fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 465
Ceo days of play se sveo da me zaintrigirala samo jedna igra ..Cairn simulacija penjanja 🤷 😀 bacam se na demo da vidim šta nudi .
Nisam uspeo da završim prvi deo, nije me ništa vezalo za igru. Specifična igra, ima svoju publiku svakako.![]()
Death Stranding 2: On the Beach Reviews
Death Stranding 2: On the Beach is rated 'Mighty' after being reviewed by 46 critics, with an overall average score of 92. It's ranked in the top 0% of games and recommended by 96% of critics.opencritic.com
Na običnom PS5 sam povremeno primećivao usporavanje ali me nije sprečilo da igram i završim. Još sam na početku igrao, verujem da je sada bolja situacija 😬Iskoristio sam popust za Black Myth: Wukong i prilicno sam razocaran kako je igra optimizovana i kako radi na PS5 Pro, iako je dobila patch i onu oznaku PS5 Pro Enhanced...
Na običnom PS5 sam povremeno primećivao usporavanje ali me nije sprečilo da igram i završim. Još sam na početku igrao, verujem da je sada bolja situacija 😬
Najjače mi je kada po komentarima na reditu čitam da Wukong nije soulslike igra. Imao sam priliku da probam i nema nikakve dileme - definitivno je soulslike. Za neke izazov, za mene mučenje klasično![]()
i meni je bila mucna prvih ne znam 20% igre... Ali posle mi je bas bila super... U pocetku sam hteo da je obriseem, mozda sam je cak i brisao pa instalirao...Nisam uspeo da završim prvi deo, nije me ništa vezalo za igru. Specifična igra, ima svoju publiku svakako.
Isti slučaj kao @momboj ,mislim da nisam izdržao ni 20% i pao delete tako da sam ravnodušan prema nastavku .i meni je bila mucna prvih ne znam 20% igre... Ali posle mi je bas bila super... U pocetku sam hteo da je obriseem, mozda sam je cak i brisao pa instalirao...
Jedino sto me je zadrzalo u tih prvih 20% igre je prica...
sacekaj malo, bice na ps plus uskoroPazarili smo PS5 digital, stavljeno UK region, gledam FC 25 (fifa) 69funtu, na kp ima kao jegtinije u cemu je caka? i kako najeftinije da prodjem? 😅 nov sam u ps5 svetu igranja
cd opcija iskljucena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari