplatnog namestaja za gajbu i ostale stvari, mogucnost importovanje sopstvenih slika da ih lepis po zidovima stana, zamisli cool foru da imas neku sobu gde ti je foto album, ili LCD televizor/foto ram na kom se tvoje fotke vrte kao slideshow... To bi bilo idealno za skupljanje i cavrljanje sa dalekim prijateljima i rodjacima...
Moze Home biti brooka dobra fora, ali za sada me ne privlaci da se setkam i gledam kako geek-ovi spopadaju lazne ribe :)

znaci svi sto znaju da kazu jeste
Hello.Where are you from?Are you a girl in real life?
Previse geekova trenutno

Jeste, pa ovo ce da ispadne kao da igras Sims FPS online, pravis kucu, oblacis se, hranis se...

Pravljenje bilo chega i oblachenje u homeu je samo deo customizacije, nije glavni razlog zashto si ti tamo, za razliku od simsa. Home je zamishljen kao 3D IRC, i to ce zaziveti kada budu napravili mehanizam da se ljudi jednostavno kache na odredjeni server gde su im prijatelji/poznanici.

Poslednja izmena:
:)

thisishomenotre5.jpg

RE5Home.jpg

http://blog.us.playstation.com/2009/04/01/xi-has-moved-into-the-real-world/
The console-based adventure, Xi, isn’t just on the PlayStation 3 – it’s now happening in real life!

In the game, players have been finding dozens of clues to piece together the story. So far, the puzzles have all been in PlayStation Home or online in a series of websites. But now, clues are also appearing on billboards around the world.

Thousands of players are now working together, across borders and languages, to share information and solve this latest puzzle.

[YOUTUBE]TCPruFOgpKY[/YOUTUBE]

Sjajno. :)

Procitah ovo juche, odlicna ideja..

Jeste palili skoro Home? Palo mi na pamet da recimo za KZ2 dogovaranja oprobamo Home umesto MSN-a. Ja sam mislio da Voice chat radi svuda u Home-u, ali izgleda da radi samo u tvojoj ili tudjoj gajbi, na onim javnim mestima (bioskop, trzni centar i ostalo) izgleda moze samo tekstualni chat.
Znam kad smo ppredrag i ja jos davno probavali Home da je on pricao na slusalicama u mom stanu, a ja sam kuckao poruke (jer nisam imao tad slusalice) i cuo sam ga savrseno, pa me bas zanima kako radi sa vise ljudi.

Ako hocete da oprobamo.. dakle trazice vam da skinete patch (oko 60mb), a svaki od onih prostora je oko 30mb, mada to vam nece trebati ako cemo samo blejati kod nekog u stanu (gde i jedino radi Voice chat). Izgleda da su omogucili i onaj Game Launching, sto je bio glavna fora Home-a jos kad su ga najavljivali, odnosno da svi mozemo da upadnemo u igru (onu koja vam je ubacena) direktno iz Home-a..
Juce kad sam probavao neka gejcina me smarala u bioskopu :D Poceo nesto da psuje, ja reko od*ebi faggot-u, idi juri neke zenske.. a on odgovara "c'mon, rave with me!" i poceo da djuska :D

Poslednja izmena:
Game launching ne radi sa Killzoneom koliko ja znam.

To je podrzano samo u Warhawk cini mi se.

Ali inace, ideja je odlicna. Lakse je mnogo da pricamo nego da kucamo stalno nesto...

Pa da.. Nego oni koji uopste nemaju Home, zaboravio sam koliki je download, nije veliki, ali rezervisace vam 3 giga na hardu. Posle sta god da se skida za Home ide u tih 3 giga.

Aj pa da probamo ovih dana..

To je podrzano samo u Warhawk cini mi se.

Radi i za Street Fighter 4, za KZ nisam probavao, mada to i nije toliko bitno.
Koncept je super i bilo bi genijalno, voice chat je ipak neprevazidjen. To treba testirati.

Vrh Dno