Buraz jel može pomoć, kako da napravim onaj EA ID za FC 24 šta god da stavim piše da je zabranjena reč,ne mogu da updatujem igru.Hvala😊Ako ce neko coop fc24 ,neka pise na pm
Buraz jel može pomoć, kako da napravim onaj EA ID za FC 24 šta god da stavim piše da je zabranjena reč,ne mogu da updatujem igru.Hvala😊
Kako je kompletiran Demon's Souls, došao je na red Dark Souls serijal. Trenutno se prelazi kec, rekao bih da je malčice teža od Demon's Soulsa.. Malo me iritira što su brdo stvari iz Demonsa reciklirali, al dobro..
Trenutno prelazim onu mračnu šumu, porazio Hidru sinoć i onu mage sisicu što baca Soul Arrow iz daljine. Još da vidim kako ću njegovog "drugara", spektralnog viteza da pobedim pa da nastavim dalje.
Za sad mi je Demon's na prvom mestu, ali ima još vremena za DS utiske. Dopada mi se igra, čak i pored tuga grafike.
Evo kako izgleda top 10 lista PS Plus Extra igara po broju preuzimanja u 2024. godini:
- Dave the Diver
- Police Simulator: Patrol Officers
- Remnant 2
- Red Dead Redemption 2
- Need for Speed: Unbound
- Marvel’s Midnight Suns
- Grand Theft Auto San Andreas: The Definitive Edition
- Tiny Tina’s Wonderlands
- Animal Well
- Monster Hunter Rise
Trebalo mi je nekih 60 sati za platinum, svaka preporukaOvo postavljam čisto kao preporuku za Dave the Divera, odavno nisam igrao nista ludje i zanimljivije.
Jel neko probao Godzilla DLC?
Na sviču igram napisao sam gore. Da ne offtopikujemo daljeKakav bre firmware, sve je besplatno na storu?![]()
Kako sam se smorio.. obrnuo Dark Souls 1 bez da nađem DLC oblast. I sad opet prelazi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari