aaa ti si mislio na one kad te zakljucaju unutra a ne na one sto imaju onu "zvezdu" na vratimaJes kad su opcione 😂
on valjda ima 3 metka i idu dok nesto ne ubiju, a moras da cekas da se vrate u puskuNe znam ni kako se zove, prvi put sam je video. Imao sam Tachyometric Carabine lvl 17 na kom sam otkljucao sva tri ona tiera (ukljucujuci i homing missles) i naletim na nesto potpuno novo lvl 22, nisam mogao ni da provalim kako se koristi jer ne mozes da pucas ni rafal, ni metak po metak, kako treba a nema ni overload. Naravno na sve to mi je naleteo roj onih letecih djavola koji bacaju bombe i samoubijaju se kad me vide 🤷♂️
Edit:
Dreadbound
E to brate, sad kapiram zasto sam umroon valjda ima 3 metka i idu dok nesto ne ubiju, a moras da cekas da se vrate u pusku
Obično kritikujem, ali zbog Yakuze dobar mesec...Super je ovo.
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Cross-Gen Deluxe Bundle (PS5 and PS4)
Yakuza: Like a Dragon (PS5 and PS4)
Little Nightmares (PS4)
Kakva je igra Lords of the fallen?
Vidim da je na popustu pa reko da pitam da li vredi utrošiti vreme na nju
Kao neki pocetak za Souls igre smatram da je odlicna jer nije toliko teska a lepo te uvodi u mehaniku tog tipa igara.Kakva je igra Lords of the fallen?
Vidim da je na popustu pa reko da pitam da li vredi utrošiti vreme na nju
Sto se tice Returnala
Koje je jebeno ludilo onaj podvodni svet 🤯🤯🤯🤯
Napravio sam bruka dobar build i pocistio sve iz prve, ukljucujuci i onog Lignjoslava.
Nije mi samo jasno kako je tu kraj, kada u cetvrtom biomu nisam isao na jednu od one dve strane, a to bi onda trebao da bude 6i binom (ako je 5i pod vodom)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari