Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

da, taj doom 3 iz ps store je BFG edition osim sto ne pise da je bfg jer ne sadrzi doom 1 i 2 kao sto je slucaj na steamu, ali ako si vec navikao na 2016 onda ti je bolje da uzmes eternal sa oba dlc-a.

Прво бих да завршим Doom 2016, па Doom 3. Онда сам планирао и Doom Eternal. Он је мало скупљи, ти dcl који су у питању, не видим на PS store?

Онда да играм Doom 3?

Ja posle sat vremena igranja Doom Eternal sam dobijao glavobolju, nisam mogao da izdrzim koliko se brzo sve desava i koliko je haoticno..

Svaka čast svima koji mogu da (dobro) igraju Doom (i slično) na konzoli. Igrao sam 2016 na kompu i bilo mi je vrh, ali na konzoli se baš ne bih usudio. Kad budem odlučio da odigram Eternal, moraću da predjem na PC da ne bih izlomio kontroler sa sve TV-om i konzolom.

Tehnički može na konzoli ali u VR, gde je i bolje nišanjenje nego sa mišem i tastaturom.
Problem sa tim je da modova nisu mogući na konzoli i Doom ne može u VR, zapravo može ali u cinematic modu koji naravno nije ni približan VR i jednostavno nije to to.
Ali ima zato sličnih igara u VR

Pa znam , zato sam rekao tehnički, ja jedinu igru tog tipa koju sam mogao da igram sa kontrolerom je CP2077 i to samo netrunner build, dobro odigrao sam i GTA ali tu već ima aim assist a i nisu zapravo te dve igre shooteri.
Divim se i ja ljudima koji mogu opušteno sa kontrolerima da igraju takve igre poput Dooma, treba opasna veština za to i jaki nervi.

suluda je sama činjenica da kontroler po automatizmu podrazumeva (donekle) auto-aim da bi iole bio u mogućnosti da igraš
a kolko god bio vešt na kontroleru nemoguće je da imaš istu kontrolu i preciznost kao preko miša i tastature
po mom mišljenju, svaki FPS koji izlazi za new-gen konzole treba da ima m&k podršku

Ima li negde da se nadje ps plus jeftinije od cene direktno na store-u? Ranije sam nabavljao kodove jeftinije pa radio konverziju sa obicnog na extra, sad nesto ne mogu da nadjem kodove gde sam inace kupovao. Ne zanimaju me kombinacije sa drugim nalozima, zelim ps plus na svom nalogu da aktiviram (US region)

Jedini način da ja znam je da ujuriš što jeftiniji gift card, pa da tako malo uštediš. Takodje, ako možeš, nije loše da sačekaš neku od akcija kad pretplata bude na bar 25% sniženja.

U sustini zanima me nova fifa koja izlazi krajem septembra, do tad bih mogao da sacekam.
Niko vise ne prodaje one ps plus kodove? U sustini mislis tipa ono 100$ gift card da se prodaje za 90$ pa tako da se ustedi?

Da, koliko ja znam, to ti je jedini nacin kako, a mislim da ti kodovi vise ne postoje.

Sto se tice Fife i ako te samo to interesuje, mozda ti je EA Play bolja opcija. E sada, ne znam da li odmah izadje na EA Play kad se pojavi ili treba da prodje neko vreme.

Aha, to mi nije palo na pamet. Ne znam kako ide ako imas EA Play, mada bih mogao da probam posto ga imam na odvojenom nalogu.

Treba PS Plus i EA Play nikad do sad nije imao novu fifu odmah

Pa, pazi ... ja uzeo pre jedno 2 meseca $100 za $82, preko Kinguin-a, što moraš priznati da nije loše, a nije ni retkost ...
Tamo uvek neki popusti, pa vredi obratiti pažnju ...
Hvala na ovom komentaru, ovaj sajt je otkrovenje za mene! Ubedljivo najjeftiniji od svih

Jel si za Kinguin uračunao i skrivene troškove?
One provizije koje ti na kraj doda pri plaćanju... Piše 82$, a pri plaćanju bude 86-87$, dok kod drugih na kraju platiš 84-85$ a ta cena je u startu prikazana kod tih drugih.

Mislim da je ceo, jer kaze da dobijes novi nalog i da mogu da se menjaju podaci nakon logovanja, što bi značilo da možeš da promeniš i email, ali ne mogu da tvrdim.

Hvala na ovom komentaru, ovaj sajt je otkrovenje za mene! Ubedljivo najjeftiniji od svih
Nema na čemu. Ja sam samo dopune ganjao tamo ... za ostalo nisam upućen.

Jel si za Kinguin uračunao i skrivene troškove?
One provizije koje ti na kraj doda pri plaćanju... Piše 82$, a pri plaćanju bude 86-87$, dok kod drugih na kraju platiš 84-85$ a ta cena je u startu prikazana kod tih drugih.
Konkretno, čak i ispod $80 bez te naknade, sa 12% popusta ...
SmartSelect_20240812-143935_Gmail.jpg

Vrh Dno