Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ја искрено не могу да дочекам Вичера 4.
Све ово што гледам што сте качили са овог догађаја ми делује смешно.
Да ли је до мене и до година,не знам стварно.
Баш ми делује некако незанимљиво.
Асасинс крид овај у Багдаду ми је баш лепо легао,гледам сад овај нови...

Ако и Вичера 4 упропасте онда стварно више немам шта да тражим у игрицама.
Вичера 3 сам једно 7 пута прешао уздуж и попреко.
Надам се да ћу и овај нови који надолази...

Poslednja izmena:
Glavnu junakinju u Ghost of Yutei glumi Erika Ishii. Sad, kad ukucate njeno ime prvo što izlazi je sledeće :

Ishii openly identifies as queer, bisexual, or pansexual with no preference between labels, and genderfluid. They have been vocal in their opposition to transphobia, and have raised funds for LGBT supporting charities.

🤷‍♂️

Ne znam šta si konkrento gledao ali Witcher 4 nije najavljen.
Očekuje se 2025.
Archeage Chronicles sam gledao ali baš na brzaka sam preleteo video na YT jer sam kretao na spavanje. I danas vidim ovo o Witcheru pa reko da nisam nesto preskocio u brzini da je ta plava u videu Ciri.
Što je babi milo... :LOL:

Pazi, necu da mracim i malerisem, ali mislim da sam pocetkom godine video na redditu da je jos uvek bila u pre-production fazi, nije ni krenuo bio development.

Jasno je meni da to sve moze da se ubrza kad se ispljunu pare, ali mislim da je kraj 2026. optimisticna varijanta, a 2029. pesimisticna uz dosta ****** i problema u developmentu.

2027. je verovatno neka realna opcija. A W1 Remake kazu ide tek nakon toga 😭

Klini ga bas sada igraju, nivo kada možeš da se smanjiš u miša. Sjajno izgleda ali me ne privlači trenutno da pocnem. Bas ima dobrih nivoa i mehanika al kad dodje na red, otom potom.

Meni baš neki ovakav platformer leži, deluje kao potpuno rasterećenje i lay-low bez nekog posebnog cimanja. Uzeo disk, nadam se da krećem sledeće nedelje.
Kol'ko vremena treba da pukne platinum?

Da li neko ima problema sa FC25, desava mi se da igra "secne" kod sredine terena, desava se relativno cesto, gledao sam po netu ali nisam nasao na nesto slicno, drugo, igra mi izgleda kao neka nedovrsena verzija, pise da zauzima 52-3gb, a prilikom kupovine je pisalo da treba oko 90gb prostora, je l moguce nekako da sam skinuo neku verziju koja je beta ili nesto slicno? Deluje mi nestvarno da Fifa secka na PS5

Imam progres tj. već je igrano na nalogu A(US) a igra je iz PS + Extra kataloga, na tom nalogu se ne uplacuje vise PS+.

Ako uplatim na nalogu B(TR) PS+ na kome je share upaljen da li cu moci na nalogu A da nastavim tj. pokrenem igru iz Extra kataloga?

Mislim da ćeš morati da je skidaš ponovo.

A sejvovi ne rade između regiona - ja sam recimo prešao Spiderman 2 na turskom i prodao (veliki *****), da bi posle uzeo japanski, US i EU i ni na jednom nisam mogao da nastavim da igram.

Pa nije drugi region igracu sa istog regiona. Prakticno je pitanje da li radi shsre ps + pretplate. Ako je uplatim na turčinu da li cu na us nalogu moci da pristupim Extra katalogu.

Ja sam igrao sa istog naloga, svog US naloga - kao nosilac i nisam mogao sejvove da povučem.

Nema veze sa kog naloga igras, za sejv se gleda region gde je igra kupljena. Sony bukvalno ima code igre za svaki region, i onda kad se ne poklopi code sa sejvom, corak ne moze da se loaduje.

U odnosu na US nalog (nebitno da li je primarni ili se koristio kao nosilac), kao nosilac turskog naloga, PS+ share će raditi i ima se pristup Extra katalogu, ali save fajlovi i trofeji nisu kompatibilni. Igra koja je započeta na US mora ispočetka i dobija se novi set trofeja. Ja recimo imam isti set RE8 trofeja i iz US i iz TR regiona.

da bi posle uzeo japanski, US i EU i ni na jednom nisam mogao da nastavim da igram.
Jesi li siguran za ovo? Slažem se za druge, ali Iz nekog razloga sam mišljenja da je TR kompatibilan sa EU. Ne mogu sada da se setim iz koje konkretno igre mi je sejv radio (TR na EU)

Nemam sad nalog da double check, ali nije nemoguće da sam pomešao.

Jel i dalje ista priča sa sejvovima na fizičkoj i digitalnoj kopiji ili su nekako uspeli da srede to? Znam da nisam mogao da učitam sejv na digitalnoj kopiji RDR2 koji je originalno napravljen na fizičkoj kopiji, tj na disku.

glupa stvar jako. predjem spiderman 2 uz disk, kasnije kupim digitalno i save game ne postoji, samo pise progress 100 :D svaka igra ocigledn ima poseban id za disk i digitalnu kopiju

Izuzetno glupa stvar, kao da je bitno koji je format kada je u biti igra potpuno ista.

Jel i dalje ista priča sa sejvovima na fizičkoj i digitalnoj kopiji ili su nekako uspeli da srede to? Znam da nisam mogao da učitam sejv na digitalnoj kopiji RDR2 koji je originalno napravljen na fizičkoj kopiji, tj na disku.

Sve digitalne stvari im imaju Region Lock.
Verovatno si igru na disku kupio ovde kod nas a posle si hteo sa digitalne verzije da nastavis save, nalog ti je pretpostavljam US i eto ti sudaranja sa regionima.
Isto je i sa DLC-ovima, na US nalogu ne može da se kupi DLC za igru koja je kupljena na disku ovde kod nas.
E sad, mislim da su naši diskovi kompatibilni sa UK nalozima, ali iskreno ni za to nisam siguran.

Tako je, sve navedeno je tačno. Što ih ne opravdava ni malo, a iskreno, nije mi ni najjasnije zašto su rešili da urade to što su uradili. Da žele da srede - sredili bi, verovatno je opet neki cash grab u pitanju kao i obično.

Nazad
Vrh Dno