fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 465
Ceo days of play se sveo da me zaintrigirala samo jedna igra ..Cairn simulacija penjanja 🤷 😀 bacam se na demo da vidim šta nudi .
Nisam uspeo da završim prvi deo, nije me ništa vezalo za igru. Specifična igra, ima svoju publiku svakako.![]()
Death Stranding 2: On the Beach Reviews
Death Stranding 2: On the Beach is rated 'Mighty' after being reviewed by 46 critics, with an overall average score of 92. It's ranked in the top 0% of games and recommended by 96% of critics.opencritic.com
Na običnom PS5 sam povremeno primećivao usporavanje ali me nije sprečilo da igram i završim. Još sam na početku igrao, verujem da je sada bolja situacija 😬Iskoristio sam popust za Black Myth: Wukong i prilicno sam razocaran kako je igra optimizovana i kako radi na PS5 Pro, iako je dobila patch i onu oznaku PS5 Pro Enhanced...
Na običnom PS5 sam povremeno primećivao usporavanje ali me nije sprečilo da igram i završim. Još sam na početku igrao, verujem da je sada bolja situacija 😬
Najjače mi je kada po komentarima na reditu čitam da Wukong nije soulslike igra. Imao sam priliku da probam i nema nikakve dileme - definitivno je soulslike. Za neke izazov, za mene mučenje klasično![]()
i meni je bila mucna prvih ne znam 20% igre... Ali posle mi je bas bila super... U pocetku sam hteo da je obriseem, mozda sam je cak i brisao pa instalirao...Nisam uspeo da završim prvi deo, nije me ništa vezalo za igru. Specifična igra, ima svoju publiku svakako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari