Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ceo days of play se sveo da me zaintrigirala samo jedna igra ..Cairn simulacija penjanja 🤷 😀 bacam se na demo da vidim šta nudi .

Vezano za PS igre, bolje je gledati XBOX Games Showcase - zanimljiviji je a 90% igara svakako izlazi na PS5

što se RE9 tiče, potvrđeno da će biti mogućnost biranja kamere iz prvog i trećeg lica
takođe se, pored Grace Ashcroft, pominje i još jedan lik, a po svemu sudeći će biti Leon, mada nije potvrđeno
deluje obećavajuće za sad, izgleda da se vraćaju na stari kolosek sa kog su davno ispali

Iskoristio sam popust za Black Myth: Wukong i prilicno sam razocaran kako je igra optimizovana i kako radi na PS5 Pro, iako je dobila patch i onu oznaku PS5 Pro Enhanced...

Nisam uspeo da završim prvi deo, nije me ništa vezalo za igru. Specifična igra, ima svoju publiku svakako.

Iskoristio sam popust za Black Myth: Wukong i prilicno sam razocaran kako je igra optimizovana i kako radi na PS5 Pro, iako je dobila patch i onu oznaku PS5 Pro Enhanced...
Na običnom PS5 sam povremeno primećivao usporavanje ali me nije sprečilo da igram i završim. Još sam na početku igrao, verujem da je sada bolja situacija 😬

Najjače mi je kada po komentarima na reditu čitam da Wukong nije soulslike igra. Imao sam priliku da probam i nema nikakve dileme - definitivno je soulslike. Za neke izazov, za mene mučenje klasično :)

Na običnom PS5 sam povremeno primećivao usporavanje ali me nije sprečilo da igram i završim. Još sam na početku igrao, verujem da je sada bolja situacija 😬

****** ja sam se razmazio sa The Last of Us koji radi i izgleda perfektno na PS5 Pro-u, ovo sad krzavo i nikakvo.. Msm, dao sam 50usd, odigracu, ali ono, bas se vidi da je sve krzavo i da secka..

Najjače mi je kada po komentarima na reditu čitam da Wukong nije soulslike igra. Imao sam priliku da probam i nema nikakve dileme - definitivno je soulslike. Za neke izazov, za mene mučenje klasično :)

Pazi definitivno ima slicnosti, ali obzirom da nema parry mehanike to mu dodje bas kljucna razlika..

Nisam uspeo da završim prvi deo, nije me ništa vezalo za igru. Specifična igra, ima svoju publiku svakako.
i meni je bila mucna prvih ne znam 20% igre... Ali posle mi je bas bila super... U pocetku sam hteo da je obriseem, mozda sam je cak i brisao pa instalirao...
Jedino sto me je zadrzalo u tih prvih 20% igre je prica...

Nazad
Vrh Dno