Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ko želi Returnal na easy mode, samo treba da prođe kroz igru sa Electropylon Driver oružjem. Bukvalno topi neprijatelje.

U 5om mora da se prodje kroz ta vrata sa zvezdicom da bi uzeo kljuc :D

hmmm, toga se ne secam...

Tako su mi pale sobe sinoc, nije bilo gde da se prodje osim na vrata sa zvezdicom, a kada sam pocistio u toj sobi sve onda mi se pojavila zelena kapija kroz koju mogu da prodjem dalje

Ne znam ni kako se zove, prvi put sam je video. Imao sam Tachyometric Carabine lvl 17 na kom sam otkljucao sva tri ona tiera (ukljucujuci i homing missles) i naletim na nesto potpuno novo lvl 22, nisam mogao ni da provalim kako se koristi jer ne mozes da pucas ni rafal, ni metak po metak, kako treba a nema ni overload. Naravno na sve to mi je naleteo roj onih letecih djavola koji bacaju bombe i samoubijaju se kad me vide 🤷‍♂️

Edit:

Dreadbound​

on valjda ima 3 metka i idu dok nesto ne ubiju, a moras da cekas da se vrate u pusku

Odlično. Par puta sam razmišljao da kupim Yakuza bundle kad je bilo na sniženju, dobro je pa nisam :)

Kakva je igra Lords of the fallen?

Vidim da je na popustu pa reko da pitam da li vredi utrošiti vreme na nju

Zavisi koliko gotiviš souls-like igre. A čak i da gotiviš, zavisi koliko umeš da spustiš kriterijume za naslove koji ne dolaze direktno od FromSofta :D
Ja sam triput pokušavao, triput odustao. Nije baš dobra igra. The Surge od istog tima je za nijansu bolji ali ni to nisam uspeo da završim. Pored toga, dosta 2d souls-like igara su mi odlične, i pređoh sve FromSoft igre (osim DS2)

Kao neki pocetak za Souls igre smatram da je odlicna jer nije toliko teska a lepo te uvodi u mehaniku tog tipa igara.

Samu igru sam presao 2 puta jer mi se svidja, da ne bude zabune presao sam Dark Souls 1, 3, Elden Ring i jos neke igre tog tipa doduse sve na racunaru ali to sa ovim nema veze ali Lords od the fallen je dobar uvod za pocetnike.

Sto se tice Returnala

Koje je jebeno ludilo onaj podvodni svet 🤯🤯🤯🤯

Napravio sam bruka dobar build i pocistio sve iz prve, ukljucujuci i onog Lignjoslava.

Nije mi samo jasno kako je tu kraj, kada u cetvrtom biomu nisam isao na jednu od one dve strane, a to bi onda trebao da bude 6i binom (ako je 5i pod vodom)?

Sto se tice Returnala

Koje je jebeno ludilo onaj podvodni svet 🤯🤯🤯🤯

Napravio sam bruka dobar build i pocistio sve iz prve, ukljucujuci i onog Lignjoslava.

Nije mi samo jasno kako je tu kraj, kada u cetvrtom biomu nisam isao na jednu od one dve strane, a to bi onda trebao da bude 6i binom (ako je 5i pod vodom)?

Nisam siguran da razumem šta si napisao, čini ti se da si preskočio jedan biom?
Mislim da je to moguće ako otkriješ neke prečice, u smislu kao što od prvog možeš da skočiš do trećeg, al za to mislim da moraš makar jednom da prođeš kroz sve te biome.
Svakako da, taj šesti je ludilo.

Da, da, pogresio sam ja, guglovao sam odma cim sam presao 😂

Ima manje boss-ova u odnosu na biome

Jel zna neko da li aplikasija PS4 Second Screen moze da se skine za iphone i kako?

Mozda nema u appstore gde ti imas nalog?

E bice onda da je to... Uopste ne mogu da nadjem apikaciju na App Store... Nalog mi je ovde kod nas...

Napravi jedan nalog i za US.

Pitanje za one koji igraju FUT neko vreme, vredi li igrati ukoliko ne mogu da posvetim mnogo vremena grajndovanju da bih dobio dobre kartice?
Godinama igram samo sezone jer sam u fazonu da nemam vremena i zivaca da se bavim FUT-om, ali mozda je ova godina prekretnica :D

Imam oko 150hrs u igri (po igri), sto realno nije puno. 🤔

Ja sam na PESu pikao ML ali ove god ga nema i krenuo sam DM koji je ako se ne varam kopija FUTa i odusevljen sam. Ima puno lag cheatera ali to posle nekog vremena postane prednost a ne mana jel moze da se okrene u svoju korist, cheateri se orevise fokusiraju na cheatovanje da ga dobijas lagano.

Mozes da igras ali moras da budes svestan da ces sa vremena na vreme da naidjes na ljude koji imaju bolje timove. Doduse to se desava koliko god da grajndujes :D
Verovatno ces vremenom da zaostajes sve vise za drugima, ali svakako smori FUT posle mesec-dva-tri tako da ti je svejedno.

Poklanjam GT sport, dobio sam je uz volan pre par meseci ali PS nemam i zaturio sam je i zaboravio na nju, u celofanu je.
Ne znam kako funkcioniše, da li ima neki SN ili mora da se ima fizički cd, uglavnom ko hoće, poslaću mu, samo da platite poštarinu.
20230126_105135.jpg

Lep gest, neko će se obradovati (nadam se da to neće biti neki preprodavac). Bolje to pokloni lično nekom detetu iz tvoje šire okoline koje ima PS4/PS5.

Ja sam npr. moj SP4 PRO odneo detetu koje živi 200 km od KG-a (prijatelji smo porodični), dva kontolera, par igara, Spiderman, neku FIFA, ... Dete se obradovalo ali njegov tata ne baš. :D

^ Imam već igru, ali samo da pohvalim tako lep gest.

Vrh Dno