Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Doom (2016) i Doom Eternal možda? C2077 i W3 ne bih preporučio jer su to ipak RPG igre gde "ima mnogo da se priča", mora ponekad malo da se mućne glavom i nisu "brze". Pitanje je koliko bi mu te držale pažnju...

a kakva je fourmula f1 2023?
i crew 2?
definitvno ce biti neka voznja, to mu je trenutno zanimljivo...

Bolje onda The Crew Motorfest (novija je igra), koji je bukvalno Forza Horizon od Ubisoft-a.

nisam napomenuo da je za ps4 pro

Kako je kompletiran Demon's Souls, došao je na red Dark Souls serijal. Trenutno se prelazi kec, rekao bih da je malčice teža od Demon's Soulsa.. Malo me iritira što su brdo stvari iz Demonsa reciklirali, al dobro..

Trenutno prelazim onu mračnu šumu, porazio Hidru sinoć i onu mage sisicu što baca Soul Arrow iz daljine. Još da vidim kako ću njegovog "drugara", spektralnog viteza da pobedim pa da nastavim dalje.

Za sad mi je Demon's na prvom mestu, ali ima još vremena za DS utiske. Dopada mi se igra, čak i pored tuga grafike.

Kako je kompletiran Demon's Souls, došao je na red Dark Souls serijal. Trenutno se prelazi kec, rekao bih da je malčice teža od Demon's Soulsa.. Malo me iritira što su brdo stvari iz Demonsa reciklirali, al dobro..

Trenutno prelazim onu mračnu šumu, porazio Hidru sinoć i onu mage sisicu što baca Soul Arrow iz daljine. Još da vidim kako ću njegovog "drugara", spektralnog viteza da pobedim pa da nastavim dalje.

Za sad mi je Demon's na prvom mestu, ali ima još vremena za DS utiske. Dopada mi se igra, čak i pored tuga grafike.

Brate mili, ova igra je jos brutalnija od Demon's Souls-a.. Pravili su je tako da igrac maksimalno pati :D
U onoj smrdljivoj sumi sam ostavio jedno 30k dusa sigurno dok nisam skapirao kako i sta.. bas pece :(

Nešto naziv tih serijala uopšte ne insinuira da ćeš patiti 🤣

Jep, srećom pa sam tvrdoglavi mazohista pa ne odustajem lako 😄
Kupio sam celu kolekciju, tako da mora da se pređe 🙂

Aaand imam nosioca Alan Wake 2 na turskom nalagu i naravno da nemam nacina da ga upgradeujem za jeftinih 13$ u deluxe da bih igrao ekspanzije na US main🫣

Kako sam se smorio.. obrnuo Dark Souls 1 bez da nađem DLC oblast. I sad opet prelazi..

Ova ekspanzija sa MK1 je jedna od najglupljih stvari koje sam video u poslednje vreme, znači skrnavljenje likova, gender swap i ostala woke sr*nja u paketu i sve to za samo 50$ lol

Evo kako izgleda top 10 lista PS Plus Extra igara po broju preuzimanja u 2024. godini:

1. Dave the Diver
  2. Police Simulator: Patrol Officers
  3. Remnant 2
  4. Red Dead Redemption 2
  5. Need for Speed: Unbound
  6. Marvel’s Midnight Suns
  7. Grand Theft Auto San Andreas: The Definitive Edition
  8. Tiny Tina’s Wonderlands
  9. Animal Well
  10. Monster Hunter Rise

Ovo postavljam čisto kao preporuku za Dave the Divera, odavno nisam igrao nista ludje i zanimljivije.

Jel neko probao Godzilla DLC?

I njega i Dredge DLC sam zavrsio (oba su besplatna). Dredge najbolje igrati u toku prelaska igre jer donosi bas dosta para, ja sam napravio gresku pa sam ga igrao kad sam zavrsio main story a tad sam vec svakako uzimao 50k + svako vece.
Godzilla nista posebna, dva boss fighta i 20 figurica za skupljanje iz Godzilinog univerzuma.

Dva DlCa sam ubacio (Dredge i jos jedan), a za Godzilu moram da dizem firmware. Ne radi mi se to ako nije bas wow dlc. Tako da necu ni da se cimam.

Hvala

Тренутно играм Doom 2016, сад гледам да узмем и Doom 3 za 3,99$. Е сад, верзија за PS5/PS4 је Doom 3 која је у PS store, на нету се помиње Doom 3 BFG, да ле то иста верзија. Који је последњи Doom?
Приметио сам сличност са Wolfenstein у виду оних изазова и квестова надоградње. Исти је издавач.

Nazad
Vrh Dno